קצרים ליום שישי

תומרונתם

New member
מנהל
גדול!

ואיזה כיף לך שיצאת לך לריצת נשמה.
מחזיקה אצבעות חזק גם מפה שתשוחררו בזמן לחתונה, ועוד יותר, שהבחור הצעיר יתחזק ויתאושש מהר מהר!

מור שלז

New member
תרגישו טוב! מחזיקה אצבעות

לא פשוט בכלל מה שאתם עוברים.
לא פשוט בשביל האינדיאני שלך להיות כל היום במיטה
ולא פשוט בשבילך עם כל חוסר הודאות

כמה טוב שיש לך את הריצה, ושידעת לפרגן לעצמך את הארוכה. את ריצת הנשמה הזו, עם השקט שלך, בלי איש בדרך.

אני זוכרת שגם כשהקטנה שלי היתה מאושפזת, עם כל חוסר הודאות והדאגות - כשאחרי כמה לילות לבד בעלי חזר מחו"ל והחליף אותי ונשאר איתה בלילה בבית החולים - ניצלתי את הבוקר לריצה.
ריצת נשמה ממש כמוך, שטענה אותי באנרגיות לקראת המשך ההתמודדות.

מקווה בשבילכם שהאולטרסאונד מחר יראה תמונה טובה יותר ותשוחררו

susieada

New member
לשיפור שיביא לשיחרור

רק מוסיפה למה שאחרות כבר כתבו.
כמה טוב התמיכה ומחברות של חברי הקובצה - הרבה מעבר לאימונים משותפים!

תודה לכן!

בבקשה להחזיק אצבעות מחר בשעות הבוקר....בתקווה שנשוחרר, שנחזור לשגרה, שיהיה בבית.
היום הוא כבר מרגיש לגמרי טוב, כבר לא כואב לו כלום - מה שעושה את המנוחה במיטה עוד יותר בלתי נסבל מבחינתו...אבל זה סימן טוב!

RunBel

New member
30 דקות

של אופניים ואליפטי (בחלוקה של 10-10-10)
אני כבר ממש לא בכושר

אבל היה נחמד לחזור לעשות משהו. עכשיו אני צריכה להתאפק לא לחזור מהר מידי ליותר תמידי.
אבל אני כ"כ רחוקה ממה שהייתי בשיא הכושר, שזה נראה קצת בלתי אפשרי.

המטרה לשבוע הקרוב: לעשות כמה פעמים אליפטי/אופניים וחיזוקים, בתקווה שבשישי הבא אני ארגיש אחרת עם הגוף.

היי, זה חוזר מהר שאת חושבת

כמה טוב שאת יכולה לעשות "משהו", הרי רק לפני כמה ימים חששת שלא תוכלי לעשות כלום!

מור שלז

New member
30 דקות של אופניים ואליפטי זה יפה מאוד!

אני מצאתי שהרבה יותר קשה לי לעשות אופניים ואליפטי מאשר ריצה בחוץ.
זה דורש ממני הרבה יותר כוח רצון ומשמעת עצמית.

אז כל הכבוד שקמת ועשית.
ההשקעה הזו תשתלם ובגדול כשתחזרי לרוץ בעוד שבועיים, בודאי ובודאי אם את משלבת גם תרגילי חיזוק תוך כדי.
בהצלחה

susieada

New member
בזכות דני...

כמה טוב שיש לי בן זוג משותף לספורט, ותומך בי לאורך הדרך.

מאז ה30 דק' בים יום ראשון, לא שחיתי, ויש לי את שחיית החצי בישראמן בעוד שבועיים ואני ממעיטה לשחות. קר לי, יש לי מעט התקררות. הים עם תנאים נפלאים... לא קרץ לי. הבריכה המחוממת הסתדרה בלעדי. אמרתי שאשחה אתמול ב11. נשארתי בבית. היום, דני הסכים לבוא איתי לשחות בחוף הנכים לפי התזמון שלי - ב14:00. בלעדיו לא הייתי מתלבשת בבגד ים ויוצאת. לא הייתי נכנסת למים הקרים, אך (כמובן) היה טוב! 40 דק' רצופות לפני שהקור השתלט עלי. הביתה מהר למקלחת חמה. תודה דני!!

וזאת גדולת האימונים עם עוד מישהו. ההתחייבות אחת לשני/יה, הדרבון, השותפות.

שבת שלום לכולן.

באמת כמה טוב

ושימי לב שהחזקת 10 דקות יותר מאשר בפעם הקודמת. את באמת אמיצה לשחות בקור הזה.

מור שלז

New member
הזוגיות שלכם מדהימה כל פעם מחדש

הזוגיות בכלל, והזוגיות באימונים.
והאופן שבו אתם יודעים להיות שם אחד בשביל השנייה. הדרבון הזה, השותפות.

כל הכבוד על 40 דקות רצופות!

שבת שלום

הכל יחסי

בלילה קמתי "רק" לשתי הנקות (ולא, למשל, חמש), וקמנו 3 חברי משפחה מאוששים ומאושרים. מדהים שלפני כמה שבועות שתי הנקות נראה כמו הרבה.
הספורט היומי - עדיין לא משהו אמיתי כי הייתי חולה בימים האחרונים, אבל סידרנו מחדש חצי מהבית, וזה לקח יום שלם. רק נשאר עוד לעשות ספונג'ה, האימון שאני הכי שונאת בעולם.

susieada

New member
"רק" - נכון, מידות השוואה משתנות!

ולהזיז חצי בית דומה לספרינטים ובעיטות בקונג פו, לא? תנועות חזקות פתאומיות קצרות!

חיבוק ולילה עם עוד "רק" .

מור שלז

New member
עקרון היחסיות

איזה כיף שאתם "רק" עם שתי הנקות בלילה.
הכל נראה אחרת לגמרי כשמצליחים לישון, אה?
אני מקווה שגם הלילה קמתם "רק" לשתי הנקות

גם אני הכי שונאת בעולם אימון ספונג'ה! וזה גם האימון האחד שאין לי שום נקיפות מצפון אם אני מוצאת מישהו שיעשה אותו במקומי

למעלה