קצרים לים רביעי

עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה

באופן חד פעמי עבר אימון הריצה של הקבוצה מהשדות לאצדטדיון. במרכז האימון 10 סטים של 400 מטר (סיבוב של האצטדיון) - קצר אבל עצים מאוד.
ראיתי זמנים שלא חשבתי שאראה, הצלחתי לשימור על אותו קצב לאורך כל הסטים באופן מדויק!

היה טוב, ממש טוב אבל אני יותר משמחה לחזור בשבוע הבא לשדות

צ ל י ל 8

New member
מדכא משהו לרוץ במעגלים

אפילו סיבובים של 800 מטר מטרפים אותי. כל הכבוד!

אני חושבת שהאנרגיות שהיו בקבוצה עזרו

היום היו המון אנשים ברמות שונות, בניגוד לשדות היתה תאורה, מה שגם משפר את ההרגשה.

הצטלמנו, זה עושה תמיד טוב....חחחח

אז, לא לא התחרפנו, זה אנחנו כבר ממילא

susieada

New member
אימון שונה - נהדר ששמרת על הקצב במצוין!

כל הכבוד על השמירה בקצב במהלך כל 10 הסיבובים!! וכייף שכולם ראו והיו עם כולם במסלול ה"עוגה עוגה" הזה.
חזרה לשטח האהוב עליך בשבוע הבא.

oggi2

New member
אני דווקא אוהבת אימונים כאלו

זא, את את יודעת. אין לי בעיה עם סיבובים אם זה במסגרת אימוני מהירות.
את האימוני מהירות באופניים אני עושה באמצע השבוע באצטדיון בסיבוב של 800 מ'. בערך 50ק"מ. תעשי חשבון ותראי כמה סיבובים זה יוצא.. ועדיין זה עובר הרבה יותר מהר מהתקופה שרק חזרתי לרכוב והייתי עושה שם 30 ק' קלים.

melon

New member
אצטדיון

כל הכבוד על האימון סטים מהירים ומדוייקים - יש לך סיבה להיות מרוצה. איזה כיף שמתקדמים.

בשבילי האצטדיון הוא פיתרון מעולה לריצות ערב חשוכות . יש אור , יש תמיד הרבה אנשים ואין רכבים . אני מכבה את המוח (מה שנשאר ...) ומתחילה להסתובב ...

מור שלז

New member
שאפו! נשמע קשה מאוד

וכל הכבוד על שמירת הקצב - זו מיומנות שדורשת הרבה שליטה ולוקח המון זמן לפתח.

וגם אני איתך - אין כמו ריצה בשדות, במרחבים, בטבע...

susieada

New member
ברוך היום ששונה מאתמול!

אתמול היה יום טיפולים: שניים כייפיים (טיפול עם יערה!) ושיאטצו/דיקור, אחד טיפול החודשי לחיזוק העצמות.
PET CT שדרש צום של 6 שעות שהתארך תוך כדי המהלך ל11 שעות.

אך?? הצלחתי אימון בהדר יוסף על הבוקר, לשתות שייק חלבון בסיום, בדיוק על התפר של ה6 שעות צום. שמחתי שהלכתי. סמס למאמן מוקדם (מסתבר שחצי הקבוצה שלח לו!
) - יורד גשם. יש אימון? אז התלבשתי בהתאם והיה כייף. (מעניין שהבאתי בגדי ריצה מתאימים לגשם לאימון ושכחתי להביא "בגדי רחוב" מתאימים לגשם!

היה יום ארוך ומייגע, אך הטיפולים עזרו בהפחתת הכאב ,שהיה לי טוב!

והבוקר - דחפתי משככי כאבים והלכתי לאימון הפונקציונלי. עשיתי מה שיכולתי וקיצרתי איפה שנאלצתי. התלבטות אם בדיוק טוב להסוות את הכאב כדי להתאמן... אך, כמו שאמרתי הרבה פעמים קודם, האימונים עושים לגוף ולנפש שלי טוב.

היום לרוב אני נחה. מלמדת אחר הצרהריים.

המשך יום נפלא לכולן.

susieada

New member
לפעמים האימונים מרגישים כגלגל ההצלה שלי!

בסיס ליום מבורך.
השגרה והבריאות!

מור שלז

New member
כמה טוב שזכית בהפחתת הכאב

כמה טוב שיש לך את האימונים שעושים לגוף ולנפש שלך טוב, במיוחד בימים שכאלו.
מחזיקה אצבעות להמשך הפחתה בכאב

צ ל י ל 8

New member
מישהי מכירה/קראה את הספר born to run ?

קראתי כ"כ הרבה ביקורות חיוביות עליו ש.... לא התפתיתי וקניתי אותו באמאזון

oggi2

New member
מכירה :)

יש עליו לא מעט דיונים לפה ולפה.
נהניתי ברמת הסיפור הקולח (קראתי גם באנגלית), תובנות של ממש לא לקחתי משם, חלק נשמע על גבול המופרך, אבל זה גורם לך לחשוב. אני בכל מקרה לא עברתי לריצה יחפה/מינימליסטית, גדול עליי ומספיקות לי הפציעות הנוכחיות.

perach22

New member
את מדברת על ריצה יחפה של השבטים.. ?

יש להם גם פייסבוק "נולדנו לרוץ".. אפשר ללמוד הרבה דברים... גם אם לא מיישמים ביחפות...

tom696

New member
פרוזה שבמקרה עוסקת בריצה

(מתנצלת על הקצרנות אבל אין לי הרבה מה להוסיף כרגע מעבר לזה)

בכל מקרה - מהתגליות האחרונות ומהשמחות שלי - תמיכה בעברית בקינדל
http://kneidlach.info/

אני חייבת לומר

שבתור רצה (נגיד) מינימליסטית ויחפה, מצאתי את הספר בלתי קריא. לא הצלחתי לצלוח אותו ספרותית, האמריקאיות שלו גומרת עלי.

אל תגיד נגיד

מבארת: ה"נגיד"הוא על ה"רצה", לא על המינימליזם/יחפנות. זה מבחינתי צעד אל חזור. נעל ריצה מרגישה לי כמו פלטפורמות.

למעלה