קצרים ליום שלישי

חגגה

New member
חזל"ש......

אחרי מרתון טבריה, אחרי פוסט מרתון בלוז, אחרי שבוע התאוששות....
חוזרת לשיגרה נעימה ונוחה ללא תוכנית וללא מטרות (בינתיים)
אתמול ריצה קלילה של 45 דקות והיום עוד 45 דקות שחייה כולל תרגילים: ידיים, רגליים... כבר שכחתי מה זה....
יום נפלא..

susieada

New member
מזל טוב שהגעת לפןסט מרתון בלוז!

ועכשיו התאוששות, שיחרור ולהזכיר את הגוף שיש עוד תנועות בנוסף לריצה!

פעמיים כי טוב ויש מקום לעוד

הבוקר התחיל בשחיה בים מדהים, המים סבבה לגמרי עם חליפה, ורק מחסור בזמן שלף אותי החוצה כעבור 50 דקות. קפה וכריך כשאני עדיין בחליפת השחיה עם החבר'ה שהתקבצו שם, הפשרה בג'קוזי בספורטן, מקלחת והלאה לבית המשפט בנצרת. הייתי אמורה לנהל היום תיק הוכחות בתביעת נזיקין בשל תקיפה מינית ע"י רופא, ואני מייצגת את הנפגעת. כמה דקות לפני הדיון, תופס אותי חבר משותף שלי ושל בא כח הצד שכנגד, מציע את עצמו כמגשר, ומציעים לי הצעה ממש משתלמת. קצת מו"מ על התנאים ואנחנו מסיימים בהסכם פשרה, הלקוחה נושמת לרווחה על כך שנחסך ממנה הצורך להעיד על האירוע הקשה וכולנו מרוצים. אלמלא הייתי בימי התאוששות, הייתי מנצלת את השעות שהתפנו לעוד אימון, אבל במקום זה אני חוזרת למשרד... עדיין נשקלת האפשרות לנסות מעט ריצה, חיזוקים ומתיחות קלילים בערב, עם הקבוצה. מצב הרגליים משתפר, והבוקר גיליתי שקל לי יותר ללכת על עקבים, כך שרירי השוקיים אינם מורגשים כלל

susieada

New member
יום מלא הטוב שבעולם

שמחתי על השחייה שלך בים מדהים.
שמחתי בשביל הלקוחה שנחסך מלהעיד בבית המשפט!
שמחה בשבילך שהרגליים מתאוששות (ואף מסכימות לעקבים שאת אוהבת).
את לוקחת איתך את ההשיג של הישראמן ואת הלקחים להמשך הדרך.
חיבוק!

perach22

New member
בשבילי הערב הרבה כי טוב...

בתכנית האימונים שלי, אני רצה מסלול קבוע של 3 ק"מ כמה שיותר מהר,
פעם ראשונה התוצאה היתה 21:23 ד
פעם שניה התוצאה היתה 20:16 ד
והערב התוצאה היתה 19:49 ד,
ובל נשכח את העליות....
עבורי היום זה 3X פעמים כי טוב.....
ואני מרוצה....

susieada

New member
שיפור מצוין!

כמובן שמגיעה לך להיות מרוצה - מאוד! 3X!!
כל הכבוד!

מור שלז

New member
יש גם ימים כאלו... ריצה שלא זורמת

עם שני ילדים חולים בבית, ועם 3 ראיונות היום, לא ממש הספקתי להתאמן בבוקר.
עוד כשהייתי עם הבן אצל הרופא הגיע סמס שביקש ממני להקדים ולהגיע לראיון הראשון, ומובן שהסכמתי. כל ראיון כזה חשוב מאוד עבורי עכשיו, הזדמנות לא רק להתראיין וליצור רושם חיובי אצל המראיינים - אלא גם להכיר מקרוב את הצד השני, את האנשים שאעבוד איתם, את האופי של החברה ועוד.

זה אומר שיצאתי מהבית בבוקר וחזרתי הביתה אחר הצהריים - ורק אז גיליתי שמאז אתמול בערב לא אכלתי. לא ממש היה לי זמן, ופשוט שכחתי לאכול
(מה שלא קורה לי כמעט אף פעם מאז שאני עושה ספורט על בסיס קבוע).

אכלתי משהו קטן ואז יצאתי לריצה. בתכנון היה פארטלק, אבל ברגליים ובגוף לא היה כלום. אז פשוט המשכתי לרוץ עוד קצת בשביל הנשמה, בשביל לנקות את הראש, לארגן את המחשבות.

ברגלים לא היה כלום, והגוף היה פשוט מרוקן.
לא ברור אם זה בגלל האוכל, או שאולי נדבקתי מהילדים (בבקשה לא!) או שאולי זה כל הסטרס שמסביב. אמנם יש משהו נהדר בראיונות, בהזדמנות לפגוש אנשים חדשים ומרתקים, להחשף לרעיונות מדליקים, טכנולוגיות חדשות ועוד... ומצד שני זה מעייף.

אז קיצרתי את הריצה, וחזרתי הביתה לילדים החולים ולהתכונן ליום העמוס שמצפה לי מחר... אני ממש ממש מקוה שאני לא מפתחת שום מחלה או וירוס. לא מתאים עכשיו

ערב נפלא לכולן

susieada

New member
מאחלת לך הטוב מכל טוב..

בריאות לילדים
ראיונות מרתקים ומובילים לעבודה חדשה שגורמת לך התלהבות ו"תשוקה."
רגליים שישאו אותך בכל קצב לכל מקום
ורוגע מספיק כדי לזכור לאכול!!!

למעלה