קצרים ליום שלישי

ממה מיה

New member
עשיתי פעם אחת טריאתלון - טריאתלון נשים ו...

נדלקתי! הייתי בהחלט מאמצת את הענף שהוא בעיני הרבה יותר בריא מהריצות הארוכות. אבל אני לא מרגישה שבשלב זה של חיי אוכל להתמיד באימונים כמו שאני עושה בריצה.
הטריאתלון שעשיתי היה טריאטלון נשים - כשהציעו לי להצטרף חשבתי על המסלול העממי אבל הלכתי עם הלחץ הקבוצתי ועידודה של יקירת הפורום "עוד נועה" והתחיריתי במקצה הספרינט.
אם להודות באמת לא התאמנתי ממש ברצינות. מה שהוספתי לשגרת השלוש פעמים בשבוע ריצה היה אימון ספינינג/רכיבת שבת ארוכה ושני אימוני שחייה בבריכה (לקחתי כמה שעורים לשיפור סגנון).
התחלתי ממרחקי הספרינט ועליתי בהדרגה בכל ענף לחוד.
בחודש שלפני התחרות עשיתי אימונים משולבים ושחיתי לראשונה בחיי בים עם כמה בנות שהתארגנו יחד למשימה.
אגב, לגבי אופניים, רכבתי עם אופני עיר פשוטות ולא השקעתי באופני כביש.

אז לא לקחתי פודיום.. אבל נהניתי מכל רגע, הארגון היה מדהים, האוירה מחשמלת, והבטחתי לעצמי לעשות זאת שוב.

אז רשמי ביומן:
31 במאי- טריאתלון נשים:
http://www.women-tri.com/

צ ל י ל 8

New member
לדעתי, אם זה משהו שהוא כמו חלום עבורך

ואת הזמן יש לך, למה לא ללכת על זה?
למה חלומות נועדו אם לא להגשים אותם?

בהצלחה!!

perach22

New member
האמת...

החלום שלי כרגע הוא מרתון (וזה בדרך להגשמה), ועוד כמה שלא קשורים בספורט...
אבל תשמעי לא כל חלום מגשימים, ולא כל הגשמה היתה פעם חלום.... אלה ככה השתחלה לה בדרך..
העיקר שנהנים ממה שעושים...

סרטי מוטיבציה

בשנת 2008, כשעדיין לא היו לי אופניים, נהגתי לשבת בבתי קפה עם חברצים אחרי אימונים, שתינו קפה וצפינו יחד בסרטי מוטיבציה מתחרויות איש ברזל, שאחד החברצים הציג לנו במחשב הנייד שלו. כולנו התחלנו לחלום על איש ברזל, כלומר ישר צץ לו החלום הענק הזה, בלי טריאתלון קצר יותר... אחד החברצים הכריז, שבשנת 2012 נעשה איש ברזל. אני טענתי שזה מוקדם לי מדי ובכלל אין לי אופניים. ידה ידה ידה... בשנת 2012 עשיתי את תחרות איש הברזל הראשונה שלי (ושאר החברצים מאותה חבורה-עד היום לא...). הטריאתלון האולימפי (וגם חצי ארוך- חצי איש ברזל) קרה אי שם בדרך לחלום הגדול

לירידות מתרגלים... מישהי פעם כתבה שהיא שרה בירידות כדי להתגבר על הפחד (מור? נועה?). אפשר גם לקחת הדרכה אישית ברכיבה טכנית, לתרגל טכניקות של רכיבה בירידה ולקבל כך יותר בטחון.
אם כבר התחלת לחלום- תזרמי עם החלום...

dunabarak

New member
אימון TRX

הייי :)

אני נמצאת כבר חצי שנה בדיאטה והורדתי 17 קילו! :)

בנוסף לחד"כ התחלתי לא מזמן אימוני TRX פעם בשבוע עם מאמן פרטי, עברנו כבר 9 אימונים ונשאר לי עוד אחר אחרון.
אני מרגישה שיש תוצאות והגוף שלי התחטב

מתלבטת אם להמשיך את אימוני הTRX או פשוט להמשיך בחד"כ כרגיל ולשלב אימוני כוח במכשירים שם?
בכל אופן, מאמן כושר אישי זה סוג של מותרות!

יום ספורטיבי לכולן :)

susieada

New member
ברוכה הבאה duna

כל הכבוד על הירידה במשקל המשמעותי! ואת בדרך נהדרת בשילוב אימוני חיזוק / TRX.
יש מכונים במרכז שנותנים שיעורי חיזוק, שיעורי TRX. זה מקסיפ ללמוד את הטכניקה בשיעורים פרטיים, ואם אפשר כך גם להמשיך. אני מצאתי שאימוני TRX / חיזוק יותר יעילים בשבילי מאשר עבודה, אפילו עם תוכנית, בחדר כושר.
מה שתחליטי, את בוחרת בחיים ספורטיביים!
תהני!

מה שאת נהנית ממנו

אני באופן כללי מאד בעד אימון כוח בחד"כ (וגם שם אולי יש רצועות TRX דרך אגב) אבל אם את לא מתחברת לזה ואת יודעת שלא תתמידי אז אין טעם.

למעלה