קצרים ליום רביעי

susieada

New member
מרגישה יותר טוב - יוצאת צפונה

אחרי 8:30 שעות שינה, אני מרגישה הרבה יותר טוב. יוצאת למסיבת יום הולדת של הנכד בצפון.
יום של שמחה!
תהנו.

מור שלז

New member
איזה יופי! מאחלת לך המשך החלמה מהירה

ומזל טוב לנכד ולמשפחה הגאה

צ ל י ל 8

New member
בוקר אור

אתמול רצתי שוב 25 דקות והפעם הצלחתי לרוץ 3.1 ק"מ בזמן הזה... אני כ"כ שמחה שעברתי את סף 3 הק"מ....

באימון הבא כבר ארוץ 28 דקות.

אבל היה לי קשה. אני לא אגיד שלא. אחרי 15 דקות ריצה בערך כבר הרגליים כבדות. בדקות האחרונות של הריצה ממש ניסיתי להגביר קצב כדי לעבור את סף 3 הק"מ וכנראה שהצלחתי.

קראתי באיזה מקום שיש עניין של סף חומצת החלב (מקווה שכתבתי נכון) שמשפיע על השרירים וגורם ל"רגליים כבדות". אמנם קצת קראתי ברשת, אבל אשמח גם לשמוע את דעתכן במילים פשוטות יותר...

יום נפלא

אני דווקא הייתי ממליצה לך לא לבדוק את המרחק

כי זה גורם לנסות לרוץ מהר יותר. נסי לרוץ יותר לאט להרגיש טוב לארוך כל הריצה וכמובן ההתאוששות אחריה.

וכמובן כל הכבוד על ההתמדה!! יאללללה מאחלת לך 28 דקות מעולות בפעם הבאה

צ ל י ל 8

New member
קשה לי להתמקד בזמן בלבד

בעיקר כשהמטרה שלי היא 5 ק"מ.
כרגע אני מסתכלת על זמן בגלל אימון ה-c25k שמסתיים עוד 3 אימונים בריצת 30 דקות.
אז אתמקד רק בריצת מרחקים.

תודה לכן

צ ל י ל 8

New member
מה דעתכן על שמיעת ספרים במהלך ריצה?

אני קוראת בדפים בפייסבוק שיש כאלה (מחו"ל) שעושות את זה וזה מועיל להן יותר ממוזיקה.
יש מישהי ששומעת ספרי אודיו בזמן אימון/ריצה?

מאיפה אפשר להוריד ספרים כאלה בעברית?

tom696

New member
פרקים בהיסטוריה

אני פחות מתחברת לז'אנר שדורש קשב תוך כדי ריצה אבל יש לי חברה ששומעת את רקים בהיסטוריה של יובל מלחי תוך כדי ריצה.

הבחור באמת מאד מאד מעניין אבל לי זה לא מסתדר בריצה.

historia.co.il

צ ל י ל 8

New member
לא מתחברת

לא מבינה מה זה רברסים ואני לא בכיוון הטכנולוגי

לגבי ICAST - המחירים של הספרים לא זולים בכלל. לע-ברית שלי אני מורידה יותר בזול (ספר אלקטרוני, אבל הוא לקריאה). אולי אנסה ספר אחד משם לראות אם בכלל אני מתחברת לשמע כזה בזמן ריצה.

מור שלז

New member
אני שומעת מדי פעם פודקאסטים

והיתה תקופה ששמעתי גם ספרים, אבל זה היה אחרי הפציעה כשאסור היה לי לרוץ ויכולתי רק ללכת.

בעקרון גיליתי שבאימונים מובנים, שיש בהם סטים, עצימויות, מהירויות שונות וכו' - פחות מתאים לי ספרים ופודקאסטים. בריצות הנפח, אני הרבה פעמים שומעת פודקאסטים.

למעלה