קצרים ליום שני

susieada

New member
קצרים ליום שני

בוקר טוב. בוקר אור!
יוצאים לשנת לימודים חדשה!
לכולם!
שתהיה שנה מענינית, מלאת גילוי, הבנה, סקרנות, סיפוק, כייף, שקט ושלום!

אתמול היה לי מאתגר!

אימון בחד"כ: 3 ק"מ חימום על האליפטי
אימון כוח חזק ביותר (אני משתפרת! איזו תחושה אדירה!!)
6 ק"מ ריצה בקצב קל מאוד על מסילה (הייתי אמורה לרוץ אותם מהר יותר לפי התכנית, אבל הימים התחלפו לי השבוע אז זה היה לשחרור... צריכה להקשיב לתכנית אבל יותר מזה - צריכה להקשיב לגוף שלי
)
&nbsp
יצאתי מהחד"כ והרגשתי שאני צריכה שמישהו יתקשר ליד שרה לבקש הליכון בשבילי ( LEG DAY )
&nbsp
והיום בתכנית: 7K עליות

&nbsp

susieada

New member
יד שרה והליכון!

כל הכבוד ומקווה שגם הרגשת חזקה בעליות!

מור שלז

New member
לא פשוט בכלל לרוץ אחרי אימון כוח - כל הכבוד!

לרוץ אחרי אימון כוח תמיד מזכיר לי את הריצות אחרי אימון אופניים חזק - הרגליים הופכות להיות רגלי בטון. כל הכבוד!
&nbsp
איך היה עם העליות?

היה מעולה - 6 פעמים עלייה שאני שונאת

ולמה אני ערה עכשיו?
כי אני יוצאת ל-12 עם חברה

&nbsp
משוגעת, ברור. אבל נהנית מזה.

Loony Moony

New member
נצחונות קטנים ונקודות אור

קודם כל, מרגישה יותר טוב שזה פשוט מצוין בפני עצמו.
&nbsp
אתמול שחיתי בבוקר, זה כבר נעשה הרגל קבוע. פעם שניה שאני שוחה במסלול "של הגדולים", כלומר הכי מהירים. לא קל בכלל, ואין לי כמעט מנוחה, אבל אתמול כל מה שהיה חסר לי לאימון זה 100 מטר (והשלמתי בסוף). בכלל כיף לשחות באוניברסיטה...
בסוף האימו עוד הציעו לי לשחות בשלושה ימים בשלושה ימים. נראה איך ילך פורט2פורט...
&nbsp
היום הצלחתי לקום בבוקר לרוץ אחרי מספר לא גדול של שעות. הפעם "טריק" חדש - שתיתי קודם קפה וככה בערתי בשירותים ורצתי ללא בלאגן בבטן והרבה יותר ערנית. לא זוכרת ריצת בוקר שהלכה לי כל כך טוב כבר הרבה זמן. 10.5 ק"מ בשעה וחמש דקות שזה נחמד במיוחד לבוקר.
&nbsp
חוץ מזה, מצאתי איזון יורת טבו בין ספורט לשאר החיים המלאים שלי. כבר שני סופ"שים שאני לא מתאמנת בשישבת פשוט כי יש הרבה דברים אחרים לעשות, אבל אני מצליחה לחפות על זה במהלך השבוע ובאופן כללי לכעוס על עצמי פחות.
&nbsp
יום מצוין לכולן!

איזה כיף לך שאת שוחה
שאפו!

פעם הייתי שוחה המון, ושוחה טוב אפילו.
אולי באיזשהו שלב אחזור לזה... כיף לא נורמלי.
&nbsp
למצוא איזון בין אימונים לשיגרה זה חשוב ובריא. אני עם התכנית אימונים המשוגעת שלי, צריכה להרגיל את עצמי יותר לאימוני בוקר, ריצות לפני העבודה, כדי למצוא זמן לעוד דברים אחה"צ
אני כל כך מחוייבת לשיגרת האימונים שלי, שזה או למצוא את האיזון בין השעות (כמו שאמרתי, אימוני לילה מאוחרים או אימוני בוקר מוקדמים) או להמציא עוד כמה שעות בכל יממה

michal3621

New member
אם כבר בשחייה עסקינן , פעם ראשונה

שסגרתי 5 ק"מ בבריכה ....מרגישה כמו דג מיואש מהלוחזור
, כחלק מצבירת הנפח לשלושה ימים.

למה , למה אין ים בירושלים?

Loony Moony

New member
בקרוב אצלי אני מקווה

אם כי בסופש הזה לא בטוח שאני יכולה אז צריך לראות מתי..

Loony Moony

New member
זאת כנראה הסיבה שאני לא יכולה לעבוד עם תכנית מדוקדקת

לא יכולה בלי החופש שלי. אימונים זה חשוב אבל גם הבןזוג, חברים, משפחה. בגלל זה כל שבוע בונה לעצמי את התכנית לפי המצברוח והלוז.

susieada

New member
אישי מאוד - למצוא את האיזון המתאים לנו!

יש את אלה שמתאמנות כל בוקר, שבת עם ארוכה.
יש שמתאמנות בערב.
יש שמתאמנות כל יום.
יש שמתאמנות 2-3 בשבוע.
יש שמשלבות משפחה, חברים.
יש אין-סוף מגוון של אפשרויות!
הכל מעולה ואישי וטוב שכך!

susieada

New member
3 ימים ב 3ימים

שחייה מטורפת נהדרת!!
עשיתי פעם יום אחד, בים התיכון הסוער, (לא 3 ימים) והייתה חוויה מקסימה!
תהני מכל צירוף של הימים!

michal3621

New member
מתכננת רק יום אחד מהשלושה

מטעמי לוגיסטיקה בעיקר..המעבר ממקום למקום נראה לי יותר קשה מלשחות את כל המרחק בבת אחת, במיוחד שיש ילדים קטנים ובעל שעדיין לא יודע איך להסתדר עם רכיבות השבת ואימוני השחייה (את הריצה קצת נטשתי מאז הטרינשים , מעדיפה להתמקד בשחייה ).

כבר ממש מחכה שיפרסמו פרטים על המשחה , שנדע לאיזה ים "להירשם" ( ולדאוג לסידורי לינה למשפחה)

susieada

New member
תהני מכל גריפה בדרך!

אכן הלוגיסטיקה מסובכת ולפעמים בגלל תנאי הים, הסדר של המשחים משתנה..
ושימשיך התירגולים של כל המשפחה לאפשר לך כל אימון שאת רוצה!

מור שלז

New member
לחיי הנצחונות הקטנים גדולים

שלושה ימים בשלושה ימים? נשמע נפלא!
וגם השיפור בריצה והטריק עם הבטן נשמע נהדר.
&nbsp
והכי הכי: איזה יופי שאת מוצאת לעצמך את האיזון בין הספורט לבין שאר החיים המלאים שלך. האיזון הזה הוא כל כך חמקמק, וכל כך חשוב לנו. נהדר!
&nbsp
נצחונות גדולים!

2_be

New member
יש מקום גם לנעלמות?

&nbsp
אז בחודשיים האחרונים אני מודה שרצתי פחות, מעבר עבודה ושגרה חדשה שעוד לא התאפסתי בה, טיול של כמעט 3 שבועות (איסלנד מהממת, למקרה שתהיתם), אתגרים ספורטיביים שאינם ריצה (אקרויוגה), ואי הצבת אף מירוץ מטרה באופק הורידו את כמויות הריצה שלי.
מצד שני, עדיין אפשר לשים V על כמה ריצות שעה וחצי ברחבי קופנהגן ורייקוויק, אמנם איטיות אבל מהסוג שאם לא היה לי לחץ של זמן לחזור לדירה בבוקר כדי להתחיל את היום, כנראה שהיו מתארכות

&nbsp
זה קצת מוזר להיות בלי אף מטרה ריצתית באופק, במיוחד אחרי שבשלושת הקייצים הקודמים חיכתה לי מטרה לסוף הקיץ (סובב עמק)...
&nbsp

ברוכה השבה

דבר ראשון, יש בהחלט מקום לכתוב גם על אקרויוגה ולא רק על ריצה. דבר שני, נשמח לשמוע על הריצות בחו"ל!

susieada

New member
אקרויוגה, ריצות בחו"ל, ריצה להנאה ולא למטרה.

הכל "כשר."
הכל מקובל.
נכון מוזר אחרי 3 קיצים עם מטרה מאתגרת שהקיץ אין, אבל...
את אישה בספורט עם או בלי מטרה.
ברגע שאת יוצאת לפעילות ברחבי העולם, סימן שהספורט בתוכך!
יש תמונות מריצה בחו"ל?
ברוכה השבה!

מור שלז

New member
כמה טוב לראות אותך כאן! ברור שיש מקום

הטיול נשמע מהמם (אף פעם לא הייתי באיסלנד, אבל זה בהחלט ברשימת המקומות שאני רוצה לבקר)
וגם האקרויוגה נשמע מרתק. אני זוכרת שממך שמעתי לראשונה על הספורט המיוחד הזה, ומאז הספקתי לשמוע עוד ועוד (נכנס גם הוא לרשימת הדברים שאני רוצה לנסות פעם...)
&nbsp
דווקא נשמע לי לא רע להיות בלי אף מטרה ריצתית באופק, תני לקיץ לעבור

&nbsp
טוב לראות אותך כאן איתנו

למעלה