קצרים ליום רביעי

susieada

New member
לטיול(ים) יצאתי..

שבוע נהדר, עמוס, עם הוראה והדרכה של התוכנית בר/בת מצווה לילד המיוחד. כבר היייתי באזור המרכז - הרצליה, פחת תקווה. היום דרומה לבאר-שבע, מחר צפונה לחיפה, שישי חזרה לגבעתיים. תענוג..

אך... לא משאיר לי הרבה זמן או אנרגיה לאימונים... חוץ מאתמול בהדר יוסף, רוב האימונים שלי עד כה הם הם אימוני שינה.
גם זה חשוב.

יום נעים לכולן!

מור שלז

New member
אימוני שינה הם אימונים חשובים מאוד!

מי כמונו כאן בפורום יודעות להעריך את השינה, ואת החשיבות שלה כחלק בלתי נפרד מתכנית האימונים.
אימון שינה הוא לגמרי אימון, ואימון חשוב.

אני קוראת על הטיולים שלך, ועל כל הנסיעות וכבר מתעייפת
מדהים כמה אנרגיות שיש לך, ועל אחת כמה וכמה עם כל מה שאת עוברת. אפילו עכשיו יש לך מספיק אנרגיות בשביל עוד שלוש "סוזי"

הכל מעולה חוץ מהקול....

אחרי יום של דיי שקט בבית, שכמעט ולא דיברתי וקיבלתי קצת חיזוקים פרמקולוגים מאמא שלי היום כבר יש לי קצת קול.
האמת מרגישה מעולה רק צרודה.
הבוקר כבר הייתי באימון, סטים ארוכים של 1.6 קילומטר, בשקט, בחושך ובקור של הבוקר - השותפה שלי לקצב האימון חולה אז במרבית הסטים הייתי לבד.
הפעם לקחתי את השעון לבדוק זמנים. לא אוהבת לקחת אותו לאימוני הקבוצה כי אני מרגישה שאני יותר מידי בודקת אותו, ולכן מלבד פעם אחת בעבר תמיד באתי בלעדיו. אבל רציתי לכמת עבורי את הזמנים, והייתי מאוד מרוצה.

לקחתי איתי בבקבוק השתיה תה חם מצמחי הגינה וזה היה כל כך מוצלח וטעים שלקחתי גם לעבודה.....קבלו תמונה

לפני יום ארוך ארוך עם שיחות הורים עד 20:00 - מקווה שהקול ישרוד אותו יחד איתי.

יום נפלא לכולן

מור שלז

New member
איזה רעיון מדליק! מאמצת בחום

אהבתי את הרעיון של חליטת תה חם בבקבוק - פשוט גדול!
מאמצת לעצמי מיד - תודה רבה

ואיזה יופי לשמוע על השיפור. אפילו צרודה לעומת אתמול זה שיפור, לא?

ו... אני קוראת שהשותפה שלך לקצב האימון חולה (קודם כל החלמה מהירה לה...) ומייד נזכרת בפוסטים המוקדמים שלך - איך כל האימונים היו לבד.
איזה יופי שעכשיו לא רק שיש לך קבוצה, אלא גם שותפה לקצב בתוך הקבוצה.
זה יכול ממש לשנות את כל ההרגשה באימון, נכון?

בדיוק חשבתי לעצמי שכבר כמעט אין לי אימונים

לבד.
אני מתאמנת או בקבוצה או בריצות עם בעלי וזה נפלא.
בשבת רצתי את הארוכה לבד, אני יצאתי לגשם והוא לא רצה, וזה היה ממש מוזר.

בקבוק השתיה החם מלווה אותי כל היום

עכשיו מלא בקפה.....בניסיון להחזיק ערה עד סוף שיחות ההורים ב20:00.....קשה שקמים ב4:30 בבוקר

חגגה

New member
קרה לי גם לפני חודש

שככה פתאום איבדתי את הקול. לי זה היה נהדר. חופשה כפויה מהעבודה שלי שמחייבת פטפטת אינסופית

מה שהיה עוד יותר כיף, זה שרמת הדציבלים של כל בני המשפחה ירדה באופן פילאי גם...
רפואה שלמה

מור שלז

New member
חשבתן שלרוץ בקור זה קר?

אין לי בעיה לרוץ בקור. אני מודה שאני אפילו מעדיפה את זה על פני ריצות בלחות האיומה של יולי-אוגוסט.

אבל עכשיו אני נחשפת לאתגר הבא: לאמן בקור.

באימונים של ימי שני בבוקר (עליות/מדרגות/שטח משתנה) וימי רביעי בבוקר (טכניקה) אני לא רצה, אך ורק מאמנת. עומדת בצד, נותנת פידבקים והערות. מצלמת לפעמים בשביל לאפשר לאנשים לראות את עצמם מהצד ועוד ועוד, אבל לא רצה.

ופשוט קר

לא משנה בכמה שכבות אני מתעטפת, כפפות, באף, כובע שמכסה ראש ואזניים - אני קופאת.
אז הפטנט שלי בשביל להפשיר בכל זאת מדי פעם, הוא להצטרף לחלקים קצרים מהסטים, להתחמם קצת, ואז לחזור לכובע המאמנת.

אבל אין ספק שהרבה הרבה יותר קר לעמוד בקור הזה שעה שלמה, מאשר לרוץ שעה.

מזל שאחר כך היה לי עוד שעה וחצי רכיבה והפשרתי קצת. אני לא מאמינה שאני מדברת על להפשיר ועל אופניים באותו משפט, אבל כן... אפילו אופניים עם כל הרוח עדיין יותר חם מאשר להיות סטטית בקור לפני הזריחה

יום נפלא וחמים לכולן

טיפ קור

אני קיבלתי מהארץ טייץ מצופה בפליז ויש לי גרביונים טרמיים. אם את בעיקר עומדת, זה יכול לסייע. ובכלל אני רצה עם המכנסיים התרמיים כשקר בחוץ (בד"כ אין פה רוח, אז זה מספיק). וגרביים עושות הבדל עצום בתחושה.
וגילוי מלפני יומיים- יש רמות חום גם בכובעים. יש כאלו שמרופדים בפליז בפנים...

tom696

New member
ובהקשר הזה

שני זוגות גרביים. ההסבר הפיזיקלי הוא משהו שקשור לשכבת האוויר בין שכבות הגרביים והבידוד שלה. הניסיון האמפירי - זה עוזר מאד.

צ ל י ל 8

New member
בעצם למה לא להתאמן עם הקבוצה שלך?

לפעמים זה נראה לי דווקא כיף כשהמאמן מצטרף לאימון של התלמידים שלו. מרגיש אהדה משהו...
מאחלת לך מלא מלא אימונים כיפיים ומחממים :)

אוף, את מה זה עושה חשק להצטרף לקבוצה מסודרת...

למעלה