קצרים לרביעי

melon

New member
הפסנתר הסגול

אי שם , במרכז וונקובר , עומד לו פסנתר סגול באמצע גינה ציבורית. שלט קטן מזמין את הציבור לנגן.
אני עוברת שם בדרך מ- ולריצות שלי. לפעמים זה גברת מהוססת שמנגנת משהו בסגנון "יונתן" , לפעמים קשיש שמפליא נגינה מופלאה.
אבל היום , היום ישב שם אחיו הצעיר של שלומי שבן (=לא באמת , אבל מתאים בגיל ובמראה) - וניגן בוירטואוזיות והתלהבות מדהימה , כולם , כולל אני , עצרו את הילוכם (ומרוצם) ועמדו להקשיב. הוא ניגן מדהים , בהתלהבות ושימחה , עם כל הגוף.
אני לא חובבת מוזיקה קלאסית אבל דבר כזה לא ראיתי ושמעתי. באמת.
ככה סתם באמצע הרחוב... הצלילים שלא המשיכו ללוות אותי כשחזרתי לרוץ. מקסים.

melon

New member
הצלילים שלו כמובן ...

אני אנסה אולי לצלם מחר

מהיום לא צריך פייס-פאלם

אפשר לערוך הודעה 15 דק' לאחר העלתה. בכל אופן, נשמע תירוץ מקסים לעצור ריצה.

susieada

New member
תכונה נחמדה של השיפורים של תפוז...

גם היכולת להעלות יותר מתמונה אחת ולתת לכל תמונה כותרת.

susieada

New member
מוזיקה באמצע הרחוב! (ועוד פסנטר סגול!)

כמה נפלא שאנשים עוצרים ומנגנים לשביעות ליבם ומנעימים את הקהל מסביב!
אני שמחה שהמוזיקה תפסה אותך, עצרת להינות מהרגע המיוחד ואז המשכת עם הצלילים העוטפים ומלווים.
ראיתי פסנטר מזמין כזה גם בויקטוריה. רעיון אדיר!

נשמע מדהים!

כמובן תמונה נדרשת!! ואיך הפסנתר נשמר באמצע הרחוב?
ואגב נוף באמצע ריצה, אתמול באימון הקבוצה, באתר האימונים החדש, התחלנו לרוץ בחושך, אימון עליות/ירידות, שעלתה השמש ראינו איך הירידה היא לעבר כיפת ברזל, ממש מטרים ספורים מאיתנו....כל אחת והנוף שלה - שלך שווה יותר!

melon

New member
תמונות

מוקדם מאוד על הבוקר הפסנתר כבר היה פעיל.

susieada

New member
היום בקטן...

אחרי סה"כ 2.5 שעות אימונים אתמול לחגוג את יום ההולדת שלי.. היום חצי שעה קל על הטריינר. (יום הרביעי על אנטיביוטיקה, מתוך 10, הכל בדופק נמוך - אני כבר מומחית...)
טוב לסובב רגליים!

אתמול רצתי על מסילה... הרבה זמן לא

נהניתי מריצה כזו על מסילה.
10 ק"מ, ראיתי טלויזיה ובהיתי באנשים מתאמנים סביבי בחד"כ

&nbsp
ואז מנוחה
ואז אימון כוח
ואז מתיחות.
&nbsp
קשוחה אני

כיף חיים!

המון מלחמה פסיכולוגית...

האמת שהרבה יותר קל לרוץ בחוץ, כי האוויר והאנשים והנוף המשתנה וכו'...
אבל התחלתי, ובכל פעם שחשבתי לעצור, הסתכלתי על השעון ועל הזמן שכבר עברתי, ומרגע לרגע הבנתי שאני כבר יותר קרובה לסגור עשירייה... ואני עם הOCD שלי למספרים נורמליים (בחיים לא אסיים ריצה ב8.3 ק"מ או 7.6 למשל... רק כפולות של חצאים/שלמים)... אז סיימתי לרוץ ב-10 עגול

&nbsp
והאימון אח"כ היה מושלם גם כן.

שוב, הבחורה היחידה במתחם המשקולות

Loony Moony

New member
ריצה נהדרת

אחרי שלא הרגשתי מדהים השבוע, הגיעה לי ריצה נהדרת.
כבר כמה זמן, בעיקר מאילוצי זמן, לא חציתי את קו השעה בריצה. היום זה קרה

ריצה שחלקה בשדות הנפלאים באור השקיעה, וכשכבר היה לי חשוך מדי כמה קילומטרים מהירים על אספלט.
\ממש רוצה לחשוב על מיורץ כלשהו של חצי או אפילו מרתון, אבל בינתיים לא מוצאת זמן להתאמן... ככה זה כשמנסים לחיות חיים מלאים מסביב לשעון.
&nbsp
&nbsp
מתחילה לחשוב גם על להוסיף אימוני כוח. כרגע חשוב לי בעיקר בטן, אבל חושבת על עוד דברים.

למעלה