קצרים ליום שלישי

susieada

New member
קצרים ליום שלישי

בוקר טוב! מחכה לנו לנו קריר מלא אור.. וגשם.
תהנו!

susieada

New member
מחכה לי יום כי 3 פעמים טוב!

יוצאת להדר יוסף

טיפול אצל יערה
המקצועית והמקסימה!
בדיקה ארגומטרית....

יום נעים מלא טוב לכולן!

susieada

New member
One down, two to go

אימון ריצה (הליכה) ללא הפסקות! גיוון תוך תנועה. מתאים לקור. 2 שכבות, כולל חולצה תרמית, שמרו לי על חום הגוף + רצועת לייקרה לאוזניים וכפפות דקות. היה נפלא. השמש. החיבוקים. האנרגיה!

susieada

New member
זהו. סיימתי את 3 המשימות בהצלחה!

טוב - ברור שכייף לקבל טיפול מיערה! יצאתי עם רגליים לא נפוחות ורוגע בלב! רק מברכת לה המשך החלמה מהירה ושלמה! היה טיפול נטול חיבוקים..

ו... לפעם הראשונה בבערך 15 שנה, בדיקה ארגומטרית על מסילה ולא על אופניים. גיליתי בזמן האחרון שיותר קל לי להעלות את הדופק בהליכה מהירה מאשר על אופניים. הגעתי לבדיקה רגועה, אחרי יערה, והרי אני יודעת במה אני מסוגלת בהליכה, והשגתי את המטרה שלי - דופק כמו באימונים עצימים, יותר גבוהה משנה שעברה. ו... אותו המשקל של שנה שעברה אבל 2% שומן פחות. זאת אומרת עלייה במסת שריר. בדיוק מה שאני רוצה. יש! העבודה שלי עם המאמן ועם תזונאית ספורט הניבה פירות! אני מרוצה!

ארוחת צהריים. אנוח קצת ואז מסג' שיאטסו מפנק עם דיקור.

יום מושלם!

צ ל י ל 8

New member
מאחלת לך תמיד ימי אושר שכאלה

ואין ספק שהסבלנות וההתמדה תמיד משתלמים

susieada

New member
תודה. כייף לי ימים כאלה.

אנו כולנו יודעות שלא כל יום זורם כך עם אנרגיה חיובית לשפע.

susieada

New member
שכבות.... מגינות על הקור...

ומרככות את השנאה... חיבוק חם!!

susieada

New member
שכבות.... מגינות על הקור...

ומרככות את השנאה... חיבוק חם!!

susieada

New member
לדובי חיבוק

אפשר שכבות ממש דקות, מדיפות זיעה. אפילו כשאני טסה לבן שלי בסיאטל, אני כבר לא לוקחת את מעיל החורף הכבד שלי, אלא אותן השכבות. השכבות נותנות לי אפשרות "להתפשט" לפי הצורך, וגם לשאת את השכבה סביב המותניים, (ו בכיס האחורי של חולצת רכיבה.אני "טיפוס" ש"קר לי." הבוקר התחלתי עם טייטס ארוך עם טייטס קצר מתחת, גרבי קומפרשן, חולצה תרמית עם שרוול ארוך, חולצת ריצה ארוכה, "בפור" סביב הצאוור, כפפות, רצועת לייקרה על האוזניים ומעיל פליס דק. אחרים הורידו עד שרוול קצר. אני נשארתי עם שני שכבות עם מחשבה שהייתי יכולה להוריד עוד שכבה עליונה... הקסם בבחירת השכבות? לא הרגשתי שום מגבלות תנועה.
(במקום חולצה תרמית ארוך, הייתי יכולה לבחור חולצת ריצה קצרה עם שרוולי רכיבה..
)

susieada

New member
אופס.. העליתי פעמיים...

אני מתקשה עם האפליקציה של תפוז דרך הטלפון הנייד...

מור שלז

New member
אני דווקא אוהבת קור בהקשר של אימונים

אני ממש מעדיפה לרוץ בקור (ואפילו לרכוב בקור) מאשר בחום של יולי-אוגוסט.

הפטנט הוא באמת בביגוד - ביגוד לא חם מידי, אבל מנדף ואוטם כנגד רוח - יעשה את העבודה נפלא.

מי יודע, אולי בסוף עוד תאהבי את החורף כמוני?

צ ל י ל 8

New member
אולי.. יש הפתעות בחיים

לפני לא הרבה זמן הצהרתי ש... אני שונאת לרוץ

אין ספק שנעים יותר להתאמן בקור מאשר בחום, אבל אני מדברת על כל השעות שמעבר לאימונים... בררר...

למעלה