קצרים ליום שישי - שבת שלום!
|ימי

Loony Moony

New member
שמחות ואכזבות

אז אחרי פברואר, שהיה חודש של נסיון לחזור לשגרה, החלטתי שבמרץ מתחילים דברים חדשים במלוא המרץ. אז ביום שני האחרון הייתי באימון נסיון של TI ברמת השרון. שמעתי שהאימונים טובים וכבר זמן מה רציתי ללכת.
ביום שני היה ממש כיף - שני מדריכים, אחד עם שלושה אנשים בלבד, עובד על טכניקה. המון תשומת לב וזה נהדר. יצאתי מרוצה ומאושרת.
חמישי היה יום מצ'וקמק, משום מה הרגשתי די רע ובעיקר כאב לי כל היום הראש. נראה לי שכבר הייתיי ממש זקוקה לספורט. בערב הגעתי לאימון. ניסיתי לשחות שוב במסלול הטכניקה, אבל היו שם כמה נשים ששחו נורא לאט ואחרי החימום זה די ייגע ואתי. אז עברתי למסלול השני, שם היה אימון נחמד ומאומץ מאוד. יש עוד הרבה על מה לעבוד, אבל כיף להרגיש מאמץ משחייה.

אכזבה - היום בבוקר השתתפתי במירוץ של היחידה שלי בצבא. כמעט ארבעה חודשים לא רצתי (חודשיים טיול ועוד קצת בגלל דלקת ברגל). ריצה של כולה ארבעה ק"מ אבל היה קשה ועברתי להליכה
. היה גם חם ומאוד עלייה ולא היתה לי מוזיקה, אבל מעבר לזה אני מרגישה שהכושר שלי לא מה שהיה פעם וזה קצת מאכזב אותי
.

חוץ מזה, מרגישה שממש מורכב לי לדחוס יותר משני אימונים באמצע שבוע וזה מתסכל אותי..

מקווה שתדעי למצוא את המקום לשלב בין הדברים

להפחית את תחושת האכזבה ובעיקר למצוא את המקום להנות

יש ימים כאלה ויש כאלה

אם לא רצת 4 חודשים... החזרה לא קלה (אבל חוזרים מהר, אל דאגה). ואם בינתיים מורכב לדחוס יותר משני אימונים בשבוע, אז אחר כך תבוא תקופה קלה יותר (אגב, גם אני מצליחה כרגע רק 2 אימונים בשבוע טוב)

Loony Moony

New member
אצלך זה ישתנה בקרוב

אצלי אני בתקופה די דומה בחמש שנים הקרובות..
עכשיו זה רק ללמד את עצמי לקום בבוקר לספורט.

אמן...

לא מרגיש כאילו זה יתשנה בקרוב, אבל תמיד יש למה לצפות.
בימים שהם אני מבואסת שלא עשיתי כלום ואין לי ממש כח, אני עושה אימון 7 דקות (יש אפליקציות לזה בסמארטפונים), וממרקת קצת את המצפון.

למעלה