קצרים ליום רביעי

מור שלז

New member
תלוי באיזה אימון, ברור שאני מתאמנת

בימי שישי בדרך כלל אני רצה עם החברה שלי, בקצב שלהם. מכיוון שאני צריכה לרוץ ריצה ארוכה יותר, אני עושה אימון מודולרי, אימון רכבת, קובעת תחנות בשעות שמאפשרות לכל אחד ואחת להצטרף לריצה באורך שכתוב להם בתכנית לפי המטרות האישיות.

אבל באימון עליות, ובמיוחד באימון טכניקה, חשוב לי מאוד לעמוד מהצד. לראות כל אחת ואחד, להנחות, לתת פידבקים.
נכון שהיה לי יותר כיף לעשות את האימון כולו יחד איתם (וגם יותר נוח - אם כבר קמתי מוקדם, ואם כבר אני לא רואה את הילדים לפני בית הספר, אז לפחות להתאמן, לא?), אבל אני מאמינה שבסוג כזה של אימון זה לא נכון ולא מתאים.

ו... תודה

בדרך למחנה אימונים

אחרי יומיים של חזרה מדורגת לשגרה, אני ארוזה לגמרי ועומדת לנסוע דרומה אל מחנה האימונים שמתחיל בים המלח מחר השכם בבוקר. הלו"ז כל כך עמוס וצפוף, כך שלא ישעמם אפילו רגע אחד

הנזלת עדיין כאן אבל ההרגשה הכללית משופרת. מקווה שיהיה כיף.
נתראה בשבוע הבא...

אימון בנס

היום עשינו חיסון של 4 חודשים. הפעלתי לחץ רגשי מאד לא מתון על בן הזוג והודעתי לו שהוא עובד מהבית. אחרי החיסון של חודשיים היו שעתיים של בכי זוועות. הוא חשב שזה מיותר. ספויילר: זה לא היה.
בטיפת חלב במקום האחות המרשעת הרגילה, קיבלנו אחות סימפטית, וראתה אותו רופאת ילדים שהיא פשוט צמר גפן מתוק. חזרנו הביתה רגועים ושמחים.
בצהריים הגיעה אלי המאמנת לאימון אישי. שחר ישן - הפלא ופלא! מאד קשה לו מאז שהשיניים התחילו.
היה אחלה אימון, קשה במידה ומעניין. התרגיל המגניב של השבוע - פלאנק כשהידיים על כדור פיזיו. ואז להזיז את המרפקים קדימה ואחורה. מדהים כמה שזה קשה.
אתן יודעות כמה זמן לא עשיתי ספורט וזה היה נהדר להפעיל את הגוף שוב.
...ואז...
איך שהאימון מסתיים, שחר מתעורר בצרחות. וכך בילינו את השעתיים הבאות כשאנו שופכים את כל הארסנל - שירים, גיטרה, אמבטיה, הנקה, לצאת לטיול...
כלום לא עזר, רק העייפות שבסופו של דבר עשתה את שלה.

מור שלז

New member
נשמע מעולה המאמנת האישית

כמו תמיד את מוצאת את הדרך לאיזון אופטימלי - ואפילו ביום של חיסון!
באמת נס

רוניאר4

New member
האימונים האישיים נשמעים מוצלחים

קראתי על ההתבלטות, ועכשיו אני רואה שהוא ישן/ לא מצייץ לאורך כל האימון כבר פעם שנייה (לא סופרת קקי שעובר לנדנדה...)

שמחה בשבילך שהחלטת ללכת על זה!

למעלה