קסם על שני גלגלים
: הגירסא החורפית
אחד המסלולים שאני הכי אוהבת, בכל עונות השנה, הוא נחל כסלון ודרכי הנוף שמקיפות אותו
מסלול שבעיני מתאים במיוחד לימי חורף רטובים, כאשר בכל מקום אחר יש בוץ טובעני, ושם עוד אפשר לרכוב. עדין פגשנו בוץ, ושלוליות ענק שהציפו את כל השביל שוב ושוב, אבל בסך הכל מסלול ממש רכיב לימים רטובים שכאלו.
הפעם עשינו גירסא ארוכה יותר מהרגיל, כאשר התחלנו ביער הקדושים, נחל כסלון, מערת בני ברית ואז טיפוס ארוך עם דרך נוף דרומית כל הדרך עד לצובה, משם ירידה חזרה לעין לימון (ירידה תלולה וטכנית שאני הולכת את רובה) ואז עוד קצת בנחל כסלון ומשם מטפסים שוב בדרך נוף צפונית על הר כרמילה עד שחוזרים לכיוון יער הקדושים מצידו השני.
הנופים מדהימים, האויר צלול ונקי, הכל ירוק ולאורך הדרך כבר רואים את פקעות הנרקיסים שפרצו ויצאו החוצה מן הקרקע - בפעם הבאה שנהיה שם בטח כבר תהיה פריחה.
מסלול נפלא ומאתגר שמשלב עליות ארוכות ארוכות בשביל הכושר (וקצרתי הרבה מחמאות על יכולת הטיפוס מרוכבים שפגשנו בדרך, והתקשו לעמוד בקצב שלי
) וגם קטעים טכניים פה ושם עבורי.
גם היום צברתי עוד קצת נצחונות קטנים שאני מקפידה לאסוף איתי בדרך כאשר הגעתי לירידה תלולה למדי, תלולה מדי בשבילי ומיהרתי לרדת מהאופניים כדי לצלוח אותה בהליכה. ואז אחרי דו-שיח ארוך ביני לבין עצמי חזרתי לאחור, עליתי על האופניים, אימצתי את התנוחה המתאימה (כל הגוף עובר אל מאחורי הכסא כדי להביא את מרכז הכובד לאחור) ו... ירדתי! בפעם הבאה שהגענו לירידה נוספת שכזו אמנם היססתי, פחדתי, אבל... אפילו לא ירדתי מהאופניים. שוב גוף לאחור, ריכוז מקסימלי ו...
אחרי הרכיבה עוד הספקתי להכניס ריצת החלפה קצרה ו... סיימנו את הרכיבה כמו שצריך עם בירה מעולה (היום טעמתי לראשונה את הענברית של בזלת - נהדר!) ואמפנדס תוצרת בית (ככה זה כשהשותף שלך לרכיבות השטח הוא ארגנטינאי - שווה!)
בהמשך אני אביא תמונות מכל היופי הזה, עד אז - שבת שלום לכולן