קצרים לסוף שבוע

מור שלז

New member
שמחה שהצטרפת אלינו וברוכה הבאה

ההתחלות (כולל התחלות מחדש) הן תמיד הכי קשות, ובדיוק בשביל תקופות שכאלו אנחנו כאן אחת בשביל השנייה.
אין כמו הפורום הזה, והידיעה שיש את מי לשתף בנצחונות הקטנים האלו שעל הדרך, בעוד אימון שהצלחת לקום ולעשות, בעוד התמודדות ובכלל...

אז ברוכה הבאה וסחתיין על האימון הכפול - נשמע לי קשה מאוד גם קרוס ואז לקינוח קיק בוקס

בהצלחה עם בדיקות הדם - אכן חשוב, במיוחד עבורנו לבדוק ברזל! (גם אני עשיתי בדיקות כאלו לפני שבועות ספורים)

susieada

New member
שני הכובעים שלי

קסדה - 1:30 רכיבה על הבוקר כולל "שלום שלום לכמה חברים.

חזרה הביתה, מקלחת, ארוחת בוקר ו...
כיפה - לבית הכנסת. כבר שואלים אותי (כשאני מגיעה "באיחור") - ומה עשית הבוקר?!
כייף לקבל את הפירגון וקבלה של שילוב שני ה"כובעים" בחיים שלי.

המשך שבת שלום לכולן.

מור שלז

New member
כובעים מגוונים ומשלימים

טוב לקרוא אותך חזרה על האופניים, נהנית מהכובע המיוחד.
וכמה טוב שאת יודעת להקיף את עצמך בסביבה תומכת שמפרגנת ומקבלת את שילוב שני ה"כובעים" בחיים שלך.

מור שלז

New member
ארוכה אורבנית עם מפגש נשי

כמו כולן כאן, גם אני מתקשה בימים אלו למצוא את האנרגיות והמוטיבציה לצאת החוצה.
האימונים הופכים להיות פאזל של אילתורים והתאמות, בין האזעקות לבין הצורך להסיע את הילדים כשהם נוסעים מחוץ לעיר (האזעקות האלו הן גם ככה טראומה כשנמצאים מחוץ לבית, והאוטובוס לוקח פי 3 זמן) לבין הלחץ בעבודה.
ביום חמישי חזרתי הביתה מהעבודה אחרי חצות והיה ברור שאין סיכוי שאקום בארבע וחצי לריצה. אז הסתפקתי באימון חלופי על האליפטי בבית.

וכך יצא שהגעתי לשבת עם "קריז" לריצה אמיתית, ריצה של שקט שמנקה את הראש ואת הנשמה.
המשפחה שלי מודאגת מריצות לבד בשטחים פתוחים שלא מכוסים על ידי כיפת ברזל, וכך יצאתי לארוכה אורבנית.
3.5 שעות מהבית לתל אביב וחזרה.

על הדרך זכיתי למפגש כיפי עם מ. מהפורום וגם עם גמדים קטנים שלנו, ובדרך חזרה גם עם א' וע' מהפורום - וכך בכלל הרגשתי בת מזל. מפגש נשי ספונטני (וכמובן גם חיבוקים מיוזעים) שממלא את הנשמה באנרגיות טובות.

הסיום היה לא קל... הגוף שלי פחות מחבב אספלט. אני מעדיפה לרוץ 5-6 שעות בשטח, ולא 3.5 שעות על אספלט ומדרכות, והרגליים בהחלט אותתו שהן מעדיפות את השטח הנעים והמגוון.

אבל בימים אלו, אני מודה על כל פיסת שגרה, גם אם היא על אספלט.

וכמובן מודה גם לכיפת ברזל ולכל המעורבים (ידעתן שעל אחת הסוללות מפקדת אישה?), על האופציה הזו, שכל כך לא מובנת מאליה, לקצת שקט בין הטילים האלו.

שבוע נפלא ושקט לכולן

tamark4

New member
כיף

הסיכוי לפגוש אנשים בריצה בעיר גדול יותר... והסיכון בריצת שטח במרכז הארץ נמוך מאוד. ממש זניח.
היה חם בטירוף היום ! מתי התחלת ?

מור שלז

New member
סיכון הוא סובייקטיבי

אני מסכימה איתך לגבי הסיכון בריצת שטח.
ויחד עם זאת, בסופו של דבר יש עוד אנשים שאני צריכה להתחשב בדעתם... אם אני יוצאת לכמה שעות בשבת בבוקר ומשאירה משפחה מודאגת מאחורי - ברמה שהורסת להם את השבת - זה לא שווה את זה.
וזה בכלל לא קשור להערכה שלי לרמת הסיכון, אלא להתחשבות שלי בהם וברגשות שלהם.

כן, היה מאוד חם! התחלתי בחמש ובהחלט סבלתי בסיום...

susieada

New member
קצת שגרה, קצת ריצה לנשמה, גם עם על אספלט.

שמחה שיכולת למצוא את הדרך בהתחשבות דאגת המשפחה, לצאת בכל זאת לארוכה (קצרה).
מקווה שמספיק להתטעין אותך לשבוע העמוס הבא.
וכמה כייף לפגוש חברות, גם מהפורום, באמצע!
אני מוסיפה את החיבוק שלי

למעלה