קצרים ליום שלישי

ממה מיה

New member
גם אני איטית וגם אני בDesert Chllange

אני רשומה למרוץ העשר ק"מ ובאה לרוץ בשביל הכיף ולא בשביל התוצאה.
גם שנה שעברה השתתפתי.
יש 4 מירוצים - 6ק"מ, 10 ק"מ, 20 ק"מ ו 30 ק"מ. כלומר על המסלול יהיו רצים לפחות 3וחצי שעות...
זו ריצת שטח ורב האנשים רצים אותה לאט ממה שהם רגילים, הרבה לוקחים את המירוץ כריצה ארוכה כחלק מההכנות למרתונים הקרבים.
נראה לי שגם אם תתאמצי לא תצליחי לסיים את המירוץ של 6 ק"מ ביותר משלוש וחצי שעות...
הריצה מאד חוויותית ואני ממליצה לוותר על המוסיקה באזניות ועל הגרמין ופשוט להנות מהטבע. מה שכן חשוב זה פנס ראש!

בחרת מרוץ מצויין להתחיל - מהרבה סיבות

א. כי זה מרוץ באחד המקומות הכי יפים שיש ועוד בליל ירח.
ב. כי האוירה נעימה וממש לא תחרותית.
ג. כי מזג האויר יחסית בעדך. לא יהיה קר מדי ובודאי לא חם....
ד. כי כדאי תמיד למי שמרגיש שהוא איטי, לרוץ במרוצים עם מקצים ארוכים. מקצה ה30 יוזנק שעתיים לפנייך, מה שאומר שתסיימי לפני ולפני כל אלו שיסיימו אחרי במקצה שלי. סביר להניח שרצי ה20 שיזנקו שעה לפנייך, יגיעו כולם אחרייך. כך שגם אם יוצאים מנקודת הנחה שתגיעי אחרונה במקצה שלך, זה לא ירגיש כמו להיות אחרונה. מכיוון שכולם מסיימים יחד, אלו שירוצו לידך לא ידעו בכלל שאת לא במקצה שלהם.

לגבי מסלול קר וחשוך במדבר - כאמור, לא יהיה קר נורא וגם לא חשוך. ההקפה של ה6 הנה קצרה יותר מ6 ק"מ, מה שאומר, גם לפי האתר, שתרוצו חלק במתחם ורק אחר כך תצאו להקפה. ההקפה ממש לא נכנסת לעומק המדבר. זה סוג של סיבוב שמתרחק רק במקצת ממתחם התחרות ומרוב הנקודות במסלול ניתן יהיה לראות את המתחם ממנו יצאת ואליו תשובי.

אין סיבה להתאכזב מעצמך. רק לבוא ולהנות. אם כבר רצת 10 בעבר, המרחק של 6 מוכר לך ואם יהיה ממש נורא, לפחות יהיה קצר יחסית..... אם לא מנסים, לא יודעים...

melon

New member
נשמעת לי חוויה מדהימה

שחבל לפספס.
חוצמזה - התגברות על הפחד והעזה לצאת מהמסגרת זה חלק מהעניין , לא ?
צאי
רוצי
ותחזרי לספר איך היה

מור שלז

New member
כל הכבוד! בעיני כבר ניצחת ובגדול

ברוכה הבאה
אני שמחה שאת כאן ושהחלטת לכתוב.

כל הכבוד על הריצה, על ההתחלה מאפס, ועל ההתקדמות ההדרגתית ל-10 ק"מ. יש לך את כל הסיבות שבעולם להיות גאה ולהנות מתחושת ההישג והסיפוק!

מקסים בעיני גם שאת מצטרפת לבעלך בדזרט צ'אלנג' - הוא ברכיבה ואת בריצה. ברור לי כמה שזה לא פשוט.

מה שאת עושה דורש הרבה אומץ: להעיז ולהרשם, להעיז ולזנק, להעיז ולכתוב על זה כאן בפורום. ובעיני, כבר ניצחת ובגדול - כי התמודדת ואת מתמודדת עם החששות האלו. אחרי כל זה, הריצה זה כבר החלק הקל

אני אהיה בדזרט צ'אלנג' עם קבוצה של מתאמנים שלי, ואני מבטיחה לך שאנחנו נגיע הרבה הרבה אחריך (אנחנו נרוץ את ה-20). אם יהיה לך כוח לחכות אחרי שאת מסיימת, מבטיחה לך חיבוק כשאני אגיע לקו הסיום

וברצינות - אם תסתכלי על שעות הזינוק, ועל מפות המסלולים:
http://www.desertchallenge.co.il/il/nathan ultimate course maps

תראי שלא תהיי לבד על המסלול. המסלול שלך הוא חלק מהמסלולים האחרים - גם בהלוך וגם בחזור (ועוד הקפה קטנה במתחם - ששם בטוח יהיו אנשים), כך שתמיד יהיו איתך עוד אנשים.

אני חושבת שמה שאת מרגישה כרגע זה טבעי ונורמלי - את עושה משהו חדש ושונה, את יוצאת מגבולות הנוחות שלך, טבעי שתרגישי ככה.

וברצינות - אני אהיה שם. מוזמנת לחפש אותי (שולחת לך במסרים את הנייד שלי), גם לפני וגם אחרי.

בהצלחה ו... כל הכבוד על האומץ! כל הכבוד על הפריצה של גבולות איזור הנוחות.
בעיני את כבר מנצחת

ayeletb21

New member
תודה לכולכן

חיממתן את הלב ונתתן לי הרבה כוח. נתראה בשטח, גם אם לא אדע בדיוק מי אתן, הידיעה שאתן שם תחזק אותי. ואפרופו חוויה משפחתית, גם הקטנה שלי בת הארבע וחצי תשתתף במירוץ הילדים ותרוץ 400 מטר, התרגשות גדולה.

מור שלז

New member
כל הכבוד! באמת התרגשות

כמה כוח ועוצמה יש בהודעות שלך
באופן שבו אתם משלבים את הספורט עם המשפחה
באופן שבו הילדה שלך כבר בגיל ארבע וחצי גדלה לתוך מציאות שבה אבא רוכב ואמא רצה והנה גם היא כבר רצה במירוץ הילדים.
מקסים בעיני, וכל כך לא מובן מאליו. כל הכבוד!

זה יהיה המרוץ הראשון שלה?

נ.ב.
שלחתי לך במסר את הטלפון שלי - למקרה שתצטרכי עידוד בשטח, או אפילו סתם

ayeletb21

New member
תודה

תודה עבור מספר הטלפון. זה יהיה המירוץ הראשון של הקטנה אבל היא נולדה וגדלה לתוך ספורט. אני אומנם הצטרפתי לחגיגת הספורט לפני שנה אבל בעלי רוכב
על אופני כביש כבר הרבה שנים ובעבר עשה טריאתלונים. אין לי ספק שהמעורבות המשפחתית בעיסוק הספורטיבי תרמה המון לילדים. ילדת הסנדוויץ, שבתריאתלון הראשון של אבא שלה עוד ישבה בעגלה, היא אלופת ישראל באופני כביש לילדות, וגם אחיה הגדול, שכבר פרש מרכיבה, בילה רבות על האופניים וגם על הפודיום. אז נכון שרוב הקרדיט מגיע להם, אבל אני בטוחה שהאווירה בבית תרמה. (וזה היה דבר האמא הגאה)

צ ל י ל 8

New member
אני מעריצה אותך

על היכולת ועל ההעזה (וגם קצת מקנאה... )
אין לי מילים חכמות, רק בהצלחה

susieada

New member
פעמיים: קר לי קר לי

אימון ריצה הבוקר עם הקבוצה בהדר יוסף: התחלנו ב6 מעלות... אולי התחמם ל8.. הייתי עם מספיק שכבות לא לקפוא, למרות מראה הקפור שכיסה את הדשא לא בדיוק חימם את ליבי...
ופשוט שאר היום לא הצלחתי להתחמם...

מקווה שלא מפתחת משהו...
ערב נעים!

למעלה