קצרים ליום שני

הכי כיף!

מירוץ קטן ושכונתי, בלי הרבה פוזות, ונשמע גם מסלול מעניין. ברכות על השיא האישי!

2_be

New member
ריצה בעיר זרה

בסופש האחרון מצאתי את עצמי בספונטניות ברומא.
פעם ראשונה שמוציאה לפועל סופש ספונטני...
בתור מישהי שתמיד מתכננת את הטיולים שלה היטב, היו לי בדיוק יומיים (תוך כדי עבודה אינטנסיבית) כדי לבדוק מה יש לראות וכו. לא מה שאני קוראת לו "תכנון"...
לא הייתי בטוחה אם תיהיה ריצה או לא,אבל הנעלי ריצה במילא היו שם כנעלי הליכה, אז הכנסתי גם טיץ למזוודה, הרי מה יש להפסיד?

כך, מצאתי את עצמי אתמול בבוקר, ביום האחרון, יוצאת לריצה ברחובות העיר, מתברר שכנראה לרצים בכל המקומות יש אחוות רצים וחיוכי בוקר טוב וצ'או היו דבר די שגרתי בריצה הזו. כל פעם מחדש כשאני מוציאה את עצמי לרוץ בבוקר בעיר זרה אני מברכת את עצמי על היכולת הזו לחוות את העיר בצורה כזו, לרוץ להנאתי ברחובות הראשיים ובין הסימטאות שעדיין לא באמת התעוררו ליום עבודה. יש משהו כייפי בלראות את האתרים שבשעות הצהריים שוקקי חיים בלי כמעט נפש חיה (למעט כמה רצים תיירים כמוני).

אמנם כשרצתי אתמול בבוקר כבר הכרתי בגדול את העיר מהשוטטות במהלך היומיים הקודמים, יחד עם זאת, אחד הדברים שנותנים לי ביטחון בריצות כאלה ונותנים לי את היכולת להיות ספונטנית תוך כדי ריצה זה שיש לי מפה עם GPS בנייד. ממליצה בחום על האפלקציה Maps with me. אפלקציה של מפות שמורידים מראש ולא דורשת חיבור לאינטרנט שיכולה לזהות איפה אתן נמצאות. למי שאין בעיה עם קריאת מפות, הגירסה החינמית שרק מראה מיקום (ללא יכולות ניווט) מספיקה בהחלט:)

maya567

New member
מגניב! ותודה על ההמלצה לאפליקציה

תמיד נראה לי מלחיץ מדי לצאת לרוץ בעיר שאני לא מכירה. אנסה בפעם הבאה

טמפו על הבוקר

תחילת האימונים להר לעמק הגיעה!
המאמן בנה תוכנית אימונים והיום בתוכנית ריצת טמפו. פעם ראשונה שאני עושה ריצה כזו, חצי שעה על דופק גבוה. מצחיק שרצנו בדיוק בשלישיה שנרוץ בהר לעמק (אנחנו 3 שמיניות ומתכננים לרוץ כל פעם שלישיה יחד) - חברה, האיש שלי ואני.

אחלה דרך להתחיל את היום, ובערב מחכה לי הבריכה - אז למרות שלא יום שלישי היום זה לגמרי פעמים כי טוב!

ממשיכה להנות מחוסר מטרה...

טוב, למעט עניין אחד קטן- אחותי נרשמת כנראה גם היא לחצי המרתון בחיפה, ועכשיו כל מה שאני רוצה זה לסיים לפניה... מפרגנת לה חופשי, אבל שתסיים שניה אחת אחריי.
בשבת בערב צנחתי לשינה בלתי מרוסנת שנמשכה 10 שעות! ידעתי שצפוי גשם בבוקר כך שלא תכננתי שום דבר מיוחד לבוקר, אפילו חשבתי שיהיה נחמד לנוח לשם שינוי. אבל כשעה אחרי שהתעוררתי, בעודי הלומת שינה עדיין, זרחה לפתע השמש. לא חשבתי פעמיים, לבשתי בגדי ריצה ויצאתי אל היער לסיבוב הכרחי, רובו על אספלט, מיעוטו בסינגלים (לא התאפקתי...), נשמתי עמוק את כל היופי הזה ונרגעתי. בצהריים הוספתי 3 ק"מ שחיה וכך באתי על סיפוקי.
הבוקר- אימון ריצה קבוצתי, שוב הפוגת גשמים מבורכת. החימום כבד, לא האמנתי שאוציא משהו מהרגליים שלי. הפעם בתפריט 3 פעמים 2000 מ' בקצב מהיר. ובכן, למרות הרוח והכבדות והתחושה המגעילה, עמדתי בזמנים. לא אוהבת להיות בעצימות הזו. לכן גם החלטתי סופית לא להרשם למקצה ה-10 ק"מ בירושלים. פשוט לא בא לי לרוץ על בחילה. מעדיפה להעביר את יום ששי בריצת יער כיפית בלי להביט בשעון...
בצהריים הקדמתי לצאת מהמשרד, רעבה לרכיבה, כשהפוגת הגשמים נמשכת. נסעתי הביתה ויצאתי ברכיבה על אופני שטח אל היער. נשארתי על שבילי האספלט רוב הזמן, למעט כמה גיחות קטנות לשטח, בשבילים שאינם בוציים. לא ידעתי את נפשי מרוב אושר! הפרחים וכל גווני הירוק פשוט מדהימים!
אני כבר מחכה לעונג הבא

רואים שאת נהנית

זה ברור מכל מילה ומילה שלך!

ובסוד אני אגלה לך שאפשר לרוץ 10 גם בלי להגיע לקצה..

למעלה