קצרים לסופ"ש

susieada

New member
טרינשים: ההרשמה המוקדמת מסתיימת..

ביום ראשון הקרוב בשעה 22:00.
חבל לפספס את ההנחה.

ההרשמה נסגרת ביום ראשון ה25.5 בשעה 17:00.
הנה לינק להרשמה.

susieada

New member
תזכורת: עוד מפגש הכנה לטרינשים

ביום ראשון הקרוב בשער הנגב עם עירית, אמא לאינדיאנים שלנו!
הזדמנות פז לדרומיות בינינו.

יש שם קבוצה של "ותיקות" ליד "חדשות." שילוב מקסים!
הפרטים מצרופים.

מור שלז

New member
נהדר! תיהנו וד"ש לאמא לאינדיאנים

ושוב כל הכבוד לך על האנרגיות האינסופיות, להתרוצץ ככה למפגשים ברחבי הארץ.
אמרתי כבר שאת מדהימה?

meedas

New member
20 ק"מ רכיבה רגועה בשדות ליד הבית

אני, "בעלי" ועוד זוג רוכבים מתחילים (יחסית). והכלבים.
היה המון בוץ - חזרנו מטונפים ומרוצים

מחר מתוכננת רכיבת כביש. קיים חשש מסויים שלא אצליח לגרד את עצמי מהמיטה בלפנות של הבוקר. חייבת לחזור ולשנן שכמעט אזל הזמן לאימונים לקראת הטריאתלון ושכל שבת חשובה

היה קל יותר אם זה לא היה רק שנינו - כשיש עוד משתתפים לא נעים להבריז וזה עוזר. כשזה רק שנינו, השעון מצלצל ומתחיל דו שיח
קמים?
אולי נמשיך לישון?
אז ממשיכים לישון?
מה, לא קמים?
אז קמים?
אני עייפה
גם אני
אז קמים?
ממשיכים לישון?
וכו' וכו'...

susieada

New member
20 ק"מ למגירה וטוב שיש יותר מ2 לרכיבה!!

מעולה! תהנו גם מחר!
אוהבת את הדו-שיח המוכר!!

מור שלז

New member
כמה טוב שיש לך אפשרות לעשות את זה יחד

קודם כל זמן איכות משובח שלך ושל בעלך, ומקסים שהתארגנתם עם עוד 2 רוכבים מתחילים.

שאלה: איך אתם רוכבים עם הכלבים? לא מפחיד שמישהו מהכלבים ירוץ אל בין הגלגלים שלכם או של הרוכבים האחרים?

מזדהה מאוד עם דו השיח הזה שתיארת עם הקימה בבוקר. איך שהוא יש לי הרגשה, מקריאה שלך ושל האנרגיות שלך, שאת הולכת לקום גם מחר בבוקר כמו גדולה

בהצלחה ומחכה לעדכון...

meedas

New member
הכלבים מתורגלים

הם יודעים לא להכנס בין הגלגלים, ואם הם שוכחים צועקים להם לזוז והם זזים. בדרך כלל...
ל"גדולה" יש וותק של 5 שנים ברכיבות, כולל סינגלים, והיא כבר ממש מומחית. הקטן פחות מנוסה ועדיין חותך לפעמים בלי הזהרה את הנתיב. עוד פעם-פעמים שיפגעו בו עם הגלגל והוא יפנים סופית שזה לא רעיון טוב

אגב, אפשר להוסיף לרשימת הפעילויות להיום גם שעה ומשהו הליכה על שפת הים של חיפה עם חברה שמזמן לא פגשתי
אני מתה מעייפות
ועדיין, הציוד לרכיבה של מחר כבר מועמס על הרכב. עכשיו מהר להתקלח ולהכנס למיטה לכמה שעות שינה יקרות

meedas

New member
שכחתי לחזור לעדכן...

50 ק"מ רכיבת כביש. היה קשה בהתחלה, אבל אחרי 10 ק"מ בערך הרגליים התעוררו ושאר הדרך עברה בקצב טוב ובקלות

מור שלז

New member
מתפרקת ו... תודה על הריצה

איך שהוא עם העבודה החדשה בשעות מטורפות, הנסיעות הצפופות לחו"ל וכל מה שמסביב, אני מרגישה שאני לא מצליחה להתאזן עם העומס הזה.

השבוע דווקא הייתי בסדר עם הג'ט לג (יחסית), אבל עדיין ישנתי מעט. ואיך שהוא הצלחתי לעשות הכל: עבודה, משפחה, אימונים לקבוצה שלי, אימון פתוח כרגיל לטריאתלון הנשים וגם אימונים שלי.
אבל זה לא זה... אני מרגישה שהעומס המטורף הזה, שחוסר השינה התמידי עושים את שלהם ואני ממש "על הקצה".
מה גם שהשבוע קרו כמה דברים שקשורים לעולם הספורטיבי שלי שפשוט השאירו אותי נטולת אנרגיות. בדרך כלל אני נפגעת, בולעת וממשיכה אבל הפעם... אני פשוט נפגעת ובוכה.

והשבוע הזה הרגשתי שמשהו פשוט חייב להשתנות. אני צריכה לשנות. לא מסוגלת להמשיך עם העומס הזה...

ועם כל הקושי הזה, אני עדין מוצאת את עצמי אסירת תודה על הריצה. הבוקר היה עוד אימון "רכבת" של ריצה ארוכה עם מתאמנים שלי, חלק רצו חצי שעה, חלק שעה, חלק שעה ורבע ואני שהייתי את כל הסיבובים האפשריים - רצתי שעתיים וחצי במצטבר. ועם כל הקושי שמסביב, אני שמחה לגלות שעדיין הרגליים שלי מאפשרות לי את הנפחים האלו, את סוג הריצה שאני אוהבת כל כך. מחר עוד ריצה ארוכה, והפעם לבד, לנשמה.

שבת שלום לכולן

susieada

New member
קשה לשמוע שפגעו בך... בלב, בנפש...

מקווה שהריצה תוכל להחזיר לך את האנרגיה ושמחת החיים הכה חשובים לחיים בריאים, נעימים, מספקים.

מקווה שתוכלי למצוא מה לשנות, כדי שלא תגיעי לקריסת הגוף...

חיבוק ואהבה.

melon

New member
את נשמעת

מותשת. מקווה שתמצאי דרך להקל על עצמך קצת (ואולי לוותר לעצמך קצת). המתח גובה מחיר פיזי ונפשי קשה. ריצה בתור התחלה זה יופי לשחרור לחצים ...
מה עוד יכול להקל ? אולי תפרגני מסז' מפנק בתוך האין זמן שלך? משהו אחר שיעשה לך טוב ?

לפעמים צריך קצת מנוחה

את באמת בעומס בלתי אפשרי, והטיסות האלה דופקות את המוח. יהיה בסדר, אני בטוחה שתמצאי את הדרך שלך לסדר את העדיפויות, לשמור על מה שאת באמת רוצה.

tamark4

New member
לא מחדשת לך הרבה

אני במצב כזה הייתי מורידה עומס, בודקת איפה אפשר לוותר. מבחינתי התחושה שאני על הקצה, הפגיעות הרגשית הזו, לקבל קשה דברים שהייתי אדישה אליהם יותר בעבר, התחושה שמשהו חייב להשתנות - כל אלו הם תמרורי אזהרה חשובים.
אבל את זו את,
זוכרת שגם לפני שנה בערך הרגשת עומס עצום ואחרי כמה שבועות דברים הסתדרו.
הכי חשוב לראות לכמה זמן צפוי העומס, אם זו תקופת קליטה בעבודה ואח"כ מן הסתם העומס ירד או שזה צפוי להמשך.

susieada

New member
עוד
לפני הניתוח!

רציתי עוד רכיבה ורציתי להשלים ק"מ מאתמול, לחוש קצת את האויר הצח והרוח, אז יצאתי לרכיבה של 45 דק' לפני בית כנסת ב9:00... (אני בד"כ לא בין משכימי 5:00... ותלמיד שלי עלה היום לתורה
)

היה נפלא, אבל מעניין שהממוצע שלי (של מהירות) בכביש הרבה יות מהיר מהממוצע שלי על הטריינר. יש לזה הסבר?

המשך שבת שלום!

ריצה בסתלבט

איך אפשר גם לרוץ וגם לנוח? כששחר מתרווח לו בעגלה, עם אחת על הפגוש ושנייה מקופלת, ואמא שלו רצה... לקחתי אותו ואותי להתאוורר, ועל הדרך איווררתי את אבא שלו. והיה מאד מוצלח - נראה לי שהוא ממש נהנה הפעם. תפס את הילד איזה וירוס מעצבן והוא כולו פורח ועם אפטה בפה, אז כל שעה שבה הוא רגוע היא נס.

susieada

New member
נשמע לי ריצת הצלה!!

טוב כל רגע רגוע ושהאפטה והפריחה יעברו במהירות!

למעלה