קצרים ליום שני

galyam7

New member
תשובות

מעיל מתאים- כזה שלא סופג מיים, הכוונה לסוג הבד.
לגבי איך לא להרטיב את הרגליים- אם יורד גשם, אז נרטבים, מה לעשות... הייתי נרטבת בעיקר באזור הירכיים, עד הברך.
אולי אפשר ללבוש מכנסיים מניילון מעל.

מור שלז

New member
כמה טיפים על רכיבה לעבודה

קודם כל - רכיבה לעבודה זה כיף גדול! ממליצה בחום
&nbsp
אני אישית מצאתי שהכי נוח לי לרכוב עם בגדי רכיבה ולהחליף במשרד.
&nbsp
לקחתי איתי תרמיל גב טוב (באירופה זה מאוד מאוד מקובל, ושם קניתי ממש בזול תרמיל שישב נוח על הגב בזמן רכיבה, כולל כיסוי גשם לתרמיל) ובתוכו בגדים. בשעת הצורך גם הלפטופ שלי נכנס לתא מיוחד בתרמיל.
&nbsp
בחורף פשוט רכבתי עם מעיל רכיבה - שוב משהו שקניתי בפרוטות בלונדון. היו לי שני מעילים: אחד מנדף לגשם קל, ואחד אטום עם תפרים מודבקים לגשם כבד יותר - עבד נפלא.
&nbsp
חשוב לזכור נצנץ, פנס ומחזירי אור אם את חוזרת מהעבודה בשעות החשיכה.
&nbsp
זו החנות שקניתי בה בלונדון, הם עושים גם משלוחים לדעתי, והמחירים ממש סבירים:
http://www.sportsdirect.com/
&nbsp
אני חושבת שגם בעלי אקספרס אפשר למצוא דברים מתאימים ובזול...
&nbsp
בהצלחה ובהרבה הנאה!

meedas

New member
אני מנסה את זה כל שנה

אני שונאת לרכב בגשם אז הכלל אצלי הוא רכיבה בימי שמשיים בלבד, כך שמבחינת התמודדת עם גשם אין לי איך לסייע.
הבעיה העקרית, עבורי, היא הקור. אני יוצאת מהבית בשש וחצי בבוקר וקרררר
.... אז יש לי כמה מעילים ברמות עובי שונות שאני מחליפה עם התקדמות העונה, מכנסי רכיבה ארוכים (גם, כמה רמות עובי), מחממי אוזניים יעודיים (שלא מפריעים לקסדה), חולצות טרמיות ארוכות ובמקרים קשים גם כפפות ארוכות.
המרחק לעבודה הוא כמעט 10 ק"מ אז אין מצב לרכב בבגדים "רגילים" - אני סוחבת תיק עם בגדים ומחליפה בעבודה (נעליים אני מחזיקה במשרד, לחסוך מקום ומשקל)
בקיץ הכל פשוט יותר. בהנחה כמובן שיש מקלחת במשרד

ממליצה גם על בגדים להחלפה

או מעיל+מכנסי סערה מעל הבגדים הרגילים (הבעיה שאז הבגדים הרגילים יירטבו לך מזיעה).
אני הייתי רוכבת עם שכמייה ייעודית שמתחברת לכידון (משהו כזה), ועם מכנסיים קצרים וסנדלים כדי שלא ארטב הרבה בחלק התחתון שפחות מוגן (בקנדה - עם מכנסי סערה, מעיל גשם ומגפיים גבוהים).
שימי לב שגם אם לא יורד גשם, הנתז שמגיע מלמטה יכול ממש להרטיב. מגן בוץ לגלגלים עוזר מאד, אבל לא מונע הרמטית.
כמובן - אפוד זוהר, רכיבה איטית והרבה תשומת לב לסביבה.
מבחינת קור - כפפות עבות הן קריטיות, הידיים מקבלות ראשונות את הרוח ואת רוצה שתוכלי להניע את האצבעות.

meedas

New member
בעיקר ברכיבה על כביש..

כשהכביש רטוב, כמובן
וזה גם הנתז הכי מגעיל ומטונף (לא שבוץ זה דבר נקי אבל לפחות הוא יורד בכביסה)

נשמע מסובך

טוב אני מניחה שננסה ונראה תוך כדי תנועה איך אני מסתדרת, בינתיים אדחה קצת את ההצטיידות (מלבד פנסים כמובן)
&nbsp
זה רק רבע שעה נסיעה בעיר, לא שטח, אז שרדתי את הקיץ בלי להחליף בגדים בעבודה (עצלנית)

למעלה