קצרים ליום ראשון

susieada

New member
קצרים ליום ראשון

בוקר טוב!
בחודש אלול ריח החגים כבר מגיע!
שיהיה שבוע טוב!

והפעם בפינתנו "כמה התגעגתי" - ריצת שטח

לכבוד יום ההולדת של שחר ביקשתי מתנה ריצת שטח. רציתי ללכת לריצה של "מישהו לרוץ איתו" וזה לא יצא עקב עייפות, ואז חשבתי ללכת לטרייל ראן שהיה בשישי וזה לא יצא עקב עומס בחיים. אבל ביום שישי נסענו להתארח אצל אחותי בזיכרון יעקב, ופתאום - זה כן יצא.
קמנו בבוקר אחרי לילה קלוקל (מה לעשות, הילד לא רגיל לישון בחדר לא שלו), והגרון די מציק לי אבל החלטתי שאם אני רוצה לשפר את מצב הרוח לי ולבן הזוג - כדאי שנזנח את התירוצים ונצא לריצה. האפשרויות שם - ריצה עם עגלה ברחובות, או ריצה בלי עגלה בשמורה. ברגע של השראה ביקשתי מאחותי שתשמור על הילדון ויצאנו לשמורה.
מזג אוויר מושלם, טפטוף קל, וברגע האחרון גם אחי הצטרף. רצנו כחצי שעה, בשטח, עד לנוף ובחזרה. ממש עשה לי חשק לעוד, למרות (או בגלל) שמאד, מאד קשה לי בעליות.

susieada

New member
חגיגה!! ריצת שטח, עם אנשים אוהבים...

ובייביסיטר מושלמת! כל הכבוד על הנחישות.
הריצה עשתה את עבודתה... שיפרה לך את מצב הרוח! שיבואו עוד הרבה עליות!!
(ושכאב הגרון יעלם!)

susieada

New member
תזכורת! יום שלישי בערב!

הרצאת היכרות עם אופני כביש עם שני בלוך
כולן מוזמנות!
להתראות!

קיץ 2011

New member
אם יהיה מפגש כזה קצת יותר צפונה

אני ממש אשמח להשתתף.

תהנו היום

susieada

New member
גב אל גב בסגנון סוזי ודני

יש כאלו שרצים ריצות ארוכות גב אל גב, או אימוני חיזוק, או רכיבות... וכו' וכו'
אני מצרפת תמונה של הגב אל גב שלי עם דני (אחרי האזכרה של תמר ביום שישי בבוקר, בחוף הים עם הבן והמשפחה).

היתה שבת קשה, אך מרגשת ומספקת.

susieada

New member
עוד צעד בהכנות לפורט 2 פורט

אם בשבוע שעבר שחיתי 45 דק' בחוף הילטון עם הקבוצה, והוספתי עוד רבע שעה, הבוקר שחיתי, עם הפרטנרית לשחייה שלי, 1:20! אנו מתקדמות! הפעם לקחנו תורים בהובלה, כמו שנעשה במשחה. כייף לתרגל. כייף לשחות. כייף ככה להתחיל את השבוע!

הגבול בין חטובה ובריאה למוגזמת ו"לא נשית"...

חברה ואני דיברנו לפני כמה זמן והיא שאלה עד לאן אני מתכוונת להגיע, עד כמה להתחטב, מתי אגיע לנקודה בה לא ארצה לשנות עוד את הרכב ומשקל הגוף שלי וארצה להמשיך ולשמור על המקום כמות שהוא.
עכשיו, אני בכלל לא בדיאטה כבר או משהו כזה, ואני שומרת על אותו משקל פחות או יותר בטווח הקילו די הרבה זמן, מה שכן - הרכב הגוף שלי משתנה מן הסתם ביחס לאימונים שלי.
אני חושבת ורואה את עצמי דווקא הרבה יותר נשית וחזקה ממקודם, והאימונים רק תורמים לי לזה.
מעבר לזה, שהרבה יגידו שהכל מקנאה וסתם בורות...
&nbsp
לי טוב, אני מרגישה טוב ומרגישה שגם נראית טוב. לרגע לא מרגישה שאיבדתי משהו מהנשיות שלי, להיפך - רק מחזקת ונצמדת לכוח שלי כאישה.
&nbsp
יש לכן תובנות מעבר לזה?

kupi4

New member

את מן הסתם יודעת מה הסאב טקסט, איך זה נאמר ועד כמה שווה להתייחס ענינית. לפעמים שאלות תמימות בלי יותר מדי כוונה או מחשבה ובלי זדון יכולות לחפור ולנקר ודי להפריע.
ממה שאת מספרת, די הגעת לנקודת השימור, זה לא שעוד ועוד אימונים יביאו אותך למצב של אחוזי שומן אפסיים ונפח שריר עצום. יכולים להיות עוד שינוייים אבל ההתקדמות היא כזו שעוד המון המון אימונים, ואימון שמתמקד בכח, לא סיבולת, יכולים להביא לשינוי הרבה יותר קטן בהרכב הגוף.

בבגרות בניגוד לנוער, וברמת הפעילות של חובבים (גם חובבים רצינים שרצים 26 ק"מ בשטח...) כמעט אף פעם לא ראיתי ספורטאי סיבולת שמגיעים למצב לא אסטטי מעודף שרירים.

חוץ מזה, נסי עד כמה שאפשר לשים זין גדול... (אגב נשיות
) את מרגישה טוב עם עצמך, זה העיקר.
יש הרבה מודלים של נשים יפות ונשיות יפה.

את מגדירה נשיות

וזה נהדר. אני יכולה להגיד לך שהיתה תקופה שבה רוחב הכתפיים שלי הפריע לי כי הוא "לא נשי" (בקונג פו עושים הרבה שכיבות סמיכה). זה הגיע למצב שבו הייתי צריכה לקנות חולצה מכופתרת לעבודה, והיה לי די קשה למצוא משהו שנראה עלי טוב. לשמחתי הרבה, התקופה הזאת עברה.
כשהייתי שרירית (ואני מניחה שאני עדיין שרירית, אבל ההריון והלידה והילד עשו את שלהם), מאד אהבתי את הגוף שלי. אהבתי להרגיש חזקה. ומי שחשב שזה לא נשי, טוב, היה מוזמן לשמור את מחשבותיו לעצמו. אם נשי=חלש, אז אני באמת לא נשית. אבל נשי= הרבה יותר מזה!
מעניין לשאול את החברה שלך למה היא שואלת.

היא בעיקר שאלה כי אמרה שהיא חושבת שעברתי את הגבול....

אמרה את זה "AS IS" - שהיא חושבת שזה מוגזם ושאני צריכה למתן את הספורט שאני עושה כי זה מאבד לי מהנשיות...
&nbsp
&nbsp
ושוב, אני מרוצה מהמקום שלי, ומהדרך שאני עושה, ומההתקדמות שלי דווקא. ממש אבל ממש לא רואה בעצמי "חסרת נשיות"...
אולי רק כשאני מחכה כמה ימים מיותרים עד לתור הבא שלי לפדיקור

&nbsp

זה נחמד שהיא דואגת לך

אבל בעיני "הגבול" זה כשהבריאות נפגעת. אם רק ה"נשיות" (בעיניה!) נפגעת, אז וואו, יש לה בעיה בנשיות.

האמת? אני לא בטוחה שהיא אמרה את זה ממקום של דאגה.

אבל ניחא, אני יודעת מה טוב לי.
אני בריאה ושמחה, ומרגישה אישה חזקה ודווקא די שווה אם יורשה לי

ונהנית מכל ק"מ ריצה וק"ג שאני מרימה באימונים

&nbsp

melon

New member
הנה התובנה שלי :

>>>>> חברה ואני דיברנו לפני כמה זמן והיא שאלה <<<<<<<<
חברה ?
בטוח ?

מור שלז

New member
אני חושבת שיש כאן שתי שאלות נפרדות

איך החברה רואה את זה
ואיך את רואה את זה
&nbsp
אני חושבת שכל זמן שאנחנו לא פוגעות בעצמנו או במי שסביבנו, זה ממש לא משנה איך אחרים רואים את זה.
משנה רק מה שאת חושבת, מה שמתאים לך, ומה שעושה לך טוב.
&nbsp
ומהבחינה הזו, אהבתי מאוד את שורת הסיכום שלך:
לי טוב, אני מרגישה טוב ומרגישה שגם נראית טוב. לרגע לא מרגישה שאיבדתי משהו מהנשיות שלי, להיפך - רק מחזקת ונצמדת לכוח שלי כאישה.
ניסחת את זה מדהים! ורואים (או במקרה של הפורום: קוראים) כמה שזה עושה לך טוב. כמה שאת מרגישה נשית וחזקה - שילוב מדהים בעיני.
&nbsp

למעלה