אפטר פארטי
אז רצתי היום קצת, אחרי שמאז שישי לא רצתי (מרתון ירושלים).
גיליתי בימים האלו, שאם את אומרת למישהו שהשתתפת במרתון ירושלים, אז צריך לציין שזה היה מרוץ 10 ק"מ, ולא מרתון...
כי ירדו עליי לפחות שני אנשים (שניהם גברים), על זה ש- 10 ק"מ זה לא מרתון. לפחות אחד מהם ציין גם, שגם את זה הוא לא מסוגל לעשות. סתם קטנוניות או קינאה.
כשרצתי את המרוץ של ה- 10 ק"מ, אז בהתחלה, השותף שלי לריצה אמר לי, שהוא רואה את "מוטי רמז". לי שאין טלוויזיה, לא היה מושג מי זה... אח"כ במקרה הגעתי לשוונג, וקראתי כתבה שלו על המרתון. ומפה לשם החבר לעבודה שרץ איתי, אמר לי שזה האיש שרץ איתנו ב- 10 ק"מ, ושהוא סיפר לי שהשתתף בסידרה. וראיתי ביומיים האחרונים באינטרנט את הסידרה הזאת, שנקראת "המרתון", והאמת, די התרגשתי. שלקחו קבוצה של כמה אנשים, רובם לא ממש ספורטאים קלאסיים, ואימנו אותם להשתתף במרתון ברלין.
המאמן אמר היום ,שצריך להציב יעדים ושאולי נמצא מירוץ נוסף להשתתף בו, בכדי שיהיה לאן לשאוף. הוא גם אמר לי שאני צריכה לרוץ יותר פעמים ממה שאני עושה.
ואני, עדיין עם כאבים ברגל מידי פעם. וחושבת בעתיד ללכת לעוד איזה רופא/ה או שניים ולהתייעץ. בהתחלה של הריצה כאב לי, אחר כך זה קצת נשכח או נעלם, אבל זה גורם לי לפחד, שמשהו לא בסדר עדיין. למרות שכבר ראיתי רופא אחד, שאמר לי שהוא נתקל בהרבה מקרים של שברי מאמץ, כשהוא היה רופא צבאי, והוא נתן לי אישור להמשיך לרוץ.
אני חושבת שאחת הבעיות בחיים שלי, שבשנים האחרונות, לא שלא היו לי יעדים, אלא שאולי לא מספיק. מחכה עוד כמה חודשים לסיים את הלימודים, ואח"כ? אני אצטרך להציב לעצמי יעדים חדשים. ריצה היא סוג של מטאפורה לחיים.