קצרים לרביעי

ברכות על ריצה נהדרת

מן הסתם בתקופות רגועות יותר תוכלי להתאמן יותר, בינתיים כיף להנות ממה שיש.
תרגילי בטן הכי קל להוסיף, זה עניין של כמה דקות בבית. מכירה גם הרבה שעושים פלאנקים אחרי ריצה.
לי מאד עוזר במקרים של החלטות חדשות להוריד אפליקציות שמתזכרות אותי לעשות תרגילים, עד שזה הופך להרגל.

תגידי, כמה את רצה בדרך כלל?

רצת פעם חצי/ מרתון שלם?
אני רצתי חצי מרתון אחד לפני חודשיים, מתכננת על הבא בקרוב (כשהעונה הנכונה תגיע...)
&nbsp
בא לי גם מרתון שלם, אבל זו הכנה אחרת לגמרי כבר

Loony Moony

New member
האמת די משתנה

עקב אילוצי זמן המסלול הרגיל הוא של 8 ק"מ בערך, אבל אין לי בעיה להגיע גם ליותר.
בעבר, בעיקר במהלך התואר, הייתי מגיעה לריצות יותר ארוכות. כמה פעמים התחלתי לחשוב על חצי ונפצעתי ובאוקטובר בשנה שעברה זה סוף סוף קרה
האמת ממש בקטע ספונטני, החלטתי על זה חודש לפני כי הרגשתי מוכנה.
&nbsp
אני חושבת לעשות שוב את אותו חצי כי הוא היה לי מאוד נוח (חצי מרתון השרון) אבל ראיתי עכשיו בשוונג שי עוד כמה באותה תקופה (אבל הרבה יותר רחוק , קריית שמונה ואילת
)

melon

New member
מקווה שזאת ריצה ראשונה

מרצף ארוך של ריצות טובות וארוכות .
מבאס שאין זמן אבל זה קורה. יש תקופות כאלה. החדשות הטובות זה שכשכן יש זמן זה כיף שבעתיים כי מעריכים את זה .....

Loony Moony

New member
אז זהו שלא ישתנה הרבה לדעתי

עם לעבוד עשר וחצי שעות ביום, ולראות גם חבירם ומשפחה, ולרצות חמישה אימונים בשבוע, צריך ללמוד להתפשר...
&nbsp
בזמן האחרון אני מבינה שזה לגיטימי שספורט נמצא אאצלי גבוה יחסית בסדר העדיפויות ונותנת לו יורת מקום (עוזרים לזה אימוני קבוצה שמחייבים אותי ליום ושעה) אבל עדיין הזמן קצר והמלאכה מרובה

melon

New member
מוכר מאוד...

אני מנסה לשבץ את זה בלו"ז השבועי שלי ,כמו פגישה או קניות סופר יש גם ריצה.
אבל
יש שבועות וימים שזה לא הולך. אז מנסים לגלות גמישות ומקוריות.
אחד הדברים שלמדתי זה שמשהו זה יותר טוב מכלום = יש לך רק חצי שעה ? זה יותר טוב מלוותר בכלל. טוב לגוף אבל בעיקר לנשמה.
יש מצב לרוץ פעם-פעמיים בשבוע בהפסקת צהריים בעבודה ? אותי זה מציל ....

למעלה