קצרים ליום שישי

ריצונת

אם אחרי 20 דקות של ריצה אני ממש לא מרגישה שרצתי, המצב טוב. יצאתי מהבית עם ילד עצבני שלא מצליח לישון או לינוק (מחלת הפה והגפיים) וחזרתי עם ילד עצבני שלא מצליח לישון או לינוק... אבל בדרך היו כמה דקות של רוגע. מקווה מאד להגיע ליוגה בהמשך היום, כי לא עשיתי כלום השבוע וקשה לי עם זה פיזית.

susieada

New member
ריצונת עם פצפון...

כל הכבוד על כל דקת ריצה. אני רק יכולה לנסות לתאר לעצמי כמה מתסכל לא לצאת לשעות שאת אוהבת.
חיבוק לכל צעד בינתיים! אני מעריצה אותך בעצם העובדה שאת עושה כמה שרק אפשר!
שבת שלום!

הצלחת להגיע ליוגה?

וכל הכבוד על הריצה, אני זוכרת את עצמי בימים קשים כאלו....אם היתה לי הריצה אז, אני בטוחה שזה היה עוזר לשלמות הנפשית שלי!

כן

היה אימון יחסית באיזי. יצאתי מרועננת ואז חטפתי לפרצוף ענן עשן של יוגיסטים שותי תה צמחים שחייבים לעשן את הסיגריה שאחרי ממש בכניסה למכון. הוציא אותי מהשאנטי לגמרי לצערי.

מור שלז

New member
כל הכבוד על כל דקת ריצה ובודאי על היוגה

מדהים מה שאת מספרת על הסיגריה שאחרי. האמת, לא חשבתי שזה יקרה ככה... (מצד שני ראיתי גם כמה רוכבי אופניים, שמייד בהפסקה ברכיבה מוציאים סיגריה, אז כנראה שזה נמצא בכל מקום)

tom696

New member
גם בוינה

שרוול יציאה לרצי המרתון / חצי מרתון מחוץ לשטח הסיום היה מפוצץ במעשנים. חוויה מאד מוזרה.

susieada

New member
תודה לרענן, ענבל ומירב!

מפגש אחרון שסגר 13 מפגשי הכנה השנה!
תודה לכל המרגנים!
תודה לדני שהסיע אותי לכולם!
תודה לכל אחת שהגיעה להקשיב, לשמוע, להתרגש, לשאול, להחליט, שגם היא מנצחת!!

רב תודות לרענן, בעל החנות של TYR בקיבוץ יקום ויבואן של מוצרי GU! אירחת אותנו בכייף, בכיבוד בריא וטעים ובהפתעות נהדרות!

רב תודות לתזונאית ענבל דרוקר שהעשירה את המידע שלנו בטיפים תזונתיים רבים וחיוכם רבים, וגם למירב פרי שהסבירה מנסיונה הרבה וכמנהלת חנות ווארטהיימר ספורט מקצועית את ההתארגנות בשטח ההחלפה. ערב של שאלות אחרונות, החלטות להירשם וחיבוקים. נוכחות רחבה של ילדה בת 8, יובל גומא, אלופה בשכבת גילה, מתחילות וכל מה שבא בין זה לזה!

תודה לכל אחת שהגיעה!!

זהו. עכשיו הטריאתלון ממש מעבר לפינה!

susieada

New member
עוד שבוע טריאתלון נשים בא!!

היה ברור הבוקר שטרינשים כמעט כאן. דני ואני הגענו לים ב6:30 לברך את כל הקבוצות - 5!!
גילי וניר רייכמן, מכבי מרכז, אליס דהן, ZEN עם מיכל סיון ופאראטריאתלון (אתגרים), שכולל את נינה פקרמן אשת הברזל הישראלית האגדה.
ועוד נשים שבאו ועשו אימונים אישיים!

תכף אני מעלה תמונות לפייסבוק. בינתיים אני מעלה תמונה אחת לגרות את התאבון! (הקבוצה של גילי וניר).

היום הים לא היה שטוח, אך בהחלט בר שחייה שלטריאתלון והזדמנות טובה לקצת ניסויים של צלילה מתחת לגלים!

גם הצלחתי להשחיל עוד אימון אישי של הליכה במים וחול עמוק, בנוסף לכל ההליכות שלא ספרתי הלוך וחזור.

מור שלז

New member
איזו התרגשות! עוד שבוע!

דני סיפר לי היום שבסוף יצא לך חתיכת אימון הבוקר עם כל ההליכות הלוך וחזור, מים, חול עמוק וכל מה שמסביב.
(חוץ מזה שבמקרה שלך - אם נספור גם את כל החיבוקים - בכלל עשית מרתון הבוקר
)

אמרתי כבר שאת השראה?
(אני יודעת שאמרתי, אבל מרגישה צורך לומר לך שוב, כל פעם מחדש את מהווה השראה עבורי)

ריצת ניווט אוהד זך

רצתי מסלול קצר (3.2 ק"מ- קו אווירי) היה כיף!

שבוע הבא: מירוץ המדרגות בחיפה (מקווה לשרוד)....

כחדשה פה, שאלת מנהלה:
לאיזה שרשור מצרפים שאלות?

עשית מרוץ ניווט?

לנו יש בקיבוץ כל שנה וזה כיף אדיר!!!

ולגבי השאלות: אפשר בקצרים - כאן, אם זה מתייחס לפעילות יומיומית, בשירשור נפרד, ואפשר בשירשור נפרד - לפעמים שאלות יכולות להתחיל דיון שעשוי להיות רלוונטי לרבות מאיתנו.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה
וכל הכבוד על ריצת הניווט

נשמע כיף! עשית את זה לבד, או כחלק מקבוצה?
(אני מכירה מרוצי ניווט שאנשים עושים יחד, לכן שאלתי...)

בהצלחה שבוע הבא במירוץ המדרגות
נשמע אתגר רציני!

לגבי השאלות - באמת איפה שמתאים לך. כשהפורום מאוד עמוס ופעיל אנחנו בדרך כלל ממליצות להצמד לשרשור קיים, פשוט כדי שהשאלה לא תלך לאיבוד למטה. אבל כרגע לא נראה לי שהבעיה הזו קיימת, אז פשוט איפה שמתאים לך.

ריצות ניווט הן ספורט אישי

בדרך כלל רצים לבד בשטח (זה מה שהופך אותו לאתגרי מבחינה פסיכולוגית, גם אם אתה רואה נווטים אחרים אתה לא יודע לאן פניהם מועדות ....)
הפעם, רצתי ביחד עם הבן שלי שרוצה ללמוד לנווט

תודה על האיחולים
מקווה להיות פה פעילה

טרינשים אנחנו מוכנות!

אימון סימולציה אחרון, בשתי קבוצות: משתתפות בעממי, משתתפות בספרינט ואולימפית אחת אלופה. שחיה בים, רכיבה וריצה כל קבוצה במרחקים המתאימים לה.
והכי חשוב גם הבת שלי השתתפה, היא עושה את העממי ועשתה את האימון כמו אלופה!
הרגשתי מעולה כל האימון, הרגשתי שיפור אדיר מהשנה שעברה, ובסוף נכנסתי לעוד שחיה בים. הים היה כל כך נפלא שאי אפשר היה לוותר, רק שיהיה כך בשבת הבאה.

יאללה שהשבוע יעבור מהר!!!!

קבלו תמונה, שלי ושל הנסיכה שלי, עם חליפות הקבוצה החדשות שהגיעו בדיוק בזמן.

מור שלז

New member
וואו! מהממות! ואתן בהחלט נראות מוכנות

יופי של חליפות. עכשיו אני אדע לזהות אותך מרחוק...

איזה יופי לקרוא על השיפור העצום שאת מרגישה משנה שעברה. מהצד רואים עליך שעשית דרך מדהימה בשנה הזו, וכיף שאת עצמך מרגישה את השיפור ואת ההישג.

מחכה כבר להפגש בשבוע הבא

melon

New member
וואו

איזה תמונה נהדרת ! יופי של חיוכים , יופי של חליפות. לא חושבת שיש המון אמהות שיש להם אותה חליפת טריאתלון כמו הבת... כי אין הרבה שבכלל עושות טריאתלון עם או בלי הבת.
בקיצור - מה שאני מנסה לכתוב אחרי לילה נטול שינה (= עבודה )
זה
וואו !!!!!

susieada

New member
2 צעירות. 2 טריאתלטיות!

כמה כייף השיפור האדיר - אנו יודעות שלא באה בלי מאמץ ממושך!
ונהדר שאחרי אימון ההחלפות, קפצת למים לעוד סיבוב!!

למעלה