קצרים ליום שלישי

INBAL PA

New member
לא מכירה את הדגם הספציפי הזה, אבל

עם דגם אחר של אסיקס (הנימבוס ג'ל 13 שנחשב גם הוא טוב ועלה 900 ש"ח...) נהיה חור בתוך הנעל מבפנים אחרי 3 חודשים, עשו לי תיקון מגוחך והשירות היה מזעזע - והנעל הפכה לבלתי שמישה לחלוטין.
מאז אני לא מתקרבת לאסיקס (וגם לספורט וורטהיימר, שם קניתי את הנעל)
אז לשיקולך...

שירות לקוחות מזעזע

קניתי אסיקס שגרמו לי לכאבים נוראים בברכיים ולא הסכימו להחליף לי אותם (אחרי ריצה אחת). לא מתקרבת אליהם. והמחיר מחריד גם.

tom696

New member
נוחות קודמת להכל

שמעתי זה לא מספיק. לטעמי הדבר הכי חשוב בנעליים הוא שיהיה לך נוח. אמרו לך שאת צריכה נעליים מתקנות אבל נוח לך רק נטרליות - רוצי על זה, שמעת על דגם מפוצץ אבל לך זה פשוט לוחץ? תעזבי את זה.

בעצמי אני נוטה להשאר עם אותם דגמים לאורך זמן ומעדיפה להזמין דגמים ישנים שלרוב גם עולים פחות (מישהו אמר זוג רביעי של גוסט 5?).
ספציפית לגבי אסיקס המחירים שלהם בארץ משוגעים ולי הן לא נוחות בצורה קיצונית.

tuli59

New member
תודה על התגובות...כמובן

שאבדוק נוחות.לפני שאקנה...רציתי לשמוע חוות דעת על הדגם!
תודה

מור שלז

New member
אני לומדת לפי תכנית שהכנתי לעצמי

חשבתי לעצמי מה ה-dream job שלי, ומה אני צריכה בשביל להיות המועמדת האידיאלית לתפקיד כזה.
מיפיתי מהם התחומים שחסרים לי: נושאים שכבר מזמן לא עסקתי בהם, נושאים חדשים בתחומים שפחות נגענו בהם בחברה האחרונה, ואני משלימה. לומדת טכנולוגיות שלא התנסיתי בהן, חוזרת לטכנולוגיות שכן התנסיתי בהן, מאמרים אקדמיים בתחומים שחשובים לי (למשל recommendation), מוכיחה לעצמי שאמנם ניהלתי המון שנים, אבל אני עדין יכולה להיות hands on כשצריך.
אני לא לומדת בשביל להתחזות בראיונות למשהו שאני לא - אני מודה בפה מלא כשאין לי נסיון בתחום מסויים, אבל באותה נשימה גם משתפת גם למדתי והתנסיתי בתקופה הקצרה מאז שהתפניתי לחפש עבודה, ובעצם להשקיע בעצמי.

שלא לדבר על זה שאני מאמינה שממש כמו באימונים - המוח שלנו הוא כמו כל שריר אחר, דורש אימון מתמיד כדי להשאר בכושר. אז אני שומרת על המוח שלי בכושר

צ ל י ל 8

New member
איזה כיף זה זמן איכות עם הבת

והגישה של לא נורא, מחר יום חדש - נפלא. למה לסבול?

איזה כיף שיוצא לכן לבלות ככה בשתיים

היום זה כבר המחר של אתמול.. מקווה שהיום הבטן תשתף פעולה

כיף של בילוי

מצחיק שהבוקר בשיעור שאלו אותי הבנות על "החתול של שרדינגר", לדעתי זה היה בתוכנית המפץ הגדול לאחרונה....

איך הרגלים בפרט ואת בכלל היום?

למעלה