קצרים לסופ"ש

susieada

New member
קצרים לסופ"ש

שבת שלום
! ימים נעימים, עם כל מה שאנו אוהבות!

susieada

New member
מרוץ חבר :->

חשבתי עליכן הבוקר. אחרי שחייה בבריכה הגעתי אסותא לטיפול בשיניים. ומה ראינו? המון אנשים מחייכים עם מדליות על הצוואר, אחרי סיום מרוץ חבר. הייתן שם? השתתפתן? חוויות בבקשה!
עכשיו בדרך לצפון.
שבת שלום חיבוקים.

perach22

New member
שבת שלום, וכנראה גשומה

לא השתתפתי במריץ היום,
אבל בעקבות התחזית לסופ"ש עלה בי זכרון נחמד מגשם.. ואני משתפת אתכן...

יצא לי שנה שעברה לצאת בגשם סבבה קליל כזה לא מפריע אפילו מנעים את הרצה, פתאום באמצע הריצה היה שבר ענן, הייתי במקום מרוחק מבתים , לא היה לאן לברוח ולהסתתר, בשניה הראשונה זה כמו בוקס בפרצוף כי זה מבול שלא רואים מטר קדימה, מזליקה שלקחה איתה קסקט, אחרי דקה את מתעשטת, ומבינה שבעצם ממה לברוח את כבר במילא רטובה, המעיל גשם כבר לא עושה את העבודה, הנעלים וגרביים מרגיש כאילו נכנסת יחף לשלולית בוץ, וכל מה שנותר הוא להמשיך לרוץ עם עוד איזה 2-3 ליטר ספוגים עליך... אממה את פתאום רצה הרבה יותר מהר... וזה מדהים... הכי כיף אחרי זה להגיע הביתה וכמו שהיינו ילדים ואמא היתה מפשיטה אותנו במדרגות, ככה בדיוק, התחלתי להתפשט במדרגות והילדים שלי הוציאו לי מגבת להתנגב, אני רצתי למקלחת והם אספו אחרי את כל הבגדים הרטובים והנעלים שהשלתי במהלך המדרגות לתוך הבית....... פתאום הרגשתי הילדה הקטנה של אמא שחוזרת הביתה רטובה ובוכיה...

שתהיה שבת טובה ונוחה לעיסוקים האהובים עלינו

איזה סיפור יפה!

בפעם האחרונה שחזרתי מריצה בגשם.. טוב זה היה עם הילדון בעגלה והרגשתי האמא הכי מזניחה בעולם...
אבל בסה"כ חובבת ריצות גשם.

האדם מתכנן תוכניות...

והילדון חולה.
ממש רציתי ללכת ליום הולדת של RUNWAY ותכננו לבקר משפחה בזיכרון יעקב. הבוקר הילד פתאום מתחיל לקטר, לא ברור על מה. כשהוא סרב לאוכל התחלתי לחשוד... ואכן עלה לו החום. למשפחה אין מה להגיע עם ילד חולה אז ביטלנו הכל. מקווה שנעבור את זה מהר ובקלות, ומקווה לצאת לרוץ הערב.
&nbsp

perach22

New member
מממ מסכנון...

נקווה שזה יעבור מהר כמו שזה הגיע ולפחות תצא מזה ריצה טובה ומהנה

galyam7

New member
סוף שבוע רגוע

הבוקר (טוב, כבר לפני צהריים זה היה), ניסיתי לרוץ קצת. יש לי כאבים בשתי הרגליים, לא יודעת אולי זה שריר, והרגשה כזאת של עומס על הרגליים.
לפני יומיים חמישה ק"מ בחצי שעה (לדעתי פחות, אבל משהו התפספס שם במדידה), והיום בקושי יכולה לרוץ. אז רצתי ק"מ וחצי והלכתי לשחות... לפחות זה לא מעמיס על הרגליים.
קורה לי בזמן האחרון שהאימונים בקבוצה משאירים אותי בלי כוח לאימונים לבד, והאימון איתם זה רק פעם בשבוע למשך שעתיים.

חסרה לי מור... תרמה הרבה לפורום לדעתי.

susieada

New member
גדולת ופינוק האימונים בקבוצה!

גם לי יותר קל להגיע, להתאמץ, לסיים, להנות באימוןנקבוצתי, עם חברים, עם מאמן המעיר, מתקן, מעודד.
יש עלות. יש התאמת שעות. יש למצוא קבוצה העונה על הצרכים המגוונים שלנו.

טוב שיש לך גם את השחייה כדי לתת לברכיים לנוח.

וכן. מור חסרה לכולנו. היא עוברת התמודדות לא קלה עם הבריאות.

galyam7

New member
אין כמו שחייה

עם כל הלוגיסטיקה הכרוכה בזה (כבר התרגלתי מזמן), זה כיף גדול!

2 ק"מ ריצה, אימון כוח איכותי מאוד, מחר 20 ק"מ בוקר...

מפה לשם, הייתי הבוקר בחנות "נק' זינוק" בעשרת, קניתי נעלי ריצה חדשות לכביש (גליצרין 12) ולשטח (קסקדיה 8)
הספקתי המון.
&nbsp
מחר מסתמנת ריצה, גשם או לא - לא איכפת לי ולא איכפת לי!
&nbsp

perach22

New member
ריצת השבת שלי

לאחר כל ההתכתבות אתמול על מזג האויר בקבוצת חובבי ריצה בפייסבוק, קילפתי את עצמי הבוקר מהמיטה וזה לא כי יצאתי אתמול למועדון ושתיתי אלכוהול, אלא כי בין 2-4לפנות בוקר חגו מטוסים נוחתים ממש מעל הגג שלי והפריעו את שנתי מה שגרם לי כמעט להתעלם מהשעון המעורר, יצאתי חצי שעה מאוחר והתפללתי שנבואתו של דניאל גראף שהסערה לא תגיע לפני 8 בבקור אכן תתמלא וכך רצתי את 12 הקילומטרים המתוכננים שלי כשהעננים השחורים עוקבים אחרי, הפעם עשיתי את המסלול הפוך ובאמת כשסיימתי התחלתי להרגיש שינוי במשבי הרוח ותפאורת השמיים הפכה עננית ואפורה, אז אני מסודרת לשבת הזו, שיהיה המשך נעים לכולם...

I ran for 1:31:09Date: Nov 22km: 12.07Calories: 1431
IRUNNER

שבת בבוקר, יום יפה

החלטתי שלא ארוץ ליד הים, בגלל הרוח. כשיצאתי מהבית ראיתי שממש יום יפה אז חתכתי לים. וכשהבנתי שהרוח עדיין בתוקף, כבר ראיתי איזה יופי של ים יש ולא יכולתי לוותר עליו...
אז רצתי כמה ק"מ של רוחניות עזה, מהופנטת מהגלים. וכשמיציתי חתכתי לפנים העיר. סה"כ 7.5 ק"מ בקצב איטי ובהחלט נהניתי. מחכה שהריצה כבר תהפוך אצלי להרגל ואראה שיפור קבוע. בכל פעם שאני מתקדמת הולכת צעד אחורה.
מחר מצפה לי אימון קונג פו (השבוע פספסתי אז שבוע הבא יש שניים) ואני כבר מתרגשת.
&nbsp

perach22

New member
לאט ובטוח

בסוף תגיעי לשם, עוד יום פחות יום כבר לא ממש משנה העיקר שאת עושה...
ונהנית, ומתרגשת לקראת.. איזה כיף זה, מי שלא שם לא יבין את זה..

ארוכה של שבת: 20 ק"מ על הטיילת מיפו עד תל ברוך ובחזרה...

כנגד כל התחזיות
לרוץ נגד הרוח
20 ק"מ ב01:57:10... כן כן, ארוכה בקצב 5:52

היה אדיר.
רצתי עם החברה שבשבוע הבא רצה את מרתון מדברי באילת. בדרך, 2 ק"מ מהסוף פגשתי במקרה את ההורים שלי על אופניים ובהליכה
היה מגניב וממלא באנרגיות.
חצי ק"מ אחרון פתחתי מהירות וסיימתי ונהניתי ואיזה פאקינג כיף היה!
&nbsp
&nbsp
בצהריים הייתי בקיר טיפוס עם חברים, היה מגניב פלוס. בא לי שוב. קשה!!!!

&nbsp
יום ממלא לגמרי. מלא אנרגיות!

susieada

New member
משפחה ספורטיבית!

כייף לפגוש את ההורים בסוף ריצה ארוכה (בקצב מהיר), שהם על אופניים ובהליכה!
תהני בקיר הטיפוס.ספורט מאתגר!

למעלה