קצרים לסופ"ש

susieada

New member
קצרים לסופ"ש

בוקר טוב ושבת שלום!

ימים שקטים? שגרה? בתקווה שנוכל לעשות בראש נקי כל מה שאנו רוצות!!

Loony Moony

New member
שגרת ספורט

אז אני מרוצה, כי למרות שלא מרגישה מאה אחוז כיף להרגיש שאני בסוג של שגרה שהתקבעה.
בראשון ובשני שחיתי בבוקר, ברביעי ובחמישי רצתי בערב. בערך 10 ק"מ כל פעם, היה לא קל - ברביעי הייתי נורא עייפה (וגם לא אכלתי המון זמן) וזה השפיע ובחמשי זה היה בחד"כ וזה היה קשה נורא.
&nbsp
היום החלטתי לא לקום לעשות ספורט וקיוויתי לישון מלא (שעון מעורר ל12
) אבל התעוררתי בשמונה. שעה של לנסות לחזור לישון, שעה של קריאה ותכף היום ימשיך בספורט השופינג ובספורט הבישולים

&nbsp
שבת שלום!

מור שלז

New member
שגרה מבורכת

יש לך את כל הסיבות הטובות להיות מרוצה מהשגרה הזו.
&nbsp
אחד הדברים הטובים בשגרה הוא שהיא מאפשרת לגוף שלנו להסתגל, וגם לנו לעשות את האדפטציות המתאימות בסדר היום.
אותה ריצה שמרגישה קשה, אותו אימון חד"כ שהופך קשה, לאט לאט הופך פחות קשה, והגוף מאפשר לנו לעשות יותר.
וכשמדי פעם נופלים על אימון פחות טוב - השגרה הזו כבר מאפשרת לנו להכיר בעובדה שזה חד פעמים, ולא מגמה.
&nbsp
הכי אהבתי את ספורט השופינג וספורט הבישולים שלך - גדול

&nbsp
שבת שלום!

מור שלז

New member
פעמיים אימון בשניים

הגדול שלי הפתיע אותי וביקש לרוץ איתי גם בארץ. מצא חן בעיניו הריצות בחו"ל עם אמא, ואני... הלב שלי קפץ מהתרגשות.
אז קמנו הבוקר מוקדם ולקחתי אותו לסיבוב היכרות בירקון המזרחי.
ריצת השטח הראשונה שלו - היה לא פשוט, ועוד עם כל ההסתגלות לחום והלחות שיש לנו כאן עכשיו אחרי הריצות באירופה הקרירה.
סיימנו עם קפה קר וארוחת בוקר בארקפה שליד
&nbsp
ובצהריים הייתי עם הקטנה בפילאטיס הקבוע שלנו.
אתגרנו את המדריכה למצוא לי וריאציות של התרגילים שלא מעמיסות על הכתף שלי.
והאמת... היה קשה! קשה לחזור לפילאטיס אחרי הפסקה

אבל היה כיף כל כך לחוות את הקושי הזה בשתיים, ביחד...
&nbsp
פעמיים אימון בשניים...
&nbsp
ועכשיו אני בהכנות אחרונות לקראת הריצה הארוכה מחר, לפני שבאים אורחים. ככה זה את יודעת שאת אישה בספורט כש... לפני אירוח גדול את עדיין קודם כל דואגת לארגן את הדברים לריצה.
&nbsp
שבת שלום לכולן

גברת ע

New member
אימון נוסף היום

תכנונים לחוד ומציאות לחוד.
שני הייתי באימון שעבר בסדר ותכננתי לנוח יום ואז ללכת לאימון נוסף ולצאת לרוץ, אך החיים לפעמים מזמנים לנו 'הפתעות' ולכן נאלצתי לוותר על אימונים השבוע.
בהחלטה של רגע אתמול בלילה נרשמתי לאימון היום ב13:00.
היו לי את כל התירוצים והסיבות שבעולם לא ללכת להתאמן: אני עייפה, לא שתיתי/אכלתי כמו שצריך, לא מתחשק לי, מציק לי ועוד...
אבל הלכתי, והיה קשה, היה קשה מאוד, אפילו בשלב מסויים הרגשתי שאולי זה קצת יותר מידי, אז נשמתי, שתיתי כוס מים והמשכתי.
וסיימתי הכל.
אז עכשיו יותר עייפה וקצת יותר מציק לי (אחרי כל אימון אני רק מבינה כמה הגוף עדין חלש ולא רגיל), אבל עשיתי את זה, ואפשר להתחיל סופש בכיף.
&nbsp
שיהיה סוף שבוע נהדר לכולנו !

מור שלז

New member
עשית את זה! כבוד!

ועכשיו אני מעריכה עוד יותר את הריצה שתיארת למטה (שהגבתי לך למטה עוד לא קראתי את ההודעה הזו...)

melon

New member
ועכשיו בשעה שכזאת...

20:30 אחרי יום עבודה מלא והתרוצצות סידורים, אני סוף סוף מתייצבת עם בגדי ריצה ליד הדלת.
הדור הצעיר (הבן והבת הגדולה) רובץ על הספה ומזפזפ בשלט..

הוא : אה ,את הולכת לרוץ עכשיו ?
היא : כמה את רצה היום ?
אני : 10
הוא : פחח.... נו , קטן עליך.
היא :יאללהה .... את עושה את זה בפחות משעה
חוזרים לרבוץ ולזפזפ.

בגלל החושך מחליטה לרוץ באצטדיון. לא נורא עמוס ומאוד נעים בחוץ. כשמסיימת את האימון וחוזרת הביתה כבר קרוב לעשר. אחד מאימוני
המהירות הכי איטיים שהיו לי אי פעם , אימון איטיות שכזה. אבל כל עוד לא נרדמתי על המסלול , זה בסדר.

עוד חודש לחצי מרתון (אבל מי סופר ? )

מור שלז

New member
איזה פרגון מהדור הצעיר!

עוד חודש? איזה כיף! אז עכשיו את בשלב הכי עמוס של תכנית האימונים, זה הגיוני שמדי פעם יהיו לך "אימוני איטיות" שכאלו בשלב הזה. בכל זאת, זה הרבה עומס מצטבר.
&nbsp
איזה חצי מרתון את מתכננת הפעם?

melon

New member
Bellingham Bay Marathon

בגלל זה :

http://bellinghambaymarathon.org/artwork

מדלית "הידידות השלובה" Weaving Friendship

ובגלל המסלול היפיפה.

tom696

New member
סיכום חודש

חודש שהצלחתי לשמור על שגרה. 4 ריצות, 2 אימוני חיזוק בשבוע. אירוע נדיר במחוזותינו. קילומטראז' לא גבוה במיוחד, כזה שמאפשר לי לשמור על שגרה.
הבונוס המיוחד הוא שבת הזוג מתמידה בריצה, עולה במרחקים במתינות וככה מתאפשר לי לרוץ את הסוף של הריצות שלי איתה. השבוע רצנו ביחד 3 מתוך 4 ריצות.
חוץ מזה, מזג האויר המשתפר הביא איתו שיפור קל בקצבים.
בצעד חריג יחסית, רצתי את הארוכה היום אז הסופ"ש פנוי יחסית, יאללה בלאגן.
שבת שלום

איך אתן מתזמנות את סוף הריצה על מנת להפגש?

אני מסתכלת על העתיד לבוא אצלנו ורוצה רעיונות.
לא קל יותר להתחיל יחד ואז להפרד?
&nbsp
בכל מקרה כיף שמצאת לך שיגרה שכזו

tom696

New member
save the best for the last

מבחינה פסיכולוגית, יותר קל לי לרוץ את הסיום ביחד.

לגבי התזמון, שתי אפשרויות שעובדות לנו -
א' - אני יודעת כמה יש לי לרוץ, מכירה את הקצב שלי ויודעת להעריך מתי אני אגיע הביתה. במזג האויר הנוכחי זה עוד סביר לחכות כמה דקות בחוץ. אם אני מקדימה אני מקיפה את הבלוק, אני גמישה ברמת הכמה מאות מטרים.
ב' - קורה בעיקר סביב הפסקות השתיה שלי שהן יותר גמישות בתזמון שלהן. אני מגיעה, מצלצלת באינטרקום ויוצאת להקיף את הבלוק.

למעלה