קצרים ליום רביעי

galyam7

New member
צודקת!

אבל מילא אם מי שאמר לי את זה היה אחד עם רזומה של מרתון או ריצה יותר מינורית אפילו.
מי שאמרו לי את זה היו אנשים שהם לא ספורטאים כ"כ...
וכן, פעם יצא לי לדבר עם בן זוג של חברה שלי, שעשה "איש ברזל" כמה פעמים, ואני קראתי לתחרויות האלה "תריאטלון", כי בתאכלס, זה נראה לי אותו דבר בבסיס (פשוט יותר מרחק, אבל אותו אותו עיקרון שמשלב את אותם 3 סוגי ספורט: שחייה, אופניים וריצה), והוא תיקן אותי, שזה לא תריאלטון אלא איש ברזל.
חייבת לציין, שחברה שלי סיפרה לי אח"כ, שהם קצת רבו לפני שנפגשנו, ושיכול להיות ש"לרדת עליי", היה כמו לרדת עליה, ושזה לא היה מכוון נגדי.
לגבי המאמן- הוא בכלל אמר לי לעשות את ה- 10 ק"מ, בהליכה. אף אחד לא "מחליט בשבילי"..., אבל בכל אופן תודה

tom696

New member
רגל פה רגל שם

אני חייבת להגיד שהיה לי קשה מאד להתחבר לדברים שלך בכמה רבדים.

ריצה עבור רובנו היא תחביב שנותן איזשהי אתנחתא מהיום-יום, מימד נוסף ליום יום. אני לא רואה סיבה להציב יעדים בכח כדי שיהיו יעדים. יש משהו שבא לך, מאתגר אותך או לחילופין זאת הדרך שלך להתחייב לעצמך, סבבה. כי מישהו מבחוץ אומר, יותר קשה לי לקבל את זה. אבל יכול להיות שזה פשוט הסטייט אוף מיינד שלי.

לרוץ יותר פעמים ממה שאת עושה כשכבר כואבת לך הרגל. יש כאבים שאפשר לרוץ עליהם ויש כאלו שפחות. לכשעצמי הייתה בודקת את זה (ומעדיפה להתייעץ עם פיזיוטרפיסט מאשר רופא) ואז מחליטה אם מתאים לי לרוץ יותר בלוח זמנים שלי, במה שהגוף דורש מבחינת התאוששות וכו'.

המרתון היא אכן סידרה מרגשת אבל היא ראליטי. לא הייתי לומדת משם איך להתאמן, למוג'ו זה אולי טוב (אם כי אני באופיי מעדיפה לראות עבודה סזיפית וללמוד ממנה).

בהצלחה עם הלימודים

tamark4

New member
גם ההיפך קורה

אנשים שומעים שרצת 10 ק"מ ואח"כ אומרים בהתפעלות שרצת מרתון - אולי אלו מקזזים את האחרים.
אני חושבת שטוב שאת זהירה, וגם אם את רוצה להעלות קילומטראז תעשי את זה מאוד בהדרגה ובזהירות. אם כואב יותר לקחת צעד או שנים אחורה.

galyam7

New member
אני מאוד זהירה באמת...

ותודה על העצות, בכל מקרה

לשמחתי עברתי את השלב של כאבים חזקים, אבל זה עדיין חוזר מידי פעם. אני מנחשת שהיו לי שברי הליכה קלים, שנמצאים בתקופה של החלמה.
לכן, אני עדיין לא מעלה עומס, וגם כשאעשה זאת, זה יהיה יותר מושכל ובהדרגה.

tom696

New member
off topic

למישהי במקרה יש קשרים באוסטריין איירליינס, priceline או מבינה במקרים של no show לטיסות?

(הנסיעה קשורה לריצה..)

למעלה