אז איך היה הפייסינג הראשון שלי
נתחיל בסוף- היה ממש כיף, ולהפתעתי גם קל.
המחשבה על לעשות את זה ושזה אפשרי בכלל עלתה אחרי מירוץ 14ק' רצים לדרום הפורח, מירוץ חינמי מאורגן היטב וכיפי לאללה. נרשמתי כי פיזיו מס.8 אמר שזה בסדר, ושאני ארוץ קל, לא בקטע של מירוץ ושיהיה בסדר. אז היה אפילו יותר, זה היה עומס רגיל של שבוע אבל משהו ברגליים התעורר, ולהפתעתי למרות שרצתי קל, רצתי כמעט בקצב של לפני הפציעה ואחרי כמעט שנה של הפסקה מאימוני מהירות. אז אחרי זה הבנתי שאני אוכל לשמור על אותו בקצב במרחק קצר יותר בטבריה ובכביש, ובמקום להתבאס לי בעבודה (שהפכה לאט למקום לא מרנין להיות בו) אוכל להיות עם הקבוצה וגם לעשות משהו בשביל מישהו.
הגענו לטבריה, האמת- קצת צבט בלב, רציתי להיות שם ולרוץ, אפילו יותר ממה שרציתי (וויתרתי גם על זה) לרוץ בפאריז, יש לי חשבון עם טבריה שאני רוצה לסגור ועברו בדיוק 10 שנים. אבל ככה זה.
הריצה עצמה הייתה נעימה, קלה מה עוד צריך חוץ מעדת גברים וקצת נשים שרוצים לסיים בזמן מסוים ואת מביאה אותם לזה? קצת קיטשי, אבל זה באמת היה מרגש לדבר על זה תוך כדי הריצה.
אחר כך הלכנו, המעטות שלא רצו את המרתון, לעודד את הרצים ב ק' 41. כשהגיעה אחת הרצות שאמנם מבוגרות הקבוצה אך רצה כמו שד, רצתי איתה את הק' האחרון שלה בדרך לסיום המרתון הראשון שלה, ובאנ'ה, זה היה הק' הכי מהיר שעשיתי באותו יום!
וזהו.
אז זו הייתה חוויה אחרת, טובה, אבל אני מקווה שנה הבאה להיות מהצד השני.
הפיזיו הודיע לי שנגמר, שאמשיך בבטחון ובהדרגה וזה מאחוריי, אני עוד לא ממש מאמינה, אבל בינתיים האימונים, כולל אימון אינטרוולים קצר אחד שעשיתי, עבר בשלום. אז השנה תהיה שנת התאוששות כנראה ובנייה מחדש, כנראה שבכ"ז לכל הקרוס טריינינג שעשיתי והחיזוקים הייתה תועלת לא מעטה, ולצערי, להבדיל מפציעות קודמות, אין לי אפילו ממש לקח ללמוד מהפציעה הזו. יימח שמה.