איך קמתי, אימנתי
ו... לא התאמנתי
בוקר משוגע....
השבוע האיש שלי שוב בחו"ל, ואנחנו בתרגולת הרגילה שהילדים (כמה נוח כשהם גדולים ובוגרים והולכים לחטיבה ולתיכון) קמים בעצמם.
הבוקר עשינו טסטים באימון, והייתי שם כל כולי בשביל המתאמנים. אני על האופניים, והם בריצה, מנסים להוציא את המקסימום.
ודווקא באימון כזה התפקיד שלי כמאמנת חשוב במיוחד - לנסות ולהעריך על כל אחד כמה עוד הוא יכול לדחוף, לפי ההיכרות, שפת הגוף, הנשימות, המאמץ ועוד. להבטיח להם שהם יכולים יותר כשהם יכולים, לעודד, לדרבן, להמליץ על קצבים וגם לדעת על מי לא ללחוץ.
הייתי שם כל כולי, ליויתי כל אחד ואחת בחלקים הקריטיים וזה השתלם. רובם המכריע שברו שיאים אישיים ובענק, וגילו על עצמם דברים שלא ידעו - שזו בדיוק מטרת הטסט הזה. סוג של בדיקה אבסולוטית, כל אחד בפני עצמו, בתנאים סטריליים. זו גילתה דופק ממוצע שלא הכירה, זו גילתה מהירות שלא ידעה שיש לה, זה שבר שיא אישי ובענק, וזה למד עוד שיעור בשמירה על קצבים.
סיפוק גדול לראות שיפור שכזה, לראות כמה שהאימונים נושאים פירות, לראות את חיוכי הסיפוק והשמחה על האנשים.
ואז, בסיום הטסט, אני מרימה טלפון הביתה לראות שהכל בסדר והם קמו - ואין תשובה. ואני מרימה עוד טלפון, ועוד טלפון ואין תשובה. אחרי כמה נסיונות שכאלו עזבתי הכל - אפילו את הציוד שלי של סימון המרחק השארתי למאמן לאסוף וטסתי הביתה.
מגיעה הביתה ומגלה את שני הילדים ישנים עמוק במיטה
הספקנו להתארגן ולהגיע לבית הספר ברגע האחרון, אבל אני חייבת לציין שההתחלה הזו, הלחץ הזה של עוד ועוד טלפונים ללא תשובה - די הרסו לי את הבוקר.
כמובן שגם את אימון הרכיבה שלי כבר לא עשיתי.
ויש לי היום כמה פגישות חשובות במיוחד לגבי המשך הקריירה, פגישות שאני רוצה להיות בהן במיטבי. וכל כך רציתי התחלה רגועה כזו ליום, הזדמנות לסובב קצת רגליים, לנקות את הראש, לארגן את המחשבות לפני האתגרים שמצפים לי. ממש לא התאים לי כל הסטרס הזה וההתרוצצות על הבוקר. לא היום
יאללה, הולכת לחרוש קצת ספרים, לנסות להכנס לסטייט אוף מיינד המתאים לקראת הפגישות שלי.
יום נפלא לכולן