קצרים ליום ראשון-שבוע טוב!

melon

New member
נסיעה טובה

מקווה שבקרוב תהיה תקופת רגיעה בנסיעות.

melon

New member
ממירוץ למרדף
- מירוץ האביב 2014

הבוקר התייצבנו על קו הזינוק של מירוץ האביב , 10 ק"מ.
בדרך הבן מעדכן בשינוי בתוכנית : לרדת משעה זה נחמד , אבל הוא יורד מ-55 דקות היום. הוא מסביר שהיה יורד מ-52 אבל בגללי (+אנחת יאוש ) - יוותר הפעם.
הודעתי לו , שבתור המלווה הרישמית שלו , שירגיע ומהר...

למה הוא צריך מלווה ? בגלל גילו הצעיר , ובגלל שיש לבחורצ'יק נטייה לפתוח במהירות מדהימה ולהתרסק לקראת הסיום, והרגשתי צורך לשמור ולאזן אותו קצת.
מצד שני - אולי אני עוצרת אותו , אולי הוא באמת מסוגל אבל האמא ההסטרית והפולנייה שלו מתחברת לו לווריד ?
הפשרה : יחד עד קילומטר 7 ואז יפרדו דרכנו. הוא ימשיך באיזה מהירות שבא לו.

כצפוי , הבחורצ'יק נורה כחץ ואני אחריו מנסה לרסן , זה ממש ממש מהר מדי להתחלה (וגם לסוף האמת ...
) . הוא עושה פרצוף כועס , מאט למספר שניות , ושוב דוהר. אחרי 2 קילומטרים אני מבינה שזה לא ילך , הפייסרית פוטרה. החלטתי לזרום איתו ובנקודת השבירה , במידה ותגיע נעבור להליכה כמה שצריך.

את שאר 5 הקילומטרים בילתי במרדף אחרי בחורצ'יק מלא אנרגייה שעקף בלי לדפוק חשבון. לא עומדת בקצב
הודעתי לו שהוא מתיש אותי וקיבלתי חיוך והאטה בקצב למספר שניות.
קילומטר 7 - שיחררתי את הרסן , התוכנית היתה להשאר צמודה כמה שאפשר מאחור - להשגיח... הוא נתן גז ונעלם תוך שנייה משאיר אבק.
בדרך הביתה הוא נרדם באוטו, לא לפני שהודיע לי ששנה הבאה אנחנו נפרדים אחרי 5 קילומטר ולא 7 !

(ועל זה היה אומר ש.ארצי : זה גילו הצעיר או גילי המאוחר ? )

tamark4

New member
נו, וירד מ- 52 דקות ?

איזה מזל שיש את מי להאשים !
תשמעי, לרדוף אחרי בחורים צעירים נאים וחזקים זה קשה... ובעיקר להשיג אחד שווה.

melon

New member
לא ירד

סיים ב-57 והיה מרוצה.

אבל - הוא סיים דקה ועשרים לפני. מה שאומר שאת 3 הקילומטרים האחרונים הוא רץ 40 שניות פחות לקילומטר. זה המון.
מסקנה : זה גילי המאוחר יותר מגילו הצעיר ...

אגב : 4000 ילדים מתחת לגיל 15 רצו 10 קילומטר. 2200 בנות , 1800 בנים.
250 אימהות התעלפו בניסיון לרדוף אחרי הילדים שלהם (
סתאאאאם ...)

tamark4

New member
תותחית

אז ירדת משעה !
ממש משמח לשמוע שכל כך הרבה בני נוער רצים. ודי מדהים שיותר בנות מבנים ! במרתון ירושלים יש גם הרבה קבוצות של נוער, חלק מבתי ספר ופנימיות. בחצי מרתון רצתי חלק אחרי קבוצה של נערים מפנימיה כלשהיא, כנראה נוער בסיכון. הם רצו בשיא הפטריוטיות עם דגל ישראל ובקבוצה אחידה כל הזמן. היה מרגש.

חזייה בטריאתלון (או סוגיות בתמיכה (ה)דדית)...

לקראת הטרינשים הבא עלינו לטובה, רציתי להיוועץ בסוגיה חשובה: רכשתי חליפת טריאתלון, שהתמיכה שהיא מספקת לחזה היא, איך לומר- מספיקה לשחייה (וגם זה בספק). חשבתי על אפשרות להוסיף וללבוש גוזייה לאחר היציאה מהשחייה (ומעל חולצת ריצה), על מנת להוסיף תמיכה הדרושה במיוחד לריצה. אשמח לשמוע מבעלות נסיון על אופן ההתמודדות עם סוגיה חשובה זו.

אז ככה...

עד היום השתמשתי בחליפה שיש בה גוזיה ולי זה הספיק (מודה שאין הרבה במה לתמוך....חחח)
בחליפת טריאתלון החדשה שנקנתה עכשיו לקבוצה אין גוזיה בכלל, ואני משערת שאסים מתחתיה גוזית ספורט רגילה, למרות לדעתי זה הרבה פחות נוח.
נסי לרוץ עם החליפה, אני חושבת שזו תחושת אי נוחות סוביקטיבית שלך, ואם חולצה תעזור אז שווה לשים על.

יפעת 12

New member
חזיה או לא חזיה- זו השאלה

אני בשנה שעברה שחיתי עם בגד ים וגופייה/חזיית ספורט מטריקו שייצרו את התמיכה הראויה (רצוי להדגיש כי אני בחורה יחסית מלאה עם חזה דיי גדול ועוד אחרי הנקת תאומות). המשכתי גם לרכיבה ולריצה בפורמט הזה (בריצה הוספתי חולצה מעל, רק בשביל האסטטיקה) והיה מצוין.
השנה כבר רכשתי חליפת טריאתלון שמגיעה עם יחידה נפרדת של חזיה תומכת מצוינת.

למעלה