קצרים ליום שני

מור שלז

New member
עוד פיזיותרפיה היום

הלוואי
הלוואי שהכתף תכאב פחות
הלוואי שהמפרק יזוז יותר
הלוואי שאפשר יהיה לעשות עוד משהו...
&nbsp
שנראה כבר את הסוף של הפציעה המעצבנת הזו...

אימון כוח ומחמאות על תרגילי בטן

הייתי בחד"כ אתמול לאימון כוח. עשיתי תרגילי בטן של הרמות רגליים בתלייה וקיבלתי מחמאות מאיזה אחד שהתאמן לידי.
ואח"כ כפיפות בטן על ספסל בשיפוע, והמדריך עבר ואמר שאני תותחית

&nbsp
כיף כיף כיף.

מור שלז

New member
נשמע לי שהרווחת ביושר את המחמאות

בתור מי שחדר כושר תמיד נראה עבורה מעוז "גברי" (ועד היום רואים הרבה פחות נשים באיזור המשקולות מאשר גברים) - אני מעריכה כל אחת ואחת שמתמודדת עם הברזלים האלו.
נשמע שהרווחת ביושר את המחמאות - בהחלט כיף!

galyam7

New member
מירוץ לילה בת"א

בוקר טוב.
יש לכן מושג אם אפשר עדיין להרשם?

tom696

New member
לא יודעת אבל

ממליצה על מירוץ לילה פתוח -
http://opennightrun.net/

galyam7

New member
אני אשאל בקבוצה שלי

אם הם הולכים, ואם כן אולי ארשם איתם רישום קבוצתי.
מניחה שיהיו הרבה אנשים, נכון? את ממליצה?

מור שלז

New member
נראה לי שיהיה כיף וחוויה מיוחדת

רצתי בשנים קודמות במרוץ הלילה של נייקי, אבל לא בזה.
&nbsp
למי שמעולם לא רצה במרוץ כזה - אני בוודאי ממליצה. זו חוויה מיוחדת.
&nbsp
יש כאלו שחוזרים רק למרוץ הזה שוב ושוב.
יש כאלו שמוותרים אחרי הפעם הראשונה.
כל אחד ואחת וההעדפות שלה.

galyam7

New member
תודה

רצתי את ה- 10K במרתון ירושלים, והיה ממש מהנה.
מניחה שזאת חוויה מסוג אחר, ומתחשק לי להתנסות. יש המלצות איך אני מגיעה מירושלים? כלומר: מניחה שיהיה מלא, אולי רכבת ממודיעין? משהו קרוב יותר למרכז?

והפעם ביוגה - ידיים

טוב, אני מבינה שמכון היוגה הזה לא בשבילי. נגיד, אני רוצה להתאמן רק במקום שבו קוד הלבוש כולל לפחות גופיה ומכנס קצר - לכולם. תקראו לי שמרנית, את הגופות המזיעים והחשופים שלי אני מעדיפה במקומות אחרים (אגב, בריצות זה פחות מפריע לי, זה לא שאת תקועה מול אותו חשוף-חזה שעה וחצי). ואחרי אימון ראשון עם המייסד של המכון, אני גם מבינה מאיפה זה מגיע.
בתחילת האימון, אם המורה לא מכיר מישהו, הוא בא להגיד שלום ולהכיר. שזה יפה וחשוב. הנה, לדוגמה, אינטראקציה שטוב לי איתה:
מורה: "שלום, אני א', מה שלומך? ... במהלך האימון אני מתקן עם מגע פיזי, זה בסדר מבחינתך?"
והנה מה שקרה אתמול:
מורה: "שלום", נוגע לי בכתף בסחבקיות. "מה שלומך?"
והדבר היפה בקטעים האלה, הוא ש*את* מרגישה לא בסדר שלא בא לך לזרום. אבל אני לא מכירה אותך, בן אדם, ואני לא רוצה שתגע בי - בטח לא ב"קטע חברי". ואתה לא בסדר. הדבר היחיד שאני עשיתי לא בסדר זה לא להגיב על זה מיד.
טוב, אז משפטים מועילים לקראת האימון הבא? כרגע המשפט המוביל הוא "לא נעים לי כשנוגעים בי".

מור שלז

New member
אוי! נושא חשוב כל כך! תודה שהעלית את זה כאן

אני גרועה במשפטים על המקום. אני חושבת ש"לא נעים לי שנוגעים בי" זה בדיוק מעמיד אותו במקום.
&nbsp
אולי לתפוס אותו אחרי השיעור באחד על אחד ולהסביר שזה לא מתאים לך? בדרך כלל אני מגלה שיותר קל לי להעביר מסרים כאלו באחד על אחד, בלי "קהל" מסביב. בדרך כלל גם לצד השני יותר קל לקבל מסרים כאלו בסיטואציה שכזו (אחרת, יש להם נטייה להתגונן מיד, לבצע push back, במקום להקשיב ולהפנים).
&nbsp
מתי האימון הבא?
מחזיקה אצבעות ובהצלחה

לרכב על אופניים לעבודה - בחורף!

מישהי ניסתה את זה?
אולי זה לא קשור לפורום כי זה לא אימון ממש אלא תחבורה אבל חשבתי אולי יהיו עצות מועילות.
לא כל כך יודעת איך מתארגנים על זה מבחינת לבוש, לא כרגע אלא כשיהיה קצת יותר קר ורטוב.
בימים גשומים וקרים במיוחד אני אסע באוטו אבל אני תוהה מה עושים בימים אחרים, אני לובשת בגדי עבודה לא בגדי ספורט אז כלמיני שכבות מנדפות ושרוולים לא רלוונטים בשבילי.
אבל מעיל גשם/רוח כדאי? משהו שמכסה את המכנסיים? איזה סוג ואיפה קונים?
זה יכול לעבוד בכלל בזמן טפטוף או שכדאי להנמיך ציפיות?

galyam7

New member
מנסה לעזור...

הייתה תקופה שהייתי משתמשת באופניים ככלי תחבורה.
כעיקרון, בכדי שלא יהיה לך קר, את צריכה ללבוש כל מיני שכבות, כמו צעיף ובגדים מחחמים, העניין הוא שבמקרה כזה, מתחממים ומזיעים בתוך הבגדים, אפילו יותר מאשר בקיץ.
אז את צריכה לקחת את זה בחשבון. אני הייתי רוכבת למרכז הספורט נניח, במקום ברכב באופניים, ולעוד מקומות לפעמים. ואז התלשבתי איך שנוח לי לגמרי.
אם את מוגבלת מבחינת לבוש, אז תקחי מה שכתבתי לך בחשבון. אולי עדיף כבר להגיע באוטובוס או ברגל, אם זה לא יותר מידי רחוק.
לגבי טיפטוף- אפשר לרכב כשמטפטף, או בגשם ממש קל. זה לא מפריע כל עוד את לבושה טובה, עם מעיל מתאים, ואולי אפילו כובע צמר.
חוץ מזה שקחי בחשבון שאין המון ימי גשם, ולא יודעת איפה את גרה, יש אזורים שהם גם לא ממש קרים, חוץ מאשר חודשיים שלושה בשנה.
ועוד משהו- כשאת רוכבת בגשם, זה יכול ממש להרטיב את המכנסיים. אפילו אם זה לא גשם כבד. מקווה שעזרתי קצת.

למעלה