הי
מזמן לא כתבתי אז קודם כל קצת עדכונים...

החורף שבושש להגיע איפשר לי להנות מרכיבות כמעט יום-יומיות לעבודה (10 ק"מ לכל כיוון). השבוע החורפי שבא עלינו לטובה השבית אותי מהאוכף. אולי מגיע לרגליים ולפדלים קצת לנוח
בזירת הריצה - כבשתי את יעד ה- 4 ק"מ ואני מצליחה להתמיד במרחק הזה כבר כמה שבועות. בשתי הריצות האחרונות הגדלתי לעשות ועצרתי את המדידה על 4.5 ק"מ. קו ה- 5 ק"מ נראה כבר כמעט ניתן להשגה (טפו טפו
שכלום לא יתפרק). לטובת מי שלא זוכרת/מכירה אני אציין שלמרות שעבור רובכן המרחקים האלה זניחים, אני עם ערמת הבעיות הרפואיות שלי אומרת תודה על כל מאה מטרים נוספים שנכבשים בדרך אל היכולת לרוץ מרחקים סבירים...

ולעניינינו - לרגל ההתקרבות המרגשת לקו ה- 5 ק"מ אני מתחילה לחשוב ברצינות על השתתפות במרוץ. בתחילת הקיץ רצתי 4ק"מ במרוץ הרצליה ונראה לי שהגיע הזמן לעלות את הרף. חשבתי שזה היה ממש קל למצוא מרוץ מתאים כי הרי 5 ק"מ זה כבר מרחק פופולרי... אך לא...
אז אשמח להמלצות למרוץ ש
כולל מקצה 5 ק"מ
גבולות גזרה של ת"א עד חיפה אבל עדיף יותר לכיוון האמצע(נתניה - זכרון)
מתקיים במהלך החודש הקרוב עד אמצע פברואר בערך (לא יכולה ממילא לתכן רחוק יותר מזה)

מצאתי מרוץ בקיסריה שהיה יכול להיות מעולה אם המקצה היה ל- 5 ק"מ, אבל רצים רק 4. ומרוץ חורף בת"א שבא בחשבון אבל רחוק קצת (הנסיעה למרוץ תיקח יותר מהריצה עצמה
)

אולי יש אופציות אחרות שחמקו מעיני?