קצרים ליום רביעי

tom696

New member
תכנית רדיו / טלויזיה שמופצת באינטרנט

השם נגזר מהלחם שם ipod של אפל והפועל broadcast

אגב הפרקים בהיסטוריה מאד מאד מעניינים. ממליצה על 2 הפרקים הקצרים של הטעיות העסקיות הגדולות בהיסטוריה (פרק 9 ו-10)

2_be

New member
יש תקופות שאני שומעת פודקאסטים

אחד המוצלחים זה עושים היסטוריה של רן לוי
http://www.ranlevi.com/
שזו תוכנית רדיו על מדע, היסטוריה וטכנולוגיה

יעלה ויבוא יעלה ויבוא אהההה

אימון עליות/אינטרוולים, הפעם מקטעים של 1.4 קילומטר עם עליות (או לא להיות). היה קשה, היה מאתגר, היה טוב!!
הפעם היינו יחסית מעט מהקבוצה, כנראה חגגו אתמול- אני הייתי באימון שחיה עצמאי, בו השלמתי את האימון אותו עשתה הקבוצה יום קודם, ואז ביליתי ב"מועדון הפוך" (מתחת לשמיכת הפוך שלי
).

בקיצור אחלה דרך לפתוח שנה אזרחית חדשה!!!

מור שלז

New member
כמה טוב לקרוא אותך חזרה בשגרה

סחתיין על העליות! נשמע אימון קשה בטירוף.
(לי יש אימון עליות בערב, ואני כבר מתכננת לקחת אותך איתי בראש לעידוד בקטעים הקשים)

מור שלז

New member
דו-קיום דו-גלגלי או איך הייתי עלוקה הבוקר

הבוקר השכמתי קום אחרי מעט מדי שינה ויותר מדי אלכוהול ערב קודם (אם יש סיבה לחגוג, אז חוגגים, לא?
)

ואחרי אימון טכניקה שהעברתי למתאמנים שלי המשכנו יחד לאופניים בראש ציפור.
הרגליים הרגישו כבדות, לא לגמרי נפתחו, ואז פתאום הופיע חבר לקבוצה שמתאמן לאיש ברזל. איך שהוא הקצב שלו היה לי גבוה מדי בשביל להוביל, אבל לשבת בגלגל שלו (או כמו שזה נקרא בז'רגון של הרוכבים: עלוקת גלגל) - היה אחלה.
התנצלתי שאני לא מספיק בכושר בשביל להוביל לאורך זמן, ועברנו לאימון שבו אני פשוט יושבת לו על הגלגל לאורך כל הרכיבה.
בסופו של דבר - שנינו נהנינו. הוא זכה לאימון נג"ש מצויין, והידיעה שיש מישהו על הגלגל שלו עזרה לו לשמור על ריכוז (הוא כבר הודיע לי שלבד לא היה מצליח לשמור על המהירויות האלו), ואני נהניתי מאימון אירובי משובח, ועוד קצת תרגול במיומנות שקצת אבדה לי של "לתפוס גלגל".

בוקר משובח של דו-קיום דו-גלגלי.
מסתבר שיש פעמים שלהיות עלוקה דווקא מועיל לשני הצדדים

יום נפלא ושנת 2014 נפלאה לכולן

צ ל י ל 8

New member
יא.. יש מרוץ מרתוניה בפארק הירקון

אבל זה ב-31/1/14... אני לא אספיק בחודש להתאמן ל-5 ק"מ

צ ל י ל 8

New member
אבל קשה לי היום לרוץ 3

איך בסוף החודש ארוץ 5? התכוונתי ל-5 ק"מ ממילא.... ה-10 עוד רחוק ממני

כי התקדמות בסופרט אינה לינארית

אני לא אומרת שבהכרח תצליחי לרוץ 5 בסוף החודש, אני אומרת שזה לא מופרך. ואם את ממש רוצה להשתתף, מה יקרה אם תלכי קצת?
בכל מקרה, מירוצי 5 לא חסר, אני בטוחה שתמצאי אחרים שעושים לך את זה. חבל להיות בלחץ ממירוץ.

צ ל י ל 8

New member
אני לא בלחץ....

יש מירוץ 5 באפריל שאני שואפת אליו. יש מספיק זמן להתאמן עד אז

צ ל י ל 8

New member
זה סתם כי היה נראה לי שהמירוץ שווה

להשתתף בו.
ואת המירוץ הראשון שלי אני רוצה לרוץ!!!!

פעם ראשונה בים

לשנת 2014. הבוקר התחיל ברכיבה פלוס קפה, המשיך בעבודה ואז יצאתי (מודה שבחוסר חשק) לכיוון הבריכה. בדרך אני זורקת מבט אל הים וקולטת שהים כמעט פלטה. מסובבת את ההגה וחותכת אל החוף. לובשת במהירות בגד ים וחליפה ונכנסת למים. להפתעתי המים אינם קרים מדי, ממש נעים לי! שוחה בקצב טוב, מתענגת על ים צלול ולגמרי מכניס אורחים ויוצאת רגע לפני שקיעת השמש. אחרי היעדרות בת כמה שבועות משחיה בים, שוב התאהבתי
קשה להאמין שהים כה נעים בראשון לינואר! אם כך נפתחה לה השנה- זה סימן טוב לבאות!

צ ל י ל 8

New member
וואוו קשה לי להבין איך אפשר לשחות בים

אותי זה היה מפחיד אימים.
אני אמנם יודעת לשחות, אבל יש לי בעיה עם מים עמוקים
גם בבריכה אני לא מעזה להיכנס למקום שבו הרגליים שלי לא נוגעות בקרקע
(אני בטוחה שמתתי בטביעה באחד הגלגולים שלי)
אבל לשחות בים? אני רואה בזה העזה גדולה.

שמחה שנהנית.

למעלה