קצרים ליום שני

את מדהימה!!!

לרוץ 20 ק"צ עם בחילות והקאות, דורש כוח רצון שלא לרבות (או רבים) יש..

מאחלת לך שתתאוששי מהר ותחזרי לריצות היער שאת כל כך אוהבת...

susieada

New member
אשת ברזל! 206 נהדרות.... 20 של בחילות

את מלכה שאת יכולת להמשיך למרות הבחילה וההקאות. כל כך הערכתי את הפעם שברכת אותי. שאר הזמן היה ניכר הריכוז והמאמץ.... כמה מאכזב שהבחילה שלא הופיעה באימונים חזרה בתחרות... אולי בגלל המחזור שעמד לבוא... חיבוק מנחם וחיבוק אושר למנצחת!

כמה טוב לדעת שיש בחירות בעתיד. תוכלי לבחור מה שבא לך, מה שמרגש אותך, מה שמושך אותך.

בינתיים, התאוששות סבירה, מדרכות שניתן לרדת אותן קדימה ועליות לשפע שמחכים לך ברכיבה וביער.

melon

New member
טוב שבאת כי

את
אלופת העולם !
אין עליך !

עבדת קשה כל כך לקראת התחרות וגם בתחרות עצמה - אספת את עצמך והמשכת לעבר קו הסיום וסיימת מדהים. אשת ברזל אמיתית ! איזה השיג !

>>> הכרזתי מיד אחרי הישראמן שמיציתי את הז'אנר
אפשר להחתים אותך על זה ? למה יש לי הרגשה שעוד נראה אותך כובשת פודיומיום ? זה מזכיר לי אותי אחרי הילד הראשון ...
נראה שללדת זה יותר פשוט כי אי אפשר לחשוב על לפרוש. ז"א אפשר לחשוב כמה שרוצים אבל זה לא יעזור

בקיצור - מזל טוב ומקווה שהרגליים מתאוששות

tamark4

New member
אלופה !

איזה באסה עם הבחילות האלו.
בתמונה בסוף נראית כל כך מאושרת וזוהרת, באמת לא ראו שסבלת.

חגגה

New member
אלופה!

עם כל הקושי לגרוף פודיום ולשפר ב35 דקות.... כבוד!!

תנועה B

New member
אין עליך קרן!!

חשבתי לעשות חצי איש מתישהו ורציתי לשאול אותך - האם לדעתך כדאי לי קודם לעשות אולימפי אחד-שניים לפני?
אני משערת שאני יודעת את התשובה אבל כל כך קינאתי בכם באילת.... שקצת צבט לי שאני עוד לא שם...
חוץ מזה אין ספק - את תותחית!!!

תשובה

תודה על הפירגון.
לגבי אולימפי לפני חצי איש- אפשר גם בלי זה אבל למה לא לצבור נסיון בתחרויות קצרות יותר? יש לך שנה עד אילת, בינתיים תהיינה לך הזדמנויות לעשות כמה טריאתלונים אולימפיים בקיץ, יש גם חצאי איש ברזל באוקטובר ובתחילת נובמבר בגן שמואל ובחיפה (מספיק לך אחד מהם), ואחרי אלה תוכלי להגיע ממש מוכנה לחצי ישראמן

חצי הגרוש שלי על החצי-איש שלי..

כבר הרבה זמן שאני מתלבטת אם לעשות השנה את החצי-איש באילת
אנחנו בדיוק בתקופה של שיפוצים וגרים מחוץ לבית, מה שכמובן מעמיס מאד מאד על החיים ומשבש לי את שיגרת האימונים
מפה לשם הזמן עבר והבנתי שהתאמנתי פחות, אבל מספיק.. הבנתי שאני בכושר מספיק כדי לסיים, אם כי בוודאות בכושר פחות טוב מאשר בשנה שעברה
וכך יצא שבדקה ה-90 נרשמתי והתארגנתי על הירידה לאילת

החצי עצמו היה סבבה. מראש באתי בגישה הרבה פחות תחרותית משנה שעברה. באתי לחוות, להנות ולסיים
לשמחתי מזג האויר השנה היה מעולה ושיחק לטובתנו!
השחיה היתה בסדר גמור (וזו שוב הזדמנות מצויינת להודות מכל הלב לטלאיל המקסימה שהשאילה לי את חליפת השחיה שלה. תודה!!
)
בהתחלה אמנם חטפתי היפר-וונטילציה, אבל אחרי זמן קצר נרגעתי והתחלתי לשחות כרגיל. קצת עלו עלי, קצת בעטו בי, אבל בסופו של דבר יצאתי מהמים בדיוק באותו הזמן כמו בשנה שעברה.
בגלל שלא היו רוחות כאלו חזקות, הרכיבה היתה הרבה יותר קלה מאשר שנה. הרוחות אמנם חיכו לנו בדיוק בשיא הטיפוס בעליה לנטפים אבל מצד שני הן העיפו אותנו בחזור
שיפרתי את הזמן ברכיבה ב-20 דקות (ותאמינו לי שהשנה רכבתי הרבה הרבה פחות קילומטרים לפני)
בריצה כבר נהיה חם וקשה.. בזכות הניסיון משנה שעברה נזהרתי יותר בירידה ולא גמרתי את הרגליים, אבל הקילומטרים האחרונים של הריצה נראו כאילו הם לא יגמרו לעולם..

מזל שהיה הרבה עידוד לאורך הטיילת - תודה סוזי!!

בסופו של דבר שיפרתי את התוצאה שלי ברבע שעה שזה יפה ומכובד מאד! (אבל זה הרבה בזכות התנאים המוצלחים יותר שהיו השנה)
והעיקר, סיימתי עם חיוך גדול והרגשה טובה

קצת אחרי הסיום ניגשתי למסאז' בעמדה של מדיקס ויצאתי משם כמו חדשה
בחיי - השנה אני בקושי מכווצת. ולראיה חזרתי הביתה בשבת ב-3 ומשעה 3 וחצי כבר עבדתי בהעלאת ארגזים מהמחסן ופריקתם בדירתנו המשופצת

susieada

New member
גישה מקסימה לחצי!

הכושר הבסיסי שלך מעולה שאיפשר לך להינות, לעבור את ה113ק"מ, רכיבה עם חיוך ורוח גב בחזור, שחיה בסדר! גם ראיתי את ההנאה (והמאמץ) שלך בריצה. כמה כייף היה לראות אותך על המסלול!

כל הכבוד על המסע דרומה, התחרות ומאגר הכוח לחזור ולהמשיך בהעברת קרטונים לדירה המשופצת. מסג' טוב - תודה מדיקס!

אז - פעמיים כי טוב!

ואווו!

הסיכום שלך מדהים, באמצעותו אפשר ממש לראות את הדרך שעשית במהלך השנים, בבנית הדרגתית שאיפשרה לך להגיע לחצי איש ברזל עם "פחות" אימונים. כל הכבוד!

melon

New member
ככה "בקטנה" .... חצי איש ברזל ? ? ?

בין האריזות "קפצת" לאילת לחצי איש ברזל ?
זה לא יאמן ! פשוט מדהים.... אין מילים.
לא ברור איך עשית את זה - מין זן מיוחד שכזה ? ועוד לחזור ולהמשיך לארוז במקום להתמוטט לשבועיים ?

ברכות ,
מזל טוב. כיף לקרוא !

tamark4

New member
כל הכבוד

על ההשתתפות, על השיפור היפה ובעיקר על זה שאח"כ עוד סחבת ארגזים.... האימון הכי קשה.

מור שלז

New member
חזרתי

אז לונדון אולי לא חיכתה לי, אבל מי שכן חיכה לי בשדה התעופה היתרו איך שיצאתי מהמטוס היה בעלי שהגיע חצי שעה לפני מארצות הברית
. מהרגע שנחתתי בלונדון וראיתי סמס שהוא כבר הגיע ומחכה לי - רצתי בטירוף לאורך כל הטרמינל - כל כך התגעגעתי כבר. חשבתי לעצמי איזה מזל שאני רצה למרחקים - סוף סוף האימונים האלו מביאים תועלת

משם המשכנו ליומיים גדושים ועמוסים בחוויות, אבל בעיקר אחד עם השני והרבה. זמן איכות זוגי ורומנטי אמיתי

כמובן שגם רצתי שם בבקרים.
ריצות תיירות נפלאות, במזג אויר נפלא, מעט גשם, מעט קר, אבל ממש לא נורא.
והנופים והמראות - היו פשוט מדהימים.
כיף אדיר.

מצרפת טעימה קטנה מכל היופי שחויתי שם
(השאר בפייסבוק שלי: https://www.facebook.com/mor.schles/media_set?set=a.10153723018540693.1073741926.876345692&type=1)

טיסת לילה החזירה אותי היישר למציאות שכוללת שני ילדים מתגעגעים וחולים

סדר היום שלי גם עמוס עם אינספור פגישות וראיונות. לתהליך הזה יש דינמיקה משלו, ואני חייבת לנהל את התהליך כמו שצריך וזה אומר להשקיע הרבה שעות, מסביב לשעון (ככה זה כשאת מתראיינת גם בזמן ישראל וגם בזמן קליפורניה).

אז מראש אני מתנצלת אם אני לא מספיקה להגיב ולהיות נוכחת בפורום.

קראתי את החוויות שלכן מסוף השבוע. כל הכבוד לכל הישראמניות: במרחק המלא (קרן - את פשוט מדהימה!), בחצי וכמובן לנציגתנו המדהימה בשלשות - סוזי

כיף לראות שעוד נשים מצטרפות לעולם האופניים ועוד עם כל המשפחה (חתולה
) ומתעניינות בטריאתלון נשים.
כיף להתרגש עם יעל על הריצה הראשונה עם שחר בעגלה - כן ירבו
ובכלל כיף לראות את כל האקשן כאן בפורום עם כולכן, כל הנשים בספורט

כל הכבוד לכולכן

susieada

New member
ברוכה השבה הביתה

נשמע כייף גדוש. מהתיאור ממש יכולה לראות אותך רצה את המרחקים האדירים בתוך הטרמינל של היתרו!

מפגש רומנטי, ריצות כמו שאת אוהבת, וחזרה למציאות אל ילדים מתגעגעים וחולים
, והמשך חיפוש עבודה.
תנשמי עמוק ותמשיכי בדרך של היומיום הלא שיגרתי שלך.
התגעגענו אליך.

melon

New member
לונדון מקסימה

שמחה שהיה לך כיף. קצת אויר לנשימה.
חבל שהילדים חולים , ועוד שניים בבת אחת .... מקווה שיותר טוב.
נשמעת תקופה עמוסה ומורכבת אבל זה יעבור והשקט יחזור.

למעלה