קצרים ליום שלישי

perach22

New member
קצרים ליום שלישי

גשום ואפור... כבר דאגתי שהחורף נגמר...
איזה כיף.....
שיהיה פעמיים כי גשם....

הריצה שלא היתה

לא יודעת מה יש לקיבה שלי. פעם הייתי רצה תוך כדי אכילה. אתמול, ארוחת צהריים קצת גדולה מדי, קצת קרוב מדי לריצה ופשוט לא יכולתי. כנראה שגם אותה צריך לאמן...

מור שלז

New member
אני איתך

גם אני חוזרת עכשיו מריצה שהתקצרה בעקבות בטן...

ומנסיוני בריצות הארוכות (ששם בדרך כלל הבטן שלי מקטרת) - יש כאן הרבה מאוד עניין של אימון. וגם שמעתי איפה שהוא טענה שחיזוק שרירי ליבה ושרירי בטן תורם גם הוא לצמצום התופעה.

גברת ע

New member
בוקר טוב ליום שלישי

אחרי סופ"ש עמוס אימונים פלוס אימון קשה ביום ראשון עם הרבה קטלבלס ועבודה חזקה על הבטן, אתמול הגוף דרש, וקיבל, יום מנוחה.
לצערי לא יכולתי להתפנק ביום מנוחה וביליתי את רוב שעות הערות בעבודה והפיכה לצורה של כסא .
היום בהתאם למזג האויר אני רוצה לצאת לרוץ, אם לא ירד גשם אני אצא לרוץ בחוץ אם ירד גשם אני לא יודעת כמה אני אצליח לרוץ על ההליכון... ברגע שעברתי לריצות בחוץ זה קשה עד בלתי אפשרי בשבילי לרוץ על הליכון....
מקווה שמזג האויר יהיה לטובתי ובערב לפחות לא ירד גשם עד שאני אסיים את הריצה.

משהו נחמד נרשמתי להר לעמק וקיבלתי אישור, אני מפחדת ומתרגשת.
שנה שעבר בהר לעמק נורא רציתי להרשם אבל לא הספקתי ולא מצאתי קבוצה להצטרף אליה, אח"כ למרוץ תנך תשח היה שבוע אחרי הניתוח שלי אז לא היה מה לדבר בכלל, וההרשמה הזאת להר לעמק הייתה כלכך מהירה, מתוכננת אבל מפתיעה. אני שמחה שעשיתי את זה אבל מפחדת קצת, אולי אני קופצת מעל הראש? יש לי עוד ארבעה חודשים כמעט להתאמן ולהתחזק אז בנתיים לא נותנת לעצמי להלחץ ונהנית מהרגע והעובדה שאני בדרך לכבוש עוד משהו שרציתי לעשות כבר הרבה זמן.

בנוסף יש תחרות נוספת של קטלבלס שהמאמן שלי רוצה שאני אשתתף, אני עדין 'על הגדר' עם זה, לא יודעת איך אני מרגישה עם זה, יודעת מול מי אני אעמוד אם אני אחליט ללכת על זה והם כלכך יותר טובים וחזקים ממני, היכולת המזערית שלי היא עוד יותר מזערית לעומת מה שהם יכולים... אני חלילה לא מזלזלת בעצמי ובמה שאני כן יכולה, פשוט מנסה להבין איך אני אמורה ללכת עם זה לתחרות... נראה מה יהיה עם זה...

למרות האפרוריות בחוץ והגשם שיהיה לכולנו יום חם ומואר

איזה כיף לך!

הר לעמק מירוץ נהדר, אני בטוחה שתהני ממש. 4 חודשים זה מספיק להכל בערך... לא יודעת איפה את ומה את אמורה לרוץ שם (יש קטעים קלים וקשים)... אבל אני הייתי שומרת על אופטימיות.

מה עושים בתחרות קטלבלס?

גברת ע

New member
תודה

בתחרות קטלבלס אליה אני אמורה להרשם עושים סנאצ ועוד תרגיל אחד (לא זוכרת כרגע) עם מינימום 8 ק"ג לבנות
מצרפת סרטון של מישהי שזכתה בתחרות הראשונה שהתקיימה לפני מספר חודשיים,
http://www.youtube.com/watch?v=9Z5swVQeu7w&list=UU2iRZPX6-HWxlaWfRJcFAwQ&feature=c4-overview

ולגבי הר לעמק אני כנראה אעשה את הקטעים של רץ 5 או רץ 8
מבחינת יכולת לפני הניתוח הגעתי כבר ל12 ק"מ בחוץ עם עליות מזעריות ביותר, עכשיו שחזרתי להתאמן יותר הריצות יחסית קצרות 5-6 ק"מ עם 2-3 עצירות לדקה הליכה מהירה (תלוי בכאבים/עייפות/ וכו') מקווה עד מרוץ ת"א להגיע למצב של כמעט כל ה5-6 ברציפות ואז זה עדין נותן לי מספיק זמן להתאמן להר לעמק, אני מקווה.

מור שלז

New member
התרגשות טובה

גם הר לעמק, גם תחרות הקטלבלס - כל אלו נראות לי התרגשויות טובות.
התרגשות של צמיחה, של פריצת גבולות, של גילוי משהו חדש שלא ידעת על עצמך.

בהצלחה

ונתראה בהר לעמק (גם אני שם עם שתי קבוצות של מתאמנים שלי - התרגשות...)

גברת ע

New member
יש! איזה כיף!

נרשמתי עם אנשים שאת כולם אני לא מכירה אישית (רק בפייס) אני שמחה אבל לחוצה קצת אז אני מאושרת לגלות על עוד ועוד אנשים שאני יכולה להתקל בהם במהלך התחרות בזינוק או בסיום שאני כן מכירה באמת

התאוששות, ארגזים וארגומטריה

שבוע המנוחה וההתאוששות מהחצי-איש עבר תוך פריקת ארגזים אינטנסיבית

וסופסוף אפשר להכריז שזהו, חזרנו הביתה!!

בשישי, שבוע אחרי, יצאתי ל-10 ק"מ קלים עם חבר מתאושש
בראשון בערב חזרתי לרוץ עם הקבוצה
ואתמול בדיקת ארגומטריה שנתית במדיקס
הכל בול כמו בשנה שעברה - משקל, גובה, דופק מקסימלי, מהירות ריצה - רק שהורדתי 2 אחוזי שומן!!

העיקר שיש אישור שהכל תקין

מור שלז

New member
התאוששות תוך פריקת ארגזים אינטנסיבית?

אין ספק שאת מלכה אמיתית! את יכולה לרשום פטנט על ההתאוששות הזו (אם כי אני לא בטוחה כמה מאיתנו יכולים/רוצים להעתיק את זה...)

וסחתיין על 2 אחוזי השומן! (לא פשוט - עם הגיל אנחנו בדרך כלל מעלות אחוזי שומן, לא מורידות - שוב מלכה
)

susieada

New member
הכל אותו הדבר מינוס 2% שומן ו....

אני בטוחה ששנה שעברה לא היית אחרי חצי איש ברזל בתוואי הכי קשה בעולם!!!!!
שיפור והתאוששות נהדרים!
כל הכבוד גם על אימון האינטנסיבי של סיום פרקית ארגזים!

מור שלז

New member
פארטלק מקוצר בסימן בטן

התקופה הנוכחית מתאפיינת אצלי בלימודים אינטנסיביים לפי תכנית הכשרה שהכנתי לעצמי, לצד בילוי משותף עם הילדים כמה שרק אפשר. הבוקר הקטנה חזרה הביתה מוקדם יחסית מבית הספר (בדרך כלל הם לומדים עד ארבע) וגם לא אכלה - וכך יצאנו בספונטניות לארוחת צהריים.
שיחה מתגלגלת של אמא ובת, רק שתינו, שמכסה נושאים שונים החל מענייני בנים (בכל זאת יש לי מתבגרת) ועד לפילוסופיה והחתול של שרדינגר (נשבעת שהיא בחרה את נושאי השיחה האלו...).

ואז בערב, אחרי עוד קצת לימודים יצאתי לאימון הפארטלק שלי.
מההתחלה הרגליים לא סחבו והבטן פתחה במחאות נמרצות. כל כך הזדהיתי עם יעל שלנו והפוסט מהבוקר.
לאט לאט הגוף התחמם, הרגליים נפתחו, קצבים יפים נרשמו בשעון - ורק הבטן בשלה - ממש לא מרוצה מכל רעיון הריצה.

בסופו של דבר פשוט קיצרתי את הפארטלק. לא ראיתי שום סיבה לסבול ככה. מחר יום חדש, אימון חדש...

perach22

New member
גם אני חזרתי מאימון ערב....

איזה כיף של אימון, היום המאמן עשה לי תיקון לריצת השבת שהיתה כבדה ואיטית. הוא שימש לי פייסר לכל ה 7-8K (אותו המסלול של שבת), והמחיש לי את קצב הריצה במרתון תל אביב...
לא היה לי קל לרוץ את כל המרחק הזה בקצב 6-6.5 לק"מ וטיפה עליות יחסית מתונות מאוד... וגם לשתות מים בזמן הריצה... היו לי בחילות..... אבל התגברתי....
אבל הכי כיף זה לקבל אחרי האימון פידבק מהקואץ "כל הכבוד"...

שיהיה ערב נעים...

tuli59

New member
שאלה על נעלי asics

שלום לכולכן...הייתי מעוניינת להתייעץ לגבי רכישת נעלי ספורט... אני גם רצה (ריצות של עד 10 ק"מ) וגם רוקדת זומבה פעמיים בשבוע. כרגע אני עם נעליי נייק - רוצה להשתדרג ולרכוש Asics... שמעתי על הדגם: Asics Gel Noosa Tri 9...
מה דעתכן? אשמח לביקורות ועצות על הנעל... תודה!

למעלה