קצרים לסוף שבוע - שבת שלום

susieada

New member
נשמע כמו ריצת נשמה!

סולו, קצב טוב, זריחה, משחררת!
כל הכבוד ומקווה שגם האימון בחדר כוח מעניק לך עוד תחושה נהדרת!

אימון כוח - סופסוף סינכרנתי את הABC למהלך השבוע...

יצא שהתחלתי עם A ביום רביעי ואז אימון C היה ביום שני בשבוע שהתחיל אחריו, וזה חירפן אותי (אוסידי קשה מישהו?) אז סינכרנתי את זה

&nbsp
ובעניין אחר - היה לי פאקינג אימון מעולה ממש! איכותי, מדוייק, הכל לפי מספר החזרות שהייתי צריכה לבצע, למרות שבסט השלישי כבר לא קל להגיע ל-15 חזרות לחיצת מוט בשכיבה.
הצלחתי!
&nbsp
יאיי לי

מור שלז

New member
משהו טוב עובר עליך

אימון אחרי אימון יוצאים לך מעולה, את האושר שנשפך מההודעות שלך מרגישים עד כאן, איזה יופי!

תודות יקירתי.

האמת? כן, האימונים ממלאים אותי אושר ואנרגיה (למרות שמסיימת אימון סחוטה מן הסתם), אבל כיף להרגיש את הכוח הזה שיש לי. ולראות את התוצאות על הגוף בכלל עושה את זה עוד יותר כיף.
&nbsp
הריצות משתפרות לי, הכוח נבנה. יאללה עוד שבוע מתחילה באופן רישמי את תכנית ההכנה למרתון ת"א. זה הולך להיות ק ר נ ב ל.
&nbsp
&nbsp
שבוע טוב

מור שלז

New member
טיול זוגי בהרי ירושלים

אז נכון שאני מעדיפה לרוץ בשטח ולא ללכת
אבל אני גם מעדיפה טיול זוגי עם האיש שלי (שפחות אוהב לרוץ).
והבוקר מצאנו את השילוב המושלם: טיול שטח עתיר עליות וירידות במסלול טכני כל כך, שגם אם הייתי רוצה לא הייתי מצליחה לרוץ.

חלק המטיפוסים דרשו הרבה מאוד שימוש בידיים לא פחות מהרגליים, אבל איך שהוא הכתף התמודדה עם כל זה יפה. אולי בכל זאת משהו משתפר שם?

3 שעות של הליכה/טיפוס אינטנסיביים ביותר, ולסיום ארוחת בוקר מול הנוף - רק שנינו. פשוט מושלם

קיץ 2011

New member
גן שמואל

היה כייף!!
פעם ראשונה שחיה בים "אמיתי" (בהרצליה לא נראה לי שהיה מייצג). ההפתעה הטובה- ממש נהניתי מהשחיה בים גלי

susieada

New member
כל הכבוד! הים היה ממש לא פשוט!!

כייף לשמוע שנהנית ממנו! מאחלת לך שחייה בכל מיני תנאי ים שתתמודדי ותנהי מהם!

למעלה