קצרים ליום רביעי

susieada

New member
קצרים ליום רביעי

בוקר טוב ויום עם לפחות חוויה חיובית אחת!

galyam7

New member
אני רצתי...

למרות שכמעט וביטלתי ברגע האחרון, כי לא התחשק לי לנסוע עד לת"א ה גם שחזרתי מטיול לפני כמה ימים.
בסוף נסעתי עם ידיד שהתלווה אליי, ושילבנו רכב פרטי עד מודיעין ורכבת עד לת"א מרכז. ומשם הלכנו ברגל (כמעט רצנו), והצלחנו להגיע בזמן.
בסוף המירוץ קצת איבדנו אחד את השני, ויש לי חוויות... הייתי בלי פלאפון.
למזלי היו אצלי מפתח של הרכב וכרטיס (הלוך) של הרכבת, שלא הבנתי למה לא עבר לי.
לא אספר את כל הסיפור (אפשר לכתוב מזה ספר קצר), רק אגיד שבסוף נפגשנו אבל זה היה כבר ממש מאוחר ולא שם. חזרתי לבד ברכבת.
לגבי תוצאה- במקצה שאני רצתי בו, האחרון, היה ממש קשה לזוז, נראה לי שהייתי יכולה לרוץ מהר יותר. עשיתי תוצאה טובה יותר ממה שעשיתי לפני חצי שנה בירושלים אומנם, בכמה דקות, אבל ממש לא הרגשתי שזה מיצה אצלי את היכולת.
וחוץ מזה שזה לא מירוץ של 10 ק"מ, כי לדעתי הלכתי/רצתי עוד 5 ק"מ נוספים, מהרכבת ועד לרכבת. הלכתי לישון מאוחר והרגשתי כל היום את העייפות בעבודה. אכן, לילה לבן, כמו שהבטיחו.

melon

New member
את יודעת מה זה אומר ...

תמצאי מירוץ 10 קטן יותר ותקרעי את המסלול.
מירוץ לילה זה יותר מירוץ חוויה ולא בהכרח מירוץ לשבור שיאים , למרות ששיפרת בכמה דקות וזה יפה מאוד !

susieada

New member
לילה לבן מלא חוויות למיניהן!

רצת לפחות 15ק"מ... עם הרכבת. ובוודאי העלת דופק רק לחפש את הידיד...
כל הכבוד על המאמץ להגיע כמה ימים אחרי טיול, נסיעת המרחק, שילוב סוגי תחבורה להגיע, קביעת שיא חדש וסיפור החוויה.
וכייף לגלות שאת מסוגלת לרוץ יותר מהר ממה ששיערת!
מקווה שתוכלי לישון היטב הלילה ולהתעורר עם כוחות מחודשים מחר.

galyam7

New member
תודה

נחמד שאתן כאן.
בירושלים זה מסלול הרבה יותר קשה, מבחינת עליות וכאלה. מי שעשתה, העלייה של ז'בוטינסקי בקילומטר השביעי, זה בקלות שובר.
ככה שזה לא מפתיע שעשיתי תוצאה טובה יותר, למרות הדוחק, ומה גם שמאז אני מתאמנת בקבוצה.
אבל כן, אילו הייתה שמירת חפצים, זה לא היה קורה. הבעיה היא שהאזור של הזינוק ואזור הסיום רחוקים כמה ק"מ אחד מן השני. אם היו עושים מסלול שמתחיל ומסתיים באותו האזור, אז לא הייתה בעיה לעשות גם שמירת חפצים. ראיתי אנשים שרצו עם תיקים, וזה לא אמור להיות ככה.
אני חושבת, שאכתוב מכתב למארגנים, אספר מה שקרה לי. שיחשבו שנה הבאה לעשות שמירת חפצים. בכל מקרה, למדתי לפעם הבאה, איך להתארגן, במידה וזה יהיה במתכונת הזאת.
לגבי זמן הריצה- יש לי הרגשה שמצב אופטימלי, הייתי יכולה לרוץ עשר דקות מהר יותר, במסלול מישורי כזה.

susieada

New member
"ש לי הרגשה שמצב אופטימלי" - איזה כייף ההרגשה הזו!

וכן, כדאי לכתוב למארגנים.
כמארגנת תחרות (טריאתלון נשים) אנו כל הזמן לומדים ומשפרים לפי תגובו והמלצות המשתתפות והמתנדבים!
שמחה שמצאת בסוף את הידיד...
לילה טוב!

לא כדאי שיעשו שמירת חפצים

את לא מבינה איזה ברדק היה בעבר בשמירות חפצים - מרתון תל אביב, שקיות קרועות על הרצפה עם ציוד אישי, אנשים איבדו ציוד יקר...
אבל הסעות מהרכבת או אפילו מנקודת הסיום להתחלה זה נראה לי בסיסי.

galyam7

New member
בירושלים זה עבד יופי

זה שבעבר זה לא היה מאורגן נכון, זה לא אומר שזה לא אפשרי וכדאי.
בירושלים כל אחד קיבל בערכה, תיק גב דק (מהאלה עם הרצועות מאחור), בטח עלה להם חמש שקל מקסימום לתיק, וכל אחד שם את הדברים בתיק הזה וזה נמסר ככה לשמירת חפצים.
גם ככה רצתי עם פאוץ', וזה לא היה לי נוח בכלל.
וכן, גם הסעות זה בסיסי כשיש כל כך הרבה אנשים, וזה גם משהו שהיה בירושלים, למרות שבאופן אישי הלכתי ברגל, אבל זה לא הגיע למרחקים שהיה ללכת בתל אביב.

זה קצת שונה

בירושלים היו הרבה מקצים, חלקם מאד ארוכים. זה אומר שלא כולם מסיימים בבת אחת.
לדעתי גם לא אותה חברת הפקה...
לא אומרת שזה לא אפשרי וכדאי, אני מאד בעד. פשוט סקפטית.

perach22

New member
בוקר נפלא

לא רצתי במירוץ אתמול,
אבל בהחלט מקווה לעוד חוויה טובה גם היום...

perach22

New member
טוב, אז החויה היומית שלי היא..

שדר' נתן לי אישור רפואי לחצי מרתון בעוד חודש, ואמר שהלב שלי פועם לאט כמו של ספורטאית,
אז הייתי מרוצה...

susieada

New member
ספורטאית! באמת חוייה חיובית!

עכשיו תהני מהדרך לחצי מרתון שלך בעוד חודש!

מירוץ הלילה של ת"א - היה אדיר! אנרגיות שיא ושיא אישי

54:41 דק' (לפי התוצאה הרשמית באתר)
היה לי פייסר ב5 ק"מ הראשונים ואז פתחתי קדימה והוא האט קצת.
זה שיא אישי חדש ל10 ק"מ.
&nbsp
כיף. היה לי מעולה!!!!
&nbsp

susieada

New member
חגיגה!! כל הכבוד על השיא האישי!!

ואני מניחה שהפייסר לא האט, אלא שאת היית חזקה ומהירה!!

ואולי, אחרי השטח של הסובב, הישורות והכבישים של ת"א היו קלים יותר!

בכלל ריצות השטח שלי משפרות המון את הריצה שלי...

אימוני עליות, אינטרוולים, שטח ולא שטח....
הצליח לי, מירוץ שהוא אימון איכות, אימון מהירות מעולה לי.
&nbsp
ואגב, הפייסר באמת האט קצת, אבל חזר לעצמו. בכ"מ אני הגברתי ב-4 ק"מ האחרונים. ודווקא את הגשר הזוועתי של רוקח רצתי במהירות מדהימה מבחינתי. מסתבר שאימוני העליות שטחנתי לאחרונה עשו את שלהם
(ואחרי העליה בק"מ ה-3 בסובב עמק, כנראה שרוקח לא כזה נורא כמו שנראה....)
&nbsp
&nbsp

למעלה