קצרים ליום רביעי

galyam7

New member
נשמע קצת סיוט...

אבל, את לא חייבת לבוא שוב כמובן.
לי יש בעיה הפוכה, החדר כושר במרכז הספורט שבו אני מתאמנת, מקפיאים בו פשוטו כמשמעו בקיץ. אני רואה שם נשים שנכנסות עם קפוצ'ון.
הספיקה לי פעם אחת כזאת בכדי להחליט שאת הריצות אני ממשיכה לעשות בחוץ כמו קודם.

נכון אבל הוא עדיין המורה המועדף עלי

כשתהיה יותר עבודה, אני מניחה שהחיים כבר יחליטו בשבילי לאיזה שיעור להגיע

tom696

New member
ופה אין בכלל מזגן!

לא שזה מחדש למישהו שהאירופאים לא בדיוק שמעו על מזגן אבל בחדר כושר זה קיצוני.
חודשיים+- שאפשר היה לתאר אותם כחמים (30+ מעלות) ובמקסימום יש מאוורר וגם זה בהנחה שמי שלידך לא החליט להסיט אותו.
קשה לי מאד להבין את העדר המזגנים בחדרי הכושר, אחת הסיבות שמסוף מאי עד כה לא חדשתי את המנוי שלי, סאונה יש גם בחוץ :)

galyam7

New member
יש לא מעט ימים בקיץ, שהייתי מתחלפת איתך...

כי קר לי. כעיקרון אני לא נגד מזגן כשמשתמשים בו בתבונה.
24 או 25 מעלות, יכול להיות סבבה. כששמים על פחות מ- 20, זה כמו בחורף ויותר גרוע לפעמים.

tom696

New member
על טעם וריח

הטמפ' האידאלית מבחינתי היא איפשהו באיזור ה-15..

מורת היוגה האהובה עלי

הסבירה לי שאכן נשימות וכו' (שגם לי לא רק שאין סבלנות אני אםילו לא מצליחה לעשות ומתעצבנת במקום להנות:) זה השלב האחרון של יוגה. כלומר, רק אחרי שמצליחים לעושת את התרגלים בצורה טובה מאוד, והגוף עצמו מגיע לגמישות ולכוח מספיקים, עוברים ללנשימות. שלב אחר לגמרי של תרגול.
ובהזדמנות זו, באתי לקרוא כא בתקווה שזה יחזיר אותי להתעמל. לא מצליחה להביא את עצמי לצאת מהבית. בבוקר עד שאני מתפנה כבר חם מאוד, ובערב עד שכבר לא חם, אני רעבה, עייפה ורוצה פג'מה:)

הו מצויין

אז זה לא שמעצבן אותי לבזבז זמן על נשימות, אני פשוט לא אמורה לתרגל אותן בשלב הזה (כלומר, אי פעם, מבחינתי). פשוט לשלם 50 ש"ח לשעה וחצי של אימון שמתוכו עשר דקות נשימה כזאת ונשימה ככה... נו תעשו טובה ותנו לי לנשום ולנשוף כרצוני.
&nbsp
עוד מעט יתקרר גם בבקרים, אני בטוחה שזה יעזור לך לחזור.

susieada

New member
יום עמוס. אימון קצרצר...

אחרי צום של 12 + שעות לבדיקות דם, ולפני יום עבודה (הכנות לקראת חידוש תוכנית בר/בת מצווה לילד המיוחד), השחלתי 20 דק' טריינר, סט אחד במקום 4... עם פחות חימום ושיחרור..
האם 20 דק' שוות המאמץ לסדר את הטריינר, להחליף בגדים? כן. טוב לנפש ומעט לגוף!! (היה אמור להיות אימון של שעה..)

לילה טוב וחלומות פז.

greyPilo

New member
אז נדבקתי לאחרונה בחיידק הספורט שוב

אחרי שנים שלא הייתי בתוך זה.
כרגע אני מנסה לחזור לרוץ, לפני שנים הצלחתי לרוץ כ5 ק"מ כל פעם. עכשיו אני ממש בהתחלה.
אבל יעד אחר שאני רוצה להשיג זה להצליח לעשות מתח. זה משהו שאף פעם לא הצלחתי. כרגע אין לי אפשרות לעבוד בחדר כושר אז אני מנסה לחזק שרירים בבית עם משקולות וקלטות. איך עושים את זה?

susieada

New member
ברוכה הבאה

כייף שאת חוזרת לספורט אחרי הפסקה של שנים. הראש זוכר את התחושה הטובה מהפעלת הגוף וגם הגוף יזכור לאט לאט. אין לי עצות ספציפיות לאיך מגיעים להצליח בתרגיל מתח (מחת זה pull-ups?).
אני מצרפת לינק שאולי יעזור. אני יודעת שיש עוד נשים שנעזרו בChallenges האלה בעבר.
http://twentypullups.com/what-is-a-pull-up/
בהצלחה ונשמח לשמוע עדכונים.

מתח

אני הצלחתי אחרי הרבה אימונים עם מכשיר גרביטון (שעוזר לך לעשות מתח) בחדר כושר עד שבסוף יכולתי בלעדיו אבל בגלל שאת לא בחד"כ זה לא רלוונטי.
&nbsp
ראיתי שבקרוספיט עושים מתח בעזרת גומיה פשוטה שעוזרת לדחוף אותך למעלה http://www.moveandbefree.com/uploads/7/5/1/4/7514117/7726620_orig.jpg
אפשר גם כשהברך בתוך הגומיה במקום כף הרגל.
את יכולה גם לעלות למתח בעזרת כסא או משהו (למצב העליון של התרגיל) ולרדת לאט לאט כדי לחזק את השרירים.
מתח הביתה עולה רק כ-70 ש"ח (ויש גם בכלמיני גינות ציבוריות)

greyPilo

New member
בגלל שיש לי עוד כמה קילוגרמים לרדת

נראה לי שאמשיך לחזק את הידיים עם משקולות וקלטות ובהמשך אלך לגינות הציבוריות ואנסה את מה שכתבת.כמה זמן לקח לך להתאמן על זה עד שהצלחת?

בערך שנה של אימון בחדר כושר

זה אכן תרגיל שהמשקל משפיע בו.
&nbsp
- בגלל שזה תרגיל קשה אני חושבת שרק עבודה מאד עצימה במעט חזרות תקרב אותך למטרה. (נניח סטים של 6, לא 12-15 חזרות כמו שנשים רבות מתאמנות)
בשביל זה בדרך כלל לא מספיק משקולות ביתיות קטנות (התרגיל הביתי שעובד על זה הוא "מסור") אלא אם כן יש לך סט שמגיע לכובד מכובד.
&nbsp
&nbsp

סליחה

בכל מקרה זה שאת עושה תרגילי כוח ולא רק אירובי זה כבר מבורך וכיף לקרוא.
&nbsp
מה עם שכיבות סמיכה? גם אחלה תרגיל ומטרה יותר קרובה לשאוף אליה
(אפשר להתחיל עם ברכיים על הרצפה)

אני גם לא הצלחתי

ואפילו ניסיתי ממש הרבה...
אז אולי השיטה שבה ניסיתי לא ממש טובה, אבל למיטב ידיעתי צריך ממש להתאמן על מתח כדי להצליח.

למעלה