קצרים לסופ"ש

מור שלז

New member
סיכום שווה במיוחד!

ואיזה כיף לכן שאתן מצליחות לרוץ ביחד את הסוף של הריצות שלך. נשמע לי חוויה נפלאה לשתיכן.
&nbsp
נשמע שהחודש הזה בכלל בסימן התאקלמות, לא? איך הולך עם הדירה? עם העבודה?

tom696

New member
Alles gut

בסופו של יום הכל הסתדר לשביעות רצוני. נסיעה טובה ובהצלחה באולטרא.

רכיבה של זוג צעיר

הילדים ישנו אצל ההורים שלי, האמת הם עדין שם ותכף נצא לקחת אותם.
אתמול יצאנו לחגוג את יום הנישואים שלנו שהיה בתחילת השבוע באחת המסעדות החביבות עלינו.
והיום לרכיבה, לרכב בלי הלחץ שצריך לחזור מהר הביתה לילדים. קפה בעצירה בכפר עזה, שם פגשנו רוכבים רבים ואת אחד מחברי הקיבוץ שבא במיוחד לתחנת הדלק לראות אם הרוכבים חזרו לכבישים ואמר לנו :"באתי במיוחד לראות אותכם, אם אתם כאן סימן שאנחנו חוזרים לשגרה". המשכנו בנחת, בלי למהר לשום מקום, אני אחרי הרבה קילומטרים של ריצה השבוע לא פחות מזה של שחיה ורציתי רכיבה רגועה. לקראת הסוף עוצרים ביד מרדכי לאכול כריך שווה ולימונענע גרוס - הרבה זמן איכות יחד, רק שנינו, 65 קילומטרים של שקט.
&nbsp
ועוד דבר קטן לסיום, שהבת בת ה7 שלך באה ואומרת לך "אמא אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בשביל לעשות טריאתלון נשים השנה" את יודעת שאת עושה משהו טוב. אז שלשום לקחתי אותה לסיבוב קטן, הקטנה רצה וצוחקת, מפטפטת וצוחקת...אושר מטורף יוצא ממנה. כבר הודיעה לי הבוקר (בשיחת טלפון) שגם היום בערב אנחנו רצות.
אגב גם הגדולה חזרה להתאמן בריצות ושחיה (הצטרפה לקבוצה של בעלי בשחיה), מה שעזבה מאז הניתוח בתחילת הקיץ ואחר כך המצב הבטחוני שלא איפשר זאת...מאוד מרגש אותי לראות את זה.

מור שלז

New member
איזו זוגיות מדהימה
אין ספק שאת עושה הרבה טוב

חשבתי עליך הבוקר. שאלתי את עצמי איך את מציינת את השבת הזו של החזרה לשגרה, והאם יצאת לרכוב.
איזה כיף לקרוא את העדכון הזה שלך, את הרכיבה הזוגית (מזל טוב ליום הנישואין
), את האושר שנשפך מתוך ההודעה שלך, את השגרה הזו שחזרה לחייכם, וכל כך לא מובנת מאליה...
&nbsp
ועם הבנות שלך - וואו! פשוט וואו!
אין ספק שאת עושה הרבה דברים טובים, לא רק משהו טוב אחד... עם הקטנה, עם הגדולה, עם האיש שלך.
נהדרת! כמה טוב לקרוא אותך ככה...

מור שלז

New member
סיכום קצר למסכמת ארוכהההההההההה

7:45 שעות ברוטו, בערך 50 ק"מ (לא יודעת בדיוק כמה, כי היו קטעים שהגרמין הפסיק למדוד
) והמון המון טיפוס (מי אמרה הרי ירושלים?)
היה לי ליווי של חברה לסיבוב הראשון של בערך 20 ק"מ, חוויה נהדרת להתחיל לרוץ יחד בלילה, ולראות איך לאט לאט החושך הופך לאור. בהמשך היא גם שיננה את המסלול שלי, הזכירה שאם קורה משהו, ואם אני צריכה משהו היא במרחק 20 דקות נסיעה ויצאתי לדרך, לעוד סיבוב ארוך יותר ועתיר טיפוסים.
&nbsp
ההתחלה היתה לא פשוטה, בשעה הראשונה נאבקתי בשדים שישבו להם על כתף שמאל ולחשו לי היישר לאוזן כל הזמן כמה שזה לא רעיון טוב, ומה אני חושבת לעצמי בכלל, לרוץ לבד ועם הכתף מקובעת במתלה, ומתי כבר אני אבין שהיקום מנסה להגיד לי משהו? (זה היה כשהפנס שלי כבה תוך כדי ריצה). ההמשך היה בסדר. בשעות האחרונות עם כל הקושי והחום הכבד פשוט הרגשתי חזקה בראש ובשליטה מלאה. הורדתי קצב תוך התחשבות בחום, רצתי והלכתי לסירוגין לפי הדופק כדי לא להתקרב אפילו למכת חום, אבל פשוט הרגשתי טוב! לרגע אחד כבר לא היה לי ספק שאני משלימה את זה...
&nbsp
בשלב מסויים הגיע סמס מהבן שלי, שהתעניין לדעת איך הולך בריצה ואיחל בהצלחה - איזו זריקת אנרגיה ועידוד שזה נתן לי!
&nbsp
קילומטר לסיום הגיע טלפון מודאג מהמלאכית השומרת שלי שלא הבינה איך זה שעדין לא סימסתי לה שסיימתי (באמת חברה
) ואז... סיימתי!
&nbsp
איזה אושר להיות אחרי!
&nbsp
הכתף בסדר, הצוואר קצת משופשף מהמתלה והתחדשתי בשתי שלפוחיות נאות ברגליים (מזכירה לעצמי לא ללבוש את הגרביים האלו באולטרה), אבל חוץ מזה מרגישה ממש ממש טוב!
&nbsp
יאללה, הולכת להתאושש עם רגליים למעלה, מבטיחה להכנס שוב לפורום מאוחר יותר היום...
&nbsp
המשך שבת נפלאה לכולן

michal3621

New member
מור ,אולי אצליח לארגן לך ליווי רוכבים פעם הבאה !

מתי את מתכננת? אוכל להציע לחב'רה הרוכבים שלי ללוות אותך..

מור שלז

New member
תודה!!! יהיה קצת קשה ללוות אותי שבוע הבא

האמת היא שפניתי גם לכמה חברות רוכבות, שידעתי שהן מסוגלות (צריך מיומנות גבוהה בשביל ללוות רץ, מדובר ברכיבת לילה), אבל הן היו עסוקות.
&nbsp
בכל מקרה, האולטרה מרתון בעוד 3 שבועות, כך שלא נשארו לי עוד הרבה אימונים כאלו.
&nbsp
שבוע הבא מתוכננת לי עוד ריצת גב לגב של 7 שעות, אבל אני אהיה בנסיעת עבודה בקליפורניה. אני כנראה ארוץ בסוף השבוע ב-states parks שלהם...
&nbsp
האמת, נתת לי רעיון, אולי מישהי כאן מכירה בקליפורניה ותוכל להמליץ לי על מסלולים מתאימים (אשאל בשרשור נפרד...).

michal3621

New member
האמת שהתכוונתי לגברים שבחבורה..

הם מיומנים דיים ורוכבים רק בשטח ירושלים תקופה ארוכה,( חלקם כמה שנים טובות) ואני הבחורה היחידה שם

מור שלז

New member
האמת שהתכוונתי לעובדה שהריצות הבאות יהיו בקליפורניה...

מאוד מרשים שאת רוכבת עם חבורת גברים! לא פשוט בכלל לאישה לעמוד בקצבים שלהם (ואני מדברת מנסיון). כבוד

אלופת העולם את

האמת שרצתי עם חברים אתמול בבוקר ליד ירושלים (אשתאול) ובאיזשהו שלב היה לי קשה ומעצבן ונזכרתי בך ובריצה שלך וזה נתן לי מלא כוח.
אז לא יודעת כמה זה מחזק אותך עכשיו, אבל בלי להכירך אישית, את נותנת המון כוח והשראה

&nbsp
&nbsp

מור שלז

New member
תודה

תודה ששיתפת! ממש שימחת אותי לקרוא על הריצה שלך, ועל כך שלקחת אותי איתך בשלב הקשה והמעצבן.
זה מאוד מחזק, ובמיוחד היום.

גברת ע

New member
עוד אימון סופ"ש

אומנם לא האימון הכי טוב שהיה או הכי ארוך, אבל לפחות יצאתי, רצתי ריצה קלה, מודה שהיה קשה, עייפות שרירים מאתמול, סיבולת והגוף שעדין לא חזרו למאה אחוז, אבל שוב העיקר שיצאתי וניסיתי...
&nbsp
&nbsp

מור שלז

New member
העיקר שיצאת, העיקר שניסית ו... אימון מנטאלי!

האימונים האלו שיוצאים ומסיימים אותם למרות הקושי, למרות עייפות השרירים, למרות הגוף שעדין לא חזר למאה אחוז הם אימונים מנטאליים מדרגה ראשונה. אימונים שמשפרים אותנו לא רק כספורטאיות, אלא גם בכלל. הרבה פעמים דווקא מהאימונים האלו אני שואבת כוחות להתמודדות עם האתגרים שהחיים מציבים מולנו, אתגרים שלא קשורים בספורט.
כל הכבוד!
&nbsp
נשמע שהרווחת ביושר את אימון המנוחה שלך למחר...

סיכום מירוץ החופש הגדול

טוב, העולם (או לפחות המזרח התיכון) היה נגדנו. למרות מספר שיא של רשומים, הדחייה עלתה לנו ב-50% נוכחות בערך, וזה היה קצת מבאס. אבל זה מה יש, וחוץ מהאינטימיות המוגזמת היה אחלה!
כיאה להורים, לקחנו עוד ועוד ספיירים לזמן, ובסוף הגענו בערך חצי שעה לפני לנקודה (לקחנו איתנו את שחר, הרבה יותר פשוט מלמצוא סידור בשעות האלה). בהתחלה היה קצת בלגאן, הסתבר שאחד המתנדבים חשב שהמירוץ בערב ולא הגיע, אבל מהר מאד מצאנו לו תחליף הולם ואף מעבר לכך. "שוונג" הציעו למדוד לנו זמנים כדי לנסות את המערכת החדשה שלהם, והסכמנו כדי לשחרר את בן הזוג לרוץ כי לרוב הוא מודד. אז הוא רץ, ושמח מאד.
ואחרי שוידאתי שהכל תקין, לקחתי ילד עייף וסקרן בעגלה ויצאתי גם אני. הריצה עם עגלה באזור היער של הפארק מאד קשה - יש הרבה פיתולים וזה אומר שאני צריכה כל הזמן להיות עם שתי ידיים על הידית ומדי פעם גם להרים גלגל (הגלגל הקידמי "נעול", כלומר קשה לעשות פניות חדות). אז אפילו לא שמתי לב שאני אשכרה רצה... עצרתי לפטפט קצת עם המכווינה בנקודת האמצע והמשכתי למקום האהוב עלי בפארק - שפת האגם. וחזרה - בק"מ ה-4 הילד נרדם ו-100 לפני הסיום התחיל להתפס לי השריר בשוק. אבל חוץ מזה, טוב לדעת שאני יכולה עוד לרוץ 5 ק"מ מתי שבא לי. פעם זה היה טריוויאלי, היום פחות.
חלוקת פרסים, מירוץ אבטיחים, ואז אכילת אבטיחים - בדיוק בזמן. כל מי שבא מאד נהנה, ואני גם נהניתי. בהחלט עשה חשק לשנה הבאה. והכי מדהים שלמרות הנוכחות הדלה, אספנו מעל 1,000 ש"ח לתרומות.

מור שלז

New member
אין מילים! כל הכבוד: על היוזמה, על הארגון, על התרומה ועל הכל

חשבתי עליך היום במהלך הריצה שלי, תהיתי איך הולך לכם. איך אתם מסתדרים עם ארגון מרוץ שכזה עם פעוט בן שנה, איך אתם מסתדרים עם הספונטניות וההתראה הקצרה שנכפתה עליכם בעקבות המלחמה, וחשבתי כמה נתינה יש בך, לצד יצירתיות, חשיבה מחוץ לקופסא וגם יצירתיות.
לא פשוט להרים מרוץ שכזה שנה אחרי שנה, כל פעם מחדש. לא פשוט במיוחד אחרי המהפכה ששחר חולל בחיים שלכם, לא פשוט עם כל מה שמסביב, ואת - פשוט עושה.
&nbsp
איזה כיף לקרוא את הסיכום שלך ולקרוא שהצלחת להנות למרות הכל, שנשארת עם חשק לשנה הבאה, והתרומה - וואו!
&nbsp
כל הכבוד

אוי, שחר היה מקסים פשוט!

למרות ההשכמה המוקדמת וכל הדברים ה"מוזרים" שקרו, הוא התנהג למופת. חלק מהזמן נתנו לו לזחול באזור בהשגחה, חלק מהזמן רצים אחרים שעשעו אותו (או הוא אותם), חלק מנשא, ידיים, וכמובן - בעגלה בריצה. הקטע הכי מצחיק היה כשהוא גילה את הצידנית עם הקרח (בשביל שהבירה תשאר קרה). מבחינתו היא היתה גיגית עם מים, ולכן כמובן רצה להכנס לטבילה. אבל מה? הכניס ידיים וגילה מים קרים מאד! המשתתף הצעיר ביותר באתגר מי הקרח...
פרץ בבכי כמובן. ואז נרגע, ושוב רצה להכנס לגיגית. ושוב גילה שהמים קרים... ושוב בכי... אבל בסוף הוא שיחק יפה עם הקרח ואפילו טעם ממנו קצת.

למעלה