שבוע בלאגן
ביום ראשון התעוררתי לתוך כאב ראש מטורף. מהסוג של לפני מחזור, כזה ששום כדור אינו מזיז לו. אבל המחזור רחוק מאד, אז זה לא זה. מצטרפת לחגיגה עייפות למרות 8 שעות שינה. מאחר ועבדתי מהבית, מצאתי את עצמי בצהריים מתלבשת כדי לצאת לבריכה, מרגישה שאין לי כח וצונחת לשנ"צ נדירה, ממנה הקצתי רק אחרי שעתיים וחצי! הגדולה חולה ואני כבר חוששת שמא נדבקתי למרות שאני מקפידה להתרחק ממנה (אמא לפני תחרות זה לא מקור לחום ואהבה...). הלכה השחיה.
יום שני- התכנון היה להקדים את אימון העליות ברכיבה ולבצעו באופני שטח. אבל בדיקת אופני השטח בראשון בערב העלתה חוסר תקינות (תוקן כבר ביום שני, אבל רק אחרי ה"רכיבה"). הפוגה בגשם משכנעת אותנו לצאת עם אופני כביש. רצינו לטחון את העליה של חומצת חלב. הגשם חוזר בחימום, תוך חצי שעה אנחנו מגלים שאין לנו ברקסים. ככה אי אפשר לעשות אימון עליות! חותכים לקפה בתחנת הדלק, אני עדיין עם כאב הראש מיום ראשון, שונאת את כל העולם. נוסעת הביתה, יושבת לעבוד, הגשם נעלם רק בהמשך היום. יורדת אל חנות האופניים, משאירה לתיקון את אופני השטח וממשיכה אל החוף, לרוץ את הריצה של יום ג'. רוח צפונית עזה הופכת את הריצה למאתגרת בהלוך ולמהירה בחזור. כאב הראש נעלם בריצה, יחד איתו התפוגג הרעל ושוב אני מחייכת. אבל כאב הראש חוזר בערב, מעיר אותי מהשינה בלילה, הולם בכח. לוקחת נורופן קוויק, נרדמת ובבוקר הכאב עדייין שם אבל פחות. לוקחת עוד כדור ויוצאת לדרך. את רכיבת יום ד' הקדמנו להיום משיקולי מזג אויר. יוצאים לרכיבה בקור משתק של 4 מעלות עם הר של ציוד עלינו. 2 זוגות של כפפות- אחד של כפפות ריצה דקות והשני כפפות ממש עבות- ועדיין אני סובלת מכאבי קור איומים באצבעות הידיים במשך 45 דקות ראשונות. הטמפרטורה עוד יורדת מתחת ל-4 מעלות, ואני עטופה כמו בבושקה בסיביר: באף על האזניים, באף על הצואר, חולצת רכיבה שרוול ארוך, ווסט, מעיל, מחממי רגליים, ערדליים וכאמור 2 זוגות כפפות. עצירת קפה מסורתית וחזרה מול הרוח, עכשיו מעט נעים יותר ואני מקלפת שכבות. מסיימים ב-10 מעלות- הכי אוגוסט שאפשר. יוצאת לריצת החלפה ורצה עם מעיל ריצה. רק אחרי 5 ק"מ אני מוכנה להפרד ממנו וממשיכה לרוץ. להבדיל מהרכיבה שהיתה איטית, הריצה דוקא סבבה לגמרי, אני צריכה להקפיד להאט שלא להגזים. כאב הראש נעלם לגמרי במהלך הרכיבה ואני מקווה שלא ישוב עוד.
הסערה הצפויה גורמת לי לבדוק שוב את עצמי- האם אני בשלה כבר נפשית לטריינר? מצד אחד- אימוני אינדור הם שנאת חיי. אני מעדיפה לרוץ בסערה (וזה מה שיקרה ביום חמישי, ריצה ארוכה בכל מזג אויר). אבל רכיבה בסערה היא כבר סיפור אחר. בן הזוג משוכנע שטריינר יהפוך אצלי לקולב בגדים אחרי רבע שעה ויש לי תחושה שהוא צודק.