קצרים לרביעי - רק טוב

מדהימה!

יש לך על מה להיות גאה. זו תחושה ממש מספקת להצליח להתמיד במשהו. זה שלך,לגמרי.

זוכרות את הנפילה משבת?

אז לקח לנו כמה ימים להבין ש"אינדאיני החוקר" קיבל מכה חזקה מהרגיל. אחרי שלושה ימים ולמרות 2 בדיקות הכאב עדין היה ממש חזק. אז הבוקר עברנו אולטרסאונד ומשם הועברנו ישירות למיון - יש המטומה בטחול ובכבד. בגלל שעברו כבר כמה ימים אנחנו "רק" יום אחד בהשגחה, ואם מחר לא תהיה הרעה באולטרסאונד נשוחרר.

בקיצור - לא להזניח נפילות קשות מהאופנים, גם אם הילד כמעט ולא מתלונן.

הוא בעיקר מבואס וקצת לחוץ...מקווים שמחר הכל יהיה בסדר.

מור שלז

New member
איזה לחץ! תרגישו טוב

איזה גיבור האינדיאני הקטן שלך! ממש כמו אמא שלו.
מקווה שמחר כבר תשתחררו הביתה ושבקרוב מאוד כל זה יהיה מאחוריכם

tamark4

New member
יהיה בסדר

יש לך בן גיבור, אינדיאני אמיתי.
יש שטף דם קטן כתןצאה מהמכה, הוא מוגבל ולא התפשט ולא יגרום נזק. עכשיו זה רק כסת"ח שלא חלילה ישחררו בניגוד לנהלים ואז יקרה משהו... אין לך מה לדאוג. (אבל אם היו אומרים לך ככה היית רוצה להשתחרר
)
יכול להיות שתהיה עדין רגישות בבטן וצריך להזהר בשבועיים הקרובים.
תרגישו טוב, ואל תרגישי שהזנחת משהו חשוב.

susieada

New member
מלחיץ. שמחה שתשוחררו מחר!

ואת צודקת. להתיחס ברצינות לכל נפילה ותחושת כאב. הכנראה שלאינדיאני שלך יש סף כאב מאוד גבוה!

מור שלז

New member
חזרה מוקדמת מדי לשגרה?

בוקר עמוס היה לי הבוקר, נסיון ראשון לחזור לשגרה אחרי הוירוס הקצר והאגרסיבי שתפסתי.
אימון טכניקה שהעברתי כשאני מכורבלת במעיל, קצת סיבובי רגליים על האופניים ואז נסעתי לבן שמן לעוד אימון טכניקה באופניים.
חזרתי הביתה, מקלחת ובלי שאשים לב איך זה קרה... צנחתי לישון. 3 שעות של שנ"צ

כנראה שעוד לא יצאתי לגמרי מהוירוס המעפן הזה.
את אימון העליות בריצה שתוכנן לי הערב אני כבר אבטל.

האמת? גם אני הייתי נרדמת!

ובלי שום וירוס ברקע, רק מעצם היקיצה המוקדמת, רצף של 3 אימונים בקור וברוח ולבסוף מקלחת חמה... הגוף מרגיש שבשבילו כבר ערב!
זו היתה לבטח שנת בריאות, אז תרגישי טוב ומהר!

susieada

New member
המשך החלמה! בהדרגה!

כשבן בן הזוג הנפלא שלך אמר לי הבוקר שכבר יצאת לאמן, לא דמיינתי 3 אימונים.... מקווה שהצלחת היום לשמור על חום הגוף כשעמדת במקום לאמן... אני תמיד מרחמת על המאמנים, שלא יכולים להתחמם בריצה, ועומדים מכורבלים בזמן שאנו. המתאמנים, מזיעים ומורידים שכבות...

טוב שיכולת לתת לעצמך לישון מה שהגוף דרש.
חיבוק.

צ ל י ל 8

New member
zombies run

מישהי שמעה על המשחק הזה שמעודד ריצה אמיתית? לא ממש הצלחתי להבין איך הוא עובד....

susieada

New member
50% נפלאים!

לא ידעתי איך ארגיש בבוקר. אתמול בערב חשבתי שהנזלת משתלטת ושאני בדרך ליהות חולה. אך קמתי, מרגישה יותר טוב. החלטה נבונה לא להקיץ שינה ב5:30. דילגתי על השחייה והגעתי לאימון הפונקציונלי. היה טוב.

מחר מקווה לנסות שוב את הים, אחרי חימום יבש עם תרגילי חיזוק.

לילה טוב וחלומות פז.

למעלה