בוקר טוב ליום שלישי
אחרי סופ"ש עמוס אימונים פלוס אימון קשה ביום ראשון עם הרבה קטלבלס ועבודה חזקה על הבטן, אתמול הגוף דרש, וקיבל, יום מנוחה.
לצערי לא יכולתי להתפנק ביום מנוחה וביליתי את רוב שעות הערות בעבודה והפיכה לצורה של כסא .
היום בהתאם למזג האויר אני רוצה לצאת לרוץ, אם לא ירד גשם אני אצא לרוץ בחוץ אם ירד גשם אני לא יודעת כמה אני אצליח לרוץ על ההליכון... ברגע שעברתי לריצות בחוץ זה קשה עד בלתי אפשרי בשבילי לרוץ על הליכון....
מקווה שמזג האויר יהיה לטובתי ובערב לפחות לא ירד גשם עד שאני אסיים את הריצה.
משהו נחמד נרשמתי להר לעמק וקיבלתי אישור, אני מפחדת ומתרגשת.
שנה שעבר בהר לעמק נורא רציתי להרשם אבל לא הספקתי ולא מצאתי קבוצה להצטרף אליה, אח"כ למרוץ תנך תשח היה שבוע אחרי הניתוח שלי אז לא היה מה לדבר בכלל, וההרשמה הזאת להר לעמק הייתה כלכך מהירה, מתוכננת אבל מפתיעה. אני שמחה שעשיתי את זה אבל מפחדת קצת, אולי אני קופצת מעל הראש? יש לי עוד ארבעה חודשים כמעט להתאמן ולהתחזק אז בנתיים לא נותנת לעצמי להלחץ ונהנית מהרגע והעובדה שאני בדרך לכבוש עוד משהו שרציתי לעשות כבר הרבה זמן.
בנוסף יש תחרות נוספת של קטלבלס שהמאמן שלי רוצה שאני אשתתף, אני עדין 'על הגדר' עם זה, לא יודעת איך אני מרגישה עם זה, יודעת מול מי אני אעמוד אם אני אחליט ללכת על זה והם כלכך יותר טובים וחזקים ממני, היכולת המזערית שלי היא עוד יותר מזערית לעומת מה שהם יכולים... אני חלילה לא מזלזלת בעצמי ובמה שאני כן יכולה, פשוט מנסה להבין איך אני אמורה ללכת עם זה לתחרות... נראה מה יהיה עם זה...
למרות האפרוריות בחוץ והגשם שיהיה לכולנו יום חם ומואר