קצרים לסופ"ש

יאללה, מי צריך הר לעמק

אם רוצים לא לישון אפשר לגדל תינוק...
אתמול בלילה הוא קם מיליון פעמים ולא ממש הצליח לחזור לישון... קמתי הפוכה לחלוטין וכמובן ששנת הבוקר גם היא הסתבכה. לפחות בשנת הצהריים הצלחתי להשחיל שעה והתאוששתי לקראת היוגה בערב.
הפעם נהניתי יותר, למרות שהשיעור היה לי קצת ארוך (כמעט שעתיים!) ואפילו קניתי כרטיסייה אז עכשיו צריך לממש. כי כרטיסייה היא הבטחה, והבטחות צריך לקיים. אנחנו נתעלם לרגע מ-8 הכניסות מתוך 11 שעוד יש לי בכרטיסייה לברכת גורדון מהקיץ שעבר!

מתכננת ללכת איתו כשיואיל להתישב

לפחות מהבוקר הזה נראה שהרגע קרוב.
חוץ מזה, למכור לך אותה יהיה להודות בבעיה. ואין לי בעיה. שום בעיה בכלל...

הר לעמק שלי

כבר שנתיים אני קוראת על חוויות הר לעמק שלכן, אבל בגלל שעד לפני שנה לא התאמנתי בקבוצה לא ראיתי את עצמי עושה את זה עם אנשים שאינני מכירה. באוקטובר אני מתחילה לגשש בקבוצה ויש הענות....בדצמבר מוציאה מייל ראשון בתפוצת הקבוצה "מי בעניין" –ויש הענות גדולה.
כפריקית של שליטה (שעכשיו מתברר שזה באמת ברמות מטורפות), אנחנו מתארגנים צוות מצומצם לניהול המבצע. עושים ישיבות, מתכננים, מארגנים....האמת כל פרט נלקח בחשבון. קבוצות שראו אותנו לאורך המרוץ בשוק מאיתנו
בסופו של דבר ולאחר פציעות של מספר אנשים, יצאנו 8 שמיניות עם שני מלווים. כאשר הכוונה לרוץ יחד בזוגות, וכל שני צוותים מהווים "צוות רכב" לנסיעות בין הקטעים. לקחנו שני חדרים בחנתון ומשם התניידנו.
הזינוק שלנו היה ברביעי ב23:00, אני וזוגתי למסע, שהיתה גם השותפה המלאה והמרכזית בהפקת המבצע ובעיקר חברה טובה טובה, מזנקות ראשונות.
ריצת לילה מדהימה, אנחנו כמובן כמעט אחרונות במקצה שלנו אבל נהנות בטרוף. גם הקטע השני היה נפלא ובסופו (סיימנו בחוקוק) רחצנו בכינרת עד שסיים צוות הרכב שלנו את העליה לצלמון.
הקטע השלישי היה לי מאוד קשה, היה כבר 14:00 בצהרים, מד הטמפרטורה ברכב הראה על 35 מעלות, קטע ארוך יחסית ורבויי עליות, ואני בלי דקת שינה (מה גם שלילה קודם בבית מרוב התרגשות כמעט לא ישנתי). בלי השותפה שלי לא הייתי מסיימת. הולכות חלקים ניכרים, מתנשפות, צוחקות, מקטרות....היה קשה מאוד!
אבל הריצה היא הרי החלק המשני כאן – הביחד, החברות, שיתוף הפעולה, השמחה של האנשים מההפתעות הקטנות שהכנו להם בארגון עשו את החוויה לעוצמתית הרבה יותר. אנחנו קבוצה כל כך מגוונת, בגילאים, באופי, באורח החיים, זוגות נשואים (שאחת מהן בהריון ובגלל שהיא תותחית הם רצו קטעים קשים בלי בעיה) שזה מה שעושה את זה למיוחד הרבה הרבה יותר.
בקיצור למרות שהרגלים שלי תפוסות רצח (!!!) היה נהדר, ממש נהדר. כל מה שיכולתי לבקש והרבה יותר (בעיקר הרבה יותר מידי אוכל שהבאנו חחח)

tom696

New member
כל הכבוד, חוויה ענקית

שאפו על הארגון ועל הריצה

אם זה מעודד אותך בפעם הראשונה משתיים שהשתתפתי בהר לעמק לקח לי כמה שבועיים להתאושש, בפעם השניה התחלתי להתאמן לטבריה שבוע אחרי

תמיד יש יותר מדי אוכל בהר לעמק, שנה הבאה צריך לשקול תרומה לבית תמחוי.

תודה

האמת היום הרגלים כבר מצויין, יומים מנוחה עזרו
מחר שבוע חדש ויש לא מעט אירועים בארבעה שבועות הקרובים

מור שלז

New member
וואו! נשמעת חוויה מדהימה! כל הכבוד

לא פשוט לארגן כזו אופרציה - בטח ובטח כשזו הפעם הראשונה שלך, ואת עצמך לא בטוחה למה לצפות.
לא פשוט לעבור את כל זה ועוד בלי דקת שינה.
נשמעת חוויה אינטנסיבית במיוחד, כל הכבוד!

melon

New member
חתיכת אתגר הצבת לעצמך

ועמדת בו יפה - כל הכבוד לך. נשמעת חוויה מדהימה כל כך .
35 מעלות זה חתיכת אתגר !
סקרנית : מה אכלתם ?

מה לא אכלנו....

באמת זה היה מוגזם כמויות האוכל, את הדברים הסגורים החזרנו חזרה, אבל כל האוכל המבושל או הפתוח נתרם לקבוצות אחרות.

ובאמת מה אכלנו: מלבד כריכים שהיו מוכנים בכל רכב, ב"מחנה" היה המון אוכל מבושל, בעיקר פסטות, פשטידות, ומיליון שניצלים שטיגנתי. היו גרנולות, ויוגורט, ופירות, וממרחים וגבינות שונות, ולחמים ועוד המון דברים.

שלא לדבר על כמות הבירות ומשקאות האנרגיה ששתיתי שם

susieada

New member
השמחה נשפכת מכל מילה!

כל הכבוד על האירגון, ההתמדה באימונים במסגרת קבוצה והרגליים התפוסות!
חיבק ענק!

2_be

New member
איזה כיף של חויה

כל הכבוד על ההפקה והארגון
נשמע שהיתה לכם חויה שווה :)

נשמע מעולה!!

הר לעמק זו תמיד חוויה נפלאה!

לידיעתך - מפעם לפעם מביאים פחות אוכל
בפעם הראשונה סחבנו אוכל לשבוע
בפעם השלישית כבר הגעתי עם 3 סנדוויצים וכסף לקפה (אני קצת מגזימה אבל זה הכיוון..)

מור שלז

New member
הר לעמק שלי

ושוב הר לעמק ... בפעם הראשונה בכובע המאמנת.
כמה תובנות:
1. מסלול ירח - אותם הקטעים בדיוק נראים ומרגישים אחרת לגמרי ביום ובלילה.
2. איך זה שכל שנה מחדש כל השבוע שלפני הר לעמק קריר, נעים ואפילו גשום, ובהר לעמק הטמפרטורות עולות בצורה חריגה?
3. סינדרום תא המטען - איך זה שכל פעם מחדש בתחילת הדרך הכל נכנס יפה ומסודר לתא המטען, ובסוף המרוץ לא מוצאים מקום?
4. אחרי כל השנים שעשיתי הר לעמק ברביעיה - שישיה זה ממש פינוק...
5. ללוות אנשים לאורך חודשים, לראות את החיוך מלא הסיפוק שלהם לאורך הדרך, את ההתרגשות מההישג שלא האמינו שיעמדו בו ואחר כך לראות אותך מרחפים במשך שעות על ענני האדרנלין - זו חוויה בלתי נשכחת.

melon

New member
אחלה תובנות

עוד אחת בשבילך

6. כמה טוב להתנתק קצת מהיום יום המלחיץ והעמוס שלך ולצאת לשטח

נשמע שהיה לך ממש מוצלח.

למעלה