ריצה מודולרית... סופו של שבוע קשה
התכנית שלי בימים אלו היא פאזל בלתי אפשרי שמנסה להתאים את כל האילוצים הרגילים של החיים, משפחה, עבודה ועכשיו גם חיפושי עבודה יחד עם העובדה ששלוש פעמים בשבוע אני מאמנת בבוקר.
לא פשוט, בטח לא כשיש לי מטרה שאפתנית ברקע (עדין כתובה בעפרון... עוד מעט אני אתבשל מספיק לספר כאן).
וכך מצאתי את עצמי בבוקר מחלקת ריצה של שעתיים וחצי לשלושה לופים: סיבוב ראשון עם הקבוצה, סיבוב שני לבד בירקון המזרחי (בזמן שהם רכבו על אופניים) וסיבוב שלישי שוב עם החברה שלי מהקבוצה שהשלימו לדואתלון.
היה נחמד לחזור לרוץ שעתיים וחצי.
היה נחמד להיות קצת לבד, זמן לעצמי עם המחשבות.
לא פשוטה לי ההתמודדות עכשיו. חוסר הודאות הזה, העובדה שאני לא יודעת מה יהיה איתי אחרי הראשון לינואר.
לא פשוט לי לסגור את מה שהקמתי, את מה שהפך לבית השני שלי, אחרי 12 שנים.
והשבוע הזה מרגיש כמו רכבת הרים. לפעמים אני מתמודדת, אופטימית, מסתכלת על הכל כעל הזדמנות למשהו חדש, משהו שונה.
ולפעמים אני למטה, בשפל ודי מבואסת.
ובינינו, גם עם מה שקורה כרגע בפורום לא קל לי. לא קל לאסוף את עצמי מהמקום שבו אני נמצאת מבחינה מקצועית, ובמקום לקחת פסק זמן, להכנס כל יום מחדש ולנסות להיות כאן, ולהביא את עצמי בצורה הכי אמיתית שאני יודעת.
והרבה ממה שמעסיק אותי בימים אלו בתחום הספורטיבי זה האימון, אבל כשזה מתקבל בתור "שופוני" וחוסר צניעות ואנטי תזה של העצמה שזו הסיבה שבשבילה הקמתי את הפורום הזה, קשה לי עם זה.
אני מבינה שזה לא נקרא טוב לאנשים (למרות שכשהתחלתי לאמן תיאמתי את זה מראש מול סוזי ומול הנהלת תפוז, והחלטנו שזה בסדר - במיוחד שאני לא רואה מזה כסף - הכל נתרם לעמותה להעצמת נשים בספורט ולטריאתלון נשים) ואני אחזור להפריד. אשתדל להביא רק את עצמי כמתאמנת, גם אם זה אומר שיהיה לי הרבה פחות מה לכתוב בימים אלו.
אז כן, ממש הייתי זקוקה לריצה הארוכה הזו בשביל לארגן לעצמי את כל המחשבות.
ולא שהריצה פתרה לי את כל הבעיות, אבל אין ספק שאחרי ריצה שכזו הדברים נראים קצת פחות קשים, קצת פחות נוראיים, וחוסר הודאות הזה הופך לקצת יותר נסבל...
וכמו תמיד אני מוצאת את עצמי חושבת: מזל שיש את הריצה
ומזל שבתכנית שלי היו הבוקר הרבה יותר מ-20 ק"מ של ריצה, כי ממש הייתי זקוקה לזה.
סופשבוע נפלא לכולן