חצי הגרוש שלי על החצי-איש שלי..
כבר הרבה זמן שאני מתלבטת אם לעשות השנה את החצי-איש באילת
אנחנו בדיוק בתקופה של שיפוצים וגרים מחוץ לבית, מה שכמובן מעמיס מאד מאד על החיים ומשבש לי את שיגרת האימונים
מפה לשם הזמן עבר והבנתי שהתאמנתי פחות, אבל מספיק.. הבנתי שאני בכושר מספיק כדי לסיים, אם כי בוודאות בכושר פחות טוב מאשר בשנה שעברה
וכך יצא שבדקה ה-90 נרשמתי והתארגנתי על הירידה לאילת
החצי עצמו היה סבבה. מראש באתי בגישה הרבה פחות תחרותית משנה שעברה. באתי לחוות, להנות ולסיים
לשמחתי מזג האויר השנה היה מעולה ושיחק לטובתנו!
השחיה היתה בסדר גמור (וזו שוב הזדמנות מצויינת להודות מכל הלב לטלאיל המקסימה שהשאילה לי את חליפת השחיה שלה. תודה!!
)
בהתחלה אמנם חטפתי היפר-וונטילציה, אבל אחרי זמן קצר נרגעתי והתחלתי לשחות כרגיל. קצת עלו עלי, קצת בעטו בי, אבל בסופו של דבר יצאתי מהמים בדיוק באותו הזמן כמו בשנה שעברה.
בגלל שלא היו רוחות כאלו חזקות, הרכיבה היתה הרבה יותר קלה מאשר שנה. הרוחות אמנם חיכו לנו בדיוק בשיא הטיפוס בעליה לנטפים אבל מצד שני הן העיפו אותנו בחזור
שיפרתי את הזמן ברכיבה ב-20 דקות (ותאמינו לי שהשנה רכבתי הרבה הרבה פחות קילומטרים לפני)
בריצה כבר נהיה חם וקשה.. בזכות הניסיון משנה שעברה נזהרתי יותר בירידה ולא גמרתי את הרגליים, אבל הקילומטרים האחרונים של הריצה נראו כאילו הם לא יגמרו לעולם..
מזל שהיה הרבה עידוד לאורך הטיילת - תודה סוזי!!
בסופו של דבר שיפרתי את התוצאה שלי ברבע שעה שזה יפה ומכובד מאד! (אבל זה הרבה בזכות התנאים המוצלחים יותר שהיו השנה)
והעיקר, סיימתי עם חיוך גדול והרגשה טובה
קצת אחרי הסיום ניגשתי למסאז' בעמדה של מדיקס ויצאתי משם כמו חדשה
בחיי - השנה אני בקושי מכווצת. ולראיה חזרתי הביתה בשבת ב-3 ומשעה 3 וחצי כבר עבדתי בהעלאת ארגזים מהמחסן ופריקתם בדירתנו המשופצת