קצרים ליום שלישי

ממה מיה

New member
נגמר העוצר

שבוע ללא ריצה הסתיים היום.
במהלך השבוע עברתי דירה ועסקתי באימוני כח שכללו - אריזה, פריקת ארגזים, העמסת חפצים, מדרגות, הברגות (מחזק את פרק כף היד?) וגם קצת קניות...
אתמול קבעתי לי מסג' לאיפוס והיום יצאתי לי ל10 ק"מ קלילים.
מחר מקווה להגיע ליער ממנו נעדרתי כל כך הרבה זמן

צ ל י ל 8

New member
נרשמתי למירוץ לילה בפארק הירקון

רשמתי אותי ואת הבן שלי. יהיה כיף.... יש עוד מלא זמן לעבוד על המהירות שלי.
בכל מקרה כמובן שאשתתף בעוד 5 ק"מ עוד הרבה לפני זה.

המירוץ

המטרה- כיף

ימים של התנהלות ספורטיבית חסרת מטרה, מלבד כיף ותו לא.
ביום ראשון אחה"צ לקחתי את הקטנה לבריכה. בעת ששחיתי, כולל כמה סטים של טמפו, היא שחתה לה במסלול צדדי, השתעשעה עם הספגטי שלה ולא הפריעה לי אפילו פעם אחת! לפני שנתיים לא יכולתי לחלום על זה אפילו...
אתמול- אימון ריצה קבוצתי ברוח פסיכית, לא תכננתי אבל רצתי טמפו 4 ק"מ בקצב שלא חשבתי שאפשר שבועיים אחרי ישראמן. אבל זה כוחה של קבוצה, יש תמיד מי שמושך קדימה. אחרי 4 ק"מ החלטתי להרגיע, בכל זאת מבחינתי זו תקופת התאוששות.
הבוקר רכיבה בקור מקפיא וכואב. 46 דקות של כאבי אצבעות ידיים, אחר כך דוקא קפאו לי אצבעות הרגליים (ואני לבושה במיטב הציוד המחמם). סגרתי שעתיים שבהן הבנתי, שעדיין אין מהירות של ממש ברגליים האלה. בינתיים אני מתרגלת למערכת ההילוכים האלקטרונית (בקור שבו ממילא לא מרגישים את האצבעות, לא ברור לי אם אני לוחצת או לא על ידית ההילוכים...). עכשיו מגיע השלב הבא- מעבר לקראנק (גלגלי שיניים) בינוני- משהו שבין קראנק קומפקט, מה שיש לי כיום, לבין קראנק רגיל (גדול). ההתקנה מתבצעת היום, דיווחים בהמשך.
ועוד משהו- מישהי כאן מתכוונת לחגוג את סוף השבוע הזה ברכיבת סינגלים דרומית ופרחונית
אם כבר חוזרים לאופני השטח- אז עד הסוף.

lda

New member
כשהאיש שלי עושה קולות שאני מגזימה

ומרוכזת רק בענייני הריצה שלי, אני נותנת לו לקרוא את התמצית היומית שלך....
כייף לקרוא אותך, ההשגים והעוצמות באימונים. הלוואי ויכולתי להביא את עצמי לצאת מאזור הנוחות כמו שאת עושה

חופשי... את מוזמנת להשתמש בדוגמאות כאלה

זו אחת המטרות של הפורום הזה: לתת לגיטימציה לנשים להוציא את האף מהבית ולעשות משהו למען עצמן, למען בריאותן ולמען אושרן. לא תמיד בן הזוג מבין למה הן צריכות את זה, לא תמיד מתקבלת תמיכה משפחתית, כי הרי לכולם ברור שהאישה לכאורה צריכה להיות בבית ולדאוג לכולם, רק לא לעצמה... במשפחות רבות אין לגיטימציה לאישה לקחת זמן לעצמה בלבד, זה נתפס כאנוכיות, כהזנחת הילדים וכיו"ב מניפולציות רגשיות מכוערות, שכל מטרתן להקטין את האישה ולגמד אותה כך שתמלא את זמנה בעשיה למען אחרים וחלילה לא תבלה מחוץ לבית שלא למטרה המשרתת את בן הזוג ו/או הילדים, מבלי לאפשר לה כלל מרחב וזמן להתפתחות אישית. גם כשמאפשרים התפתחות אישית- זה יותר בתחום הקריירה, כי מזה מרויחים כל בני הבית. ואילו התפתחות אישית של נשים בספורט נתפסת כעניין שלילי לעתים. את בהחלט מוזמנת להציג לאיש שלך דוגמאות של "מקרים קשים"- אלה שמרשות לעצמן לבלות שעות על האופניים, בריצה, בשחיה או בתחומי ספורט אחרים, במקביל גם עובדות ומקיימות חיי משפחה תקינים. הפורום הזה קיים כדי לתמוך ולשתף, כך שלא תרגישי שאת לבדך במאבקך הצודק...

למעלה