קצרים ליום שני

משלמת את מס החורף

אימוני החורף של יום חמישי ושל שבת אמנם גרמו לי להרגיש שנתתי לחורף בראש, אבל הוא מצדו השיב מלחמה- וההתקררות שהחלה ביום חמישי בבוקר והחמירה בשבת, דרשה טיפול מיידי ונחוש. אז אתמול נשארתי בבית, ללא שום אימונים, עבדתי ממש מעט, ישנתי המון, לקחתי אקמול צינון ועוד כמה תכשירים הומיאופתיים, שוב ישנתי, והבוקר גזרתי על עצמי יום מנוחה נוסף כדי לצאת מזה סופית, למרות שכבר הרגשתי הרבה יותר טוב. היום המנוחה כבר נעשית בלתי נסבלת, כי בכל זאת זו אני (אתמול הרגשתי כל כך רע, שלא היה לי חשק כלל להתאמן!), אבל מחנה האימונים בסוף השבוע (שנראה לפי התכנית כמו קריעה אחת גדולה) מצדיק את המנוחה המעצבנת הזו.

היות ואני בוחנת ממש עכשיו על החומר

אני מקווה שהמיסוי יהיה על-פי הגישה הליברלית. ..קטן ככול האפשר.
תרגישי טוב ומהר. ...סוף שבוע עמוס לפניך

ממה מיה

New member
את הורסת לי תאורייה

גדלתי בבית פולני עם אמא שתמיד דרשה לצאת עם סוודר... מנסה לחשוק שיניים ולא להעיר לבני בן ה 11 שמסתובב בשבוע האחרון עם חולצה ומכנסיים קצרים כי חם לו...
התיאוריה שלי שמקור לא נהיים חולים אל מוירוסים והנה את הורסת לי.. אני מהר חזורת לשורשים והולכת לדרוש מהילדים לשים סוודר.

תרגישי טוב הכי חשוב!!!

לא בטוח...

הוירוס הסתובב כבר אצלי בבית, באדיבות הבת הגדולה. החשיפה לקור עזרה לו כנראה להתמקם היטב אצלי. התמודדות הגוף עם הקור צורכת אנרגיה רבה, וזה כנראה מחליש את יכולת הגוף למנוע מתקפת וירוסים. אני עדיין מאשימה וירוס כלשהו בסיפור הזה, והקור רק תרם את חלקו לחגיגה...

susieada

New member
את אשת ברזל..

הרגשת ממש רע יום אחד. אני מניחה שאחרים היו מושבתים וחלשים שבוע מאותם התנאים...
תרגישי טוב מהר, חזקה עד סוף השבוע!
איפה מחנה האימונים?

מור שלז

New member
אויש, החלמה מהירה

אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קראתי שלקחת שני ימי מנוחה רצוף... נשמע שחטפת את זה ממש קשה.
תרגישי טוב והחלמה מהירה

אין ספק שמחנה אימונים מצדיק את המנוחה (במיוחד אם את כותבת עליו "נראה כמו קריעה אחת גדולה"!)

אימון ערב קפוא

אחרי שישבת גשומים וכמעט חסרי ספורט (אם לא נספור שעה על המסילה ושיעור ספינינג)
החלטתי שאני לא מוותרת אימון ריצה של הקבוצה

טייטס ארוך הכי עבה שיש לי בארון, 2 חולצות ארוכות (שכוללות גם חצי כפפה ליד), 2 זוגות גרביים
ויצאתי להילחם בקור..
מה אגיד?! מד הטמפרטורות בפארק הראה 6 מעלות.. וזה קררר!!
בחימום כמעט התחרטתי, אבל בהמשך כבר היה חמים ונעים
סיימתי עם חיוך

שמחה שלא ויתרתי!

ממה מיה

New member
כובע וכפפות?

דבר אחד למדתי מהקור בחו"ל, לא משנה מה לובשים העיקר זה כובע או ממם אוזניים וכפפות. ראיתי רצים על המסלול באפס מעלות עם בגדים קצרים אבל לכולם היו כפפות וכובע.

susieada

New member
שכבות.. נחישות... חיוך!

אני דווקא כן סופרת לך את השעה על המסילה ושיעור ספינינג (שבדרל כלל קורע..)

כל הכבוד!

מור שלז

New member
הכי חשוב שסיימת עם חיוך

כל הכבוד על הנחישות, על כך שיצאת, על כך שלא ויתרת ולא התחרטת גם בחימום. זה בהחלט אימון שיכול להכנס לקטגוריית "אימוני המגרה". תזכרי את ההתמודדות הזו, את הנחישות, את הכוחות שיש בך בפעמים הבאות שיהיה לך קשה בתחרות, או סתם באימון.

והטיפ שלי כנגד הקור, מעבר למה שכבר המליצו לך: מעיל רוח מנדף.
אני רצתי עם חולצה תרמית, חולצה ארוכה דקה ומעיל רוח גם באפס מעלות ופחות מזה.
לא צריך להתלבש חם כשקר - הגוף שלנו מייצר יופי של חום בעצמו, מעיל הרוח רק שומר שלא נאבד את החום הזה...

איך חוזרים?

השיניים של שחר גוזלות לשלושתנו את כל האנרגיות. אין לי מושג מתי בכלל רצתי, או עשיתי משהו - כנראה לפני 3 שבועות...
היום בערב שקלתי לרוץ, אפילו ריצה קצרה, אבל אחרה"צ הילדון כבר התחרפן (בכי, צרחות וסירוב לינוק) ועד שנרדם איבדתי איפוס לחלוטין.
מבינה שזאת עוד "תקופה" כזו, אבל... כמה זמן נמשכת תקופה?! הוא יונק פעמיים-שלוש בלילה, הנקות מאד ארוכות, ולא יודעת מה הייתי עושה בלי קפאין זמין. זה לטפל בניו-בורן שוב.
ולאט לאט אני מאבדת את האמון ביכולת שלי לחזור לכושר. וזה מבאס מאד.

בסוף כולם גדלים... איך חוזרים? איך שמסתדר. כל אחת בקצב שלה ושל התינוק שלה. קשה מאד להכנס לשגרת אימונים כשברקע חוסר שינה וטיפול אינטנסיבי בתינוק+הנקות. תעשי מה שאפשר, מתי שיוצא לך, עד שיבואו ימים נוחים יותר (והם יבואו...)

זה לוקח זמן

אני לא יודעת אם שמת לב, אבל הרבה מאד מהמשתתפות הקבועות כאן הן אמהות לילדים גדולים.
כמי שעדיין מגדלת קטנטנים, אני מאד מזדהה, על בשרי, עם מה שאת מתארת. מצד שני, כבעלת נסיון
, יכולה להגיד לך שסביב גיל שנה יש שיפור, וסביב גיל שלוש שיפור משמעותי נוסף.

למעלה