לכל הרוחות...
רוח מטורפת משתוללת בחוץ, אני מתעלמת ממנה ונוסעת לעין השופט. יוצאת מהרכב ותוהה, איך מתחילים רכיבה כשקשה לעמוד מבלי שהרוח תזרוק אותי הצידה. העצים מאיימים לצנוח וקשה לי להשאר בחוץ, כי גם קר... הפרטנר מגיע, מכבד אותי בתה חם ושואל האם בא לי אולי לחתוך ישר לקפה. לא מאמינה שאני זו שעונה לו אבל התשובה היא- כן. הכי לא בא לי לצאת לרכיבה ברוח הפסיכית הזו. ביני לבין עצמי אני כבר מתכננת אימון חלופי בבריכה, ומחר גם כן יש יום... בדרך למטה, בכביש היורד מעין השופט אל משמר העמק, הוא מטלפן ומציע שבעצם נרכב כמה פעמים בעליה הזו, משום ששם אנחנו מוגנים מהרוח. סבבה. חונים במשמר העמק, מתארגנים ויוצאים. התכנון הוא לעלות לעין השופט ולרדת כמה פעמים. אבל אחרי הטיפוס הראשון (עם רוח בגב, מה יכול להיות טוב מזה?), אני מציעה שבכל זאת ננסה להמשיך לבא"ח גולני ונראה. הרוח פסיכית, אבל אנחנו קצת יותר. כשהרוח בגב אנחנו טסים ומבינים שנשלם על כך בחזור, כשהיא מהצד- מחזיקים חזק בכידון שלא נעוף. הפעם לא מגיעים עד הקפה בגבעת עדה, חוששים שהדרך חזרה תארך כפליים מהרגיל. בחזור אכן מלחמת חורמה מול הרוח, אבל זה עוד גן עדן לעומת המאבקים כשהרוח מגיעה מהצד ומטלטלת את האופניים כמו עלה נידף. סוגרים עניין כעבור שעתיים עם קצת השלמות במרובע, פשוט אין לי חשק להמשיך לרכוב כך. אני נאחזת בתירוצים של שבוע ההתאוששות וממילא תהיה לי ריצה אחה"צ, כך שמה אכפת לי מעוד חצי שעה- 45 דקות רכיבה אבודות... עדיין הצלחתי להכניס ברכיבה הזו שעה טמפו מול הרוח לפי התכנית. שני רוכבים עוברים מולנו בדרך, היחידים שיצאו מהבית חוץ מאיתנו, והפרטנר מודיע להם שהם משוגעים