קצרים ליום שני

צ ל י ל 8

New member
עם איזה נעליים אתן הולכות ביום יום?

אני לא מצליחה למצוא לעצמי נעליים נוחות... בחיי שהייתי הולכת עם נעלי ספורט כל היום כמו כשהייתי ילדה, הבעיה היא שהן לא ממש מתאימות לעבודה וכאלה.
מה אתן נועלות כשאתן לא עוסקות בספורט?

susieada

New member
אני לרוב.. נעלי ספורט

נכון אני בפנסיה, אך גם כשעבדתי במשרה מלאה, הייתי מורה לילדים בחינוך מיוחד.
הייתה לי הזכות להתלבש בבגדים נוחים כל יום.

כשאני "מתגנדרת" יש לי נעליים יפות,נוחות ושטוחות.
לעומת אחרות, אין לי בארון נעלי עקב.

צ ל י ל 8

New member
גם לי אין נעלי עקב

לא מסוגלת ללכת על עקב, בעיקר לא לאחר ששברתי את הקרסול לפני כמה שנים.
אתמול נעלתי מגפיים עם עקב קטנטן שהיו לי בארון. אחרי יום עבודה, החלטתי להעיף אותן אם אני רוצה להיות מסוגלת לרוץ
ממש כאב לי בכריות הרגליים.

perach22

New member
לעבודה

לא יכולה להגיע בנעלי ספורט אז לובשת כל מני סנדלים עם עקב קטן, או מגף קטן עם עקב קטן,
כמה שיותר נמוך או שטוח, ונח... זה בעיה המעבר הזה מנעלי ריצה סופר נוחות לנעלי .....
אבל לפעמים בימי חמישי. כשדי ריק כאן ואין פגישות אז מגיעה בטייץ מתרחב למטה ונעלי ספורט ... וזורקת.. ז....

נעלי בית

עובדת מהבית. בחוץ כמובן נעלי ספורט.
בקיץ - סנדלים של berkemann - יקרים בטירוף אבל שווים את זה. כשעבדתי במשרד הייתי עם נעליים אורתופדיות ומדרסים. אבל יש לי כף רגל שאני לא מאחלת לאף אחת...
באבן גבירול בת"א יש חנות שנקראת "שטיינר" ואני תמיד מוצאת שם משהו.

rasheric

New member
יש לי סקצרס, נראות טוב ומרגישות

מאוד נח. זה אמנם דגם ישן אבל ראיתי גם חדשים בסגנון.
בקיץ סנדלים של הש-פאפיס - יש להם דגמים ממש נוחים.
הייתי נועלת גם נעלי ספורט אבל אני נוהגת לשבת עם הרגליים על הכיסא ( כן, חצי מזרחית מוזר כזה ) והסוליות ננעצות לי ב....

צ ל י ל 8

New member
אני מתה על הנעליים של הש-פאפיז

חבל שהן כ"כ יקרות... אבל את יודעת מה? סקצ'רז יכולות לבוא בחשבון.... לא חשבתי על זה. הן נוחות כמו נעלי ספורט אבל נראות "אלגנטיות" יותר.

רוניאר4

New member
נעלי ריצת שטח של אדידס

נגעת במשהו רגיש אצלי... ניסיתי המון דברים אבל בשורה התחתונה החלטתי שאני לא רוצה לסבול בגלל נעליים, אז אני הולכת ביום יום עם נעלי ספורט ומדרסים. כרגע זה הנעלי ריצת שטח שלי, שהן לא רק טובות לשטח אבל גם נראות סבבה (סגולות). המטרה היא כן להפריד, ולמצוא נעלי ספורט ליום יום שנראות גם סבבה, אבל כל דבר שאינו מיועד לספורט לא עבד לי בינתיים. בקיץ סנדלים של מרל.

צ ל י ל 8

New member
כן.. מבינה את זה...

נעלי ספורט הכי נוחות בעולם, אבל נראות... ספורטיביות מדי.

oggi2

New member
נעלי ספורט...

לשמחתי אין לי בעיה לנעול לעבודה מה שאני רוצה , ובכל מקרה אין לי נעליים עם עקבים. גם כשאניק ונה נעליים שהן לא לריצה, אני קונה כאלו בלי עקב. לא רוצה ולא מסוגלת.

תלוי בעונה

עכשיו - מגפיים. עם או בלי עקב
בעונות המעבר - נעלי סירה
בקיץ - סנדלים. עם או בלי עקב

לא תראי אותי בעבודה עם נעלי ספורט. זה פשוט לא מתאים.
מחפשת נעלי יום-יום נוחות.

כמה כיף לרוץ עם אנשים!

אחרי היעדרות בת כמה חודשים מאימוני קבוצת הריצה, בשל היצמדות לתכנית שלא הסתדרה איתם, חזרתי הבוקר לאימון של קבוצת הריצה. כמה נפלא לפגוש עוד רצים בבוקר, לערוך איתם את החימום, את המתיחות והחיזוקים, לצאת לריצה קלה עם חברץ נוסף שמתאושש מהישראמן ולצאת סוף סוף מההסגר החברתי הקשה הזה... הים סוער אבל הנפש רגועה, רצים ומקשקשים כל הדרך, איך לא, על הישראמן... עוד מתיחות לקינוח ואז ממשיכים לקפה בטיילת, לקחת עוד קצת אויר לפני יום עבודה. למרות שאני מסתדרת מצויין עם עצמי, כל כך נהניתי לחבור שוב לקבוצה המקסימה הזו!

מצחיק, לא חשבתי על זה...

מצד אחד אני יכולה להיות זאב בודד ולפעמים ממש צריכה את הלבד הזה, מצד שני- אני יכולה להתחבר לכל קבוצה שהיא ומעולם לא נתקלתי בבעיה חברתית עם קבוצה. ברכיבה יכולה להיות אי התאמה של קצבים ועצימות, אבל בריצה, כשממילא כל אחד רץ בקצב המתאים לו, מגיעים למצב שבו רצים חלק מהאימון לבד או בזוגות או בחבורה קטנה לפי יכולת. באמת שלא זכור לי שנתקלתי בקבוצה שלא התחברתי אליה מבחינה אישית.

melon

New member
ממש מבינה אותך

גם אני רצתי לבד ,משיקולי לו"ז, והיה בסדר, הייתי אדון לעצמי מבחינת כמה איפה ואיך אני רצה.
רק כשחזרתי לרוץ עם הקבוצה נזכרתי כמה זה חסר לי, כמה 16 ק"מ ריצה עוברים מהר כשרצים ומדברים. אני לא שמה לב למסלול פשוט רצה אחרי ובתוך הזרם. ואיזה כיף הקפה של אחרי.

למעלה