קצרים ליום רביעי

melon

New member
Shopping Alert - שלא תגידו שלא ידעתן

יום שישי הוא Black-Friday ובנוסף runningwarehouse מתכנן מכירה גדולה ביום שני הקרוב.
אז מי שהתכוונה או חשבה בכל מקרה להזמין - זה הזמן .

תכננו את קניות האינטרנט שלכן בהתאם
....

melon

New member
אתר

לגבי אתר - הרבה משתמשים באתר של runningwarehouse.com. אני חושבת שמשלוח הוא בסביבות 20$ וכמעט תמיד יש קופונים טובים שאפשר לנצל.
עושים חיפוש על runningwarehouse coupon ומשתמשים בשלב התשלום.

לגבי חזיית ספורט - מובינג קומפורט נחשבות טובות, יש להם הרבה דגמים (אני מחובבות דגם הג'ונו). אבל זה משהו שצריך לנסות ולמדוד

תעשי חיפוש פה בפורום - היו דיונים טובים בנושא

חוץ מזה - כחובבת Mizuno - צרפתי לינק לדגמים החדשים של 2014 , חלק מהם אמורים להיות בחנויות בחודש הקרוב.

melon

New member
אז ככה

בעיקרון יום שישי זה יום הקניות בחנויות.
באתרי האון ליין לא יתאפקו ויתחילו בערב קודם , ואולי כבר התחילו ...
בקיצור - תדגמי ספציפית את האתר שאת צריכה.
כמו שכתבתי runningwarehouse הודיעו על מכירה ביום שני 2 בדצמבר

הכל שעון ארה"ב כמובן ...

חג-שמח

bananacream

New member
סליחה על הקטנוניות
בסייבר מנדי מתחילים

ב12 בלילה בין ראשון לשני? או בשעה שנפתחות החנויות כגון: תשע בבוקר

melon

New member
מן הכתובים :

The big deals will hit by 3:00 am Eastern on Cyber Monday, with all sale items priced at least 30% off MSRP. There should be something for every runner on your list!

How to Find the Sales
Links to the Black Friday and Cyber Monday sales will be posted on our homepage as soon as the sales are live.

If you still haven’t had your fill after these upcoming sales, keep an eye out for our annual 12 Days of Savings, starting this year on Friday, December 6 and running through December 18.

אחת הזריחות היפות שראיתי לאחרונה

הבוקר קידמה את פנינו באימון הריצה אחת הזריחות היותר מדהימות שראיתי לאחרונה. גוונים של אדום, כתום וסגול מילאו את השמים.
ואנחנו רצנו ביופי הזה - לצד שדות מושקים בממטרות (בוץ ברגלים, משקפים רטובים ובגדים לחים).
תרגיל ארוך בקצב אישי, כמו שאני אוהבת.

ומחר חופש חנוכה!!! מה אפשר לבקש יותר מזה.

ואוו מקסים!

באמת היתה (גם) היום זריחה מדהימה... כיף לרוץ בתוך היופי הזה וכיף לך שממחר חופש

טוב לי ב-אין חורף הזה...

כמו שחשבתי, הואיל והאימון בשבת היה פחות עצים מהדואתלון הקודם, ההתאוששות היתה מהירה וטובה יותר ולא מצאתי את עצמי מותשת אחריו. אימון שחיה בבריכה ביום ראשון היה ארוך וחזק, לשם שינוי ללא הפרעות, אם מגדירים מראש, כי עקיפה של שחיין אחד בלבד אינה נחשבת להפרעה. גלגול רגליים ברכיבה ביום שני, דאבל שחיה ביום שלישי- אימון שחיה בבריכה עם הקבוצה ומיד אחריו השלמת זמן שחיה בעיקר לנשמה בים מדהים. הכניסה למים עם חליפה כבר קרירה, אבל הגוף מיד מסתגל והתחושה במים נפלאה. מעניין כמה זמן עוד אוכל להנות מכל הטוב הזה, עד שהקור ינצח. הבוקר יוצאים במזג אויר כמעט קיצי לאימון עליות ברכיבה. העליה שנבחרה כדי להתעלל בעצמנו- מאליקים למוחרקה. משום מה היה נדמה לי שהעליה הזו שקטה יותר מהאופציות האחרות באיזור. ובכן- טעיתי... בדיעבד היה מוטב לבחור את העליה של כביש נשר הישן, שאין בה כמעט כלל תנועה, למרות שאפשרויות החימום שם מוגבלות עד אפסיות... מעולם לא טיפסתי כמה פעמים ברציפות למוחרקה, זה היה על סף "אירוע מוחי", בעיקר כשברקע תנועה כבדה, עם משאיות שטסות ללא חשבון. מפחיד לגמרי. על הסט האחרון ויתרנו כי לא בא לנו להמר שוב על חיינו... השלמנו זמן במרובע של עין השופט, מיד לאחר מכן יצאתי לריצת החלפה שעברה בכיף, ואני כבר מריחה את סוף השבוע המתקרב...

מור שלז

New member
איך מגיע לך כל הטוב הזה

רק הטיפוס למוחרקה שוב ושוב עם המשאיות נשמע מפחיד

טוב שויתרתם על הסט האחרון.

ו... שוב ושוב כיף לקרוא את העדכונים שלך. ממש רואים כמה שהאימונים האלו עושים לך טוב!

tamark4

New member
כל שנה קצת יותר

מתרגלים לקור... לא מתרגלים ליופי.
אהבתי על סף ארוע מוחי.

מור שלז

New member
יום מעייף... האם יהיה לי כוח לאימון עליות???

יום מעייף...

אימון טכניקה לקבוצה שלי, והפעם עם גיוון: השגתי סולם כושר ויכולנו לשים יותר דגש על תרגילים שבדרך כלל אנחנו לא זוכים לעשות. אני שוברת את הראש כל פעם שוב ושוב איך לגוון, במיוחד בשבועות ההתאוששות, ונראה לי שהפעם הצליח לי

ומייד אחר כך אימון אופניים. רכיבה בראש ציפור - מסלול שאני לא אוהבת, בעיקר בגלל כמויות האמבולנסים שפוקדים את האיזור מדי שבוע. בכל זאת ישבתי בערך 15 דקות בדרפטינג, ואז החלטתי שמפחיד לי מדי ועברתי לסובב רגליים לבד... מספיק התמודדות ליום אחד.

משם נסיעה לירושלים - היתה לי פגישה מעניינת עם חברה שיושבת שם. חזרתי עייפה ומותשת - יותר משעתיים וחצי בדרכים. אני לא חושבת שאני מסוגלת לעשות את זה כל יום...

ועכשיו אני צריכה להצליח לאסוף את עצמי ולצאת לאימון עליות שעוד שמתי לי בתכנית השבוע. בדרך כלל אני לא שמה לעצמי אימוני ערב, פשוט כי אני לא מגיעה לעשות אותם. אבל לא מצאתי שום זמן אחר לאימון העליות הזה, ועכשיו אני שואלת את עצמי האם יהיה או לא יהיה אימון עליות הערב???

חג שמח לכולן

מור שלז

New member
על עליות (תוך כדי תיאום עוד פגישה
)

אין על הכוח של הפורום הזה

היה ברור שאחרי שהתלבטתי כאן אם יהיה לי כוח לאימון עליות או לא, אז יצאתי לאימון עליות. אחלה שיטה ליצור מחוייבות

אימון שהתחיל קשה וחורק, אבל הלך והשתפר. היה לי נגטיב ספליט יפה בעליות, חזרתי כמעט לזמנים של פעם (שזה יפה מאוד בהתחשב בעובדה שזה אימון עליות ראשון מאז דלקת הסימפונות אם לא מחשיבים את בדיקת המאמץ שהפסקתי באמצע עם קוצר נשימה...), והרגליים נזכרו יותר ויותר מה עושים בעליות האלו.

תוך כדי העלייה השנייה הגיע טלפון ממספר לא ידוע, אז עניתי. ומצאתי את עצמי מתאמת (תוך כדי התנשפויות) עוד פגישה עם חברה שנשמעת מעניינת במיוחד.

אימון עליות הזוי משהו

למעלה