חצי מרתון אתמול -
מקום 7 בקבוצת גיל ! טוב, היו רק 14 ....
.
אז אתמול רצתי את חצי המרתון הרביעי שלי.
חצי מרתון מקומי קטן , 120 משתתפים בחצי וכ-200 איש רצו 10 קילומטר. מאורגן ע"י קבוצת ריצה מקומית. בלי חולצות ואקספו , והמדליה כעורה מאוד , אבל היה כיף ומקסים.
בגלל מיעוט משתתפים קיוותי לקבל מספר חזה דו ספרתי מגניב כמו 99 או 50 אבל היה תלת סיפרתי ואני קיבלתי מספר עגול - שכידוע זה סימן למזל טוב ומירוץ מוצלח (במסגרת אמונות תפלות של רצים....)
שלט קטן בכתב יד שעליו כתוב "start" סימן את נקודת הזינוק - אי שם באמצע כלום באיזור כפרי מקסים. 2 דקות לפני הזינוק הונחו שטיחוני המדידה ויצאנו לדרך.
שלב ראשון - ריצה על גשר שנבנה לפני כ-3 שנים , גשר ענק שחוצה נהר אדיר מימדים - הפרייזר. העלייה לגשר תלולה והרגל מציקה. ואז מגיעים לחלק המישורי. הגשר הוא גדול , 4 קילומטר לכל כיוון, הנוף מדהים ולמזלי לא היתה רוח. ואז מתחילים לרדת, אני אוהבת ירידות , הרגל המציקה לא כל כך. עוברים מתחת לגשר ומתחילים לעלות בדרך חזרה. הפעם זה פחות תלול אבל זה עלייה לוליינית - בסיבובים. אתה בקומה הראשונה ומסתכל למעלה ורואה את כל הרצים בקומות העליונות. כל כך הרבה קומות. אני מחליטה להתמקד בגב של זה שלפני ולא להסתכל למעלה. אבל מדי פעם לא מתאפקת - כמה קומות !!!
החלק השני של הריצה היה על שביל ישר. 5 הדקות של "למה אני צריכה את זה" מתחילות. דרך מבאסת קצת שבסופה נקודת סיבוב ככה שאתה רואה את אלה שכבר חוזרים ומקנא בהם שהם כאלה מהירים , וחטובים , וצעירים , ויש להם בגדים מגניבים . אבל זה עוזר להעביר את הזמן. לקראת הסוף - אנשים מתחילים להתעייף ואני מתחילה לעקוף בקטנה. יש בי צד תחרותי לא מוכר שמתעורר ברגעים אלה - מסמנת מטרה ועוקפת.... מהקילומטר ה-17 בערך אני עוקפת ולא נעקפת. אבל זה "נקמת היורמים" "חכמה על חלשים" כי רוב הרצים כבר סיים או ממש מסיים.
ואז הוא מופיע - שער הסיום (הפעם זה באמת שער , עם שעון והכל ). ביני לבינו מפריד מעיל וורוד שרץ לפני. נראה לך ? אני שמה ספרינט ועוקפת אותה , נראה לי שנבהלה, (סליחה
)
ומסיימת : 2:11 שיאי אישי , שיפור של 4 דקות. היה כיף !
החלום שלי , לרדת מ 2:10 מתקרב בעוד כמה דקות ....