קצרים ליום שני

ויש

ההנקה יותר קלה, משהו בכאוס הראשוני מתאפס קצת, וגם הגוף מתחזק מעט.
מדובר בשיפורים קטנים. השיפור המשמעותי באמת הוא כנראה כשכל הילדים כבר ישנים לילה שלם באופן קבוע (עוד לא היה לנו
), אבל סביב גיל שנה גם הגוף שלך חוזר לאיזשהו חוסן שאבד במהלך ההריון, ויותר קל להתמודד עם הקשיים שמזמן תינוק.

oggi2

New member

כל כך מוכר, עם השני זה היה לי ככה, לילות בלי שינה, הנקות ארוכות ותינוק שרוצה רק את אמא, וגזים ושיניים ואת כל החבילה.
כשהייתי הולכת לשחות בבריכה הייתי לוקחת את אמא שלי שתשגיח עליו בשעה שאני שוחה. אני לא אשכח שפעם יצאתי מהמים כשסיימתי וראיתי שהוא צורח, אמא שלי חשבה שזה בסדר, הרי הוא ינק לפני שנכנסתי למים. שעה כמעט הוא צרח, רציתי לקבור את עצמי (ואותה...). אני יודעת שאת לא אוהבת לשחות, אבל לי בתקופה הזה שחייה יותר עזרה, הייתי עייפה מכדי לרוץ בחום בחוץ (בעצם היה חם מדי, הוא נולד באפריל, ככה שאת רוב הקיץ נאלצתי או לרוץ בחדר כושר כי השעות לא התאימו, או בערב כשאני חצי מתה. והייתי צריכה לחכות לאבא שלו כי אף אחד אחר לא הסכים לשמור עליו). אני גם לא האמנתי שזה יעבור, הרי עם הגדולה היה כל כך קל לחזור להתאמן. כשהתאמנתי שנה שעברה למרתון זה בכלל היה סיוט עם השינה. ואני עדיין זוכרת שכל מה שחשבתי עליו כשהגעתי לחצי בבית שאן זה - "מיטה, לילה שלם, כולה שלי!!!". אז זה עובר, ומדי פעם יש נסיגות, עכשיו הוא בן שנתיים וחצי ורק לאחרונה אנחנו חווים רצף של לילות מלאים, אבל זה מגיע למצב סביר ונסבל עוד הרבה קודם. ואז עושים עוד אחד :p . בהצלחה!

מור שלז

New member

אין לי טיפים מועילים איך חוזרים לספורט עם תינוק שמצמיח שיניים.
מבחינתי את כבר שברת כל שיא אפשרי בחזרה שלך ואני מלאת

ואת הרי יודעת בעצמך שזו רק עוד "תקופה"... פשוט שולחת עוד

וממתינה בסקרנות לקרוא על החזרה שלך.
ו.... תודה על השיתוף הזה ובכלל.
אני בטוחה שיש עוד רבות שנמצאות במצבך כרגע, ושואלות את עצמן את אותה השאלה בדיוק.

more run

New member
אולי להתאמן בבית?

ברור שזה לא אותו הדבר כמו לצאת לריצה, אבל כרגע זה נשמע ממש קשה.
עד יעבור זעם (והוא יעבור!) הנה משהו שאני עושה כשאי אפשר לצאת - אימון אינטרוולים של 7 דקות, אפשר גם להוריד אפליקציה לסמרטפון.
אני פותחת ככה כל בוקר שאין בו אימון, שניים רצופים מרגיש כמו אחרי ריצה טובה...

רוניאר4

New member
שמש בחוץ אבל אי אפשר לרוץ

סה"כ הסופה עברה בסדר. היינו כ 40 שעות ללא חשמל או חימום, אחלה סופ"ש רומנטי שנפל עלינו בהפתעה :)
הקשיים מתחילים יום למחרת. הכבישים ברובם מפולסים אבל המדרכות הן רק קרח. אי אפשר לרוץ עליהן, והנהגים לא עד הסוף מתחשבים בהולכי הרגל. אתמול עשינו טיול רגלי ארוך שהיה נחמד, וקיווינו ליום של חזרה לשגרה, אבל זה לא קורה. אין תחבורה ציבורית סדירה והרכב עדיין מתחת לשלג (וגם יש המלצה לא לנהוג ברכבים פרטיים).

קשה כי השמש בחוץ זורחת ועושה רושם של שגרה, אבל כשיוצאים החוצה מקבלים זפטה לפנים (אם לא לטוסיק...) :)

susieada

New member
שמש בחוץ ואנו במרכז לא באמת מבינים...

מה אתם עוברים..
אני שמחה שיכולתם לקבל את חוסר החימום וחשמל כרומנטי!
בתקווה שהמדרכות יפשירו בהקדם ותחזור שגרה של תחבורה והליכה/ריצה על כבישים יבשים!

מור שלז

New member
טוב לראות אותך כאן

הקרח הזה מפחיד מאוד.
אני יודעת שבחו"ל (מה לעשות שבארץ אין לי את זה איפה שאני גרה) אני תמיד פוחדת בשלב הזה - כשהטמפרטורות מתחת לאפס בלילה, והשלג יורד, אבל ביום הטמפרטורות עולות, הכל נמס - ואז הופך לקרח בלילה הבא.

אגב, ראיתי בחנויות ספורט בחו"ל שבדיוק למטרה הזו יש להם מהן שרשראות קטנות שמתלבשות על הנעליים - כדי לאפשר ריצה על הקרח הזה. אבל מעולם לא ניסיתי... נראה לי מפחיד מדי, בטח למי שלא מיומנת בריצה על קרח.

tamark4

New member
צריך סבלנות...

גם הבריכות סגורות עדין. עוד כמה ימים נחזור לשיגרה.
אתמול רצתי במדרגות ( 6 קומות 7 פעמים ) ועשיתי הרבה תרגילי גמישות - השתעממתי רצח.

מור שלז

New member
טריפל התאוששות

יום שני הוא יום ההתאוששות האקטיבית שלי.
מה לעשות שבין האימונים שאני מעבירה, לאימונים שלי, לשיעורי הטכניקה שאני לוקחת ברכיבה ... זה לא בדיוק התאוששות.

בוקר שהחל באימון שטח משתנה בריצה, המשיך בסיבובי רגליים על האופניים לשחרור הרגליים מכל הריצות והסתיים בעוד אימון טכניקה על אופני השטח.
שלושה אימונים, הרגליים לא בדיוק מבינות מה נפל עליהן, אבל הראש

מחר יום מנוחה .... התאוששות מלאה!

מור שלז

New member
האמת היא שבתור התאוששות זה לא משהו

אני לא ממש ממליצה על טריפל שכזה בתור התאוששות, גם לא אקטיבית.

ומצד שני - לפחות האימון השלישי של הטכניקה נכנס לקטגוריית התאוששות מטראומת האופניים שלי ומפחד הירידות.
גם זו התאוששות חשובה, לא?

susieada

New member
טריפל מבורך ומשובח!

טוב שמחר הרגליים והראש יקבלו את ההתאוששות הקסומה.

מור שלז

New member
התאוששות לא משהו, אבל טריפל משובח

כמו שכתבתי למעלה ליעל - אני לא בדיוק ממליצה על זה כעל מתכון להתאוששות.
אבל זה בהחלט טריפל משובח, והתאוששות מנטאלית מכל התקופה הזו - חשוב לא פחות, לא?

susieada

New member
חשוב בהחלט!!

כמה טוב שאת אישה בספורט, שיש לך את הכלי הנהדר הזה, כחלק מחיים בסיסיים, בריאים!
חיבוק לעוד התאוששות, כצה שאת צריכה!

מה שלום אבא?

למעלה