קצרים לשבת - שבת שלום

meedas

New member
סיכום טרינשים שלי...

מצד הבאסה -
לא הכניסו את השם שלי לרשימות (הופיעו רק השמות של שתי השותפות שלי לשלשה). אז אין בעצם תיעוד שאי פעם השתתפתי בטריאתלון
היתה רוח איומה שהפכה את הרכיבה דרומה על איילון לסיוט
השחיינית "שלי" לא כל כך נכנסה לאווירת התחרות ויצאה מהמים בין האחרונות למרות שיש לה את היכולת להיות בראש

בצד הסבבה -
הגענו בזמן להרצליה, מצאנו חניה די בקלות ואפילו הספקנו להרגיש קצת את האווירה לפני שהגיע זמן הזינוק.
היתה רוח איומה שהפכה את הרכיבה צפונה על איילון לחוויה משובבת נפש
הצלחתי לעקוף המון רוכבות אחרות ולטפס בדירוג למקום השביעי המכובד (הרצה שמרה על המיקום וחצתה חמישית את קו הסיום)
הצבע של החולצה באמת מעולה

לסיכום של הסיכום, היה כיף גדול. יצאנו בתחושה ברורה שהבחירה בספרינט היתה טעות ובכלל היינו צריכות ללכת על אולימפי (זה בכלל לא עלה על הפרק לפני חודשיים כשנרשמנו). אז התוכנית לשנה הבאה - שלשות אולימפי או עממי לבד. מה שיסתדר.

תודה לכל העושות במלאכת הארגון, כל שנה מחדש...

מור שלז

New member
נשמע שהסבבה עלתה על הבאסה...

ואם יצאת עם טעם של עוד לשנה הבאה... בכלל טוב!

n a m a s t e

New member
האם אתן יודעות מה היו המרחקים בפועל

במקצה האולימפי ?

בשחייה ,רכיבה וריצה.

תודה.

wonderMem

New member
הגרמין שלי מדד

1.05 ק"מ שחיה - ממש פחות מהאמור להיות
37.9 ק"מ רכיבה - שזה קרוב מספיק
10 ק"מ ריצה - בול.

באופן אישי אפשר היה לראות מהחוף שהמצופים לא היו במרחק שיצר 750מ' לסיבוב. אני חושבת שזה חבל מאד.

n a m a s t e

New member
תודה. השלימו לנו את המרחק

בריצה מהים עד שטח ההחלפה האולימפי

susieada

New member
בעייה עם המצופים...

הרוח העיפה אותם מהמקום.. התנצלות אישית.. באמת חבל!, במיוחד למישהי כמוך שמדלגת קדימה בשחייה!
הרכיבה - אילוצי המשטרה...
ריצה - בשליטה שלנו...
SIGH. הלוואי שהכל יכול להיות מושלם...

מקווה שנהנית בכל זאת!!

xhui09

New member
גם לי הפריע המרחקים

כי היה אפשר לתקן את זה לפני ההזנקה.
כי ראו מהחוף.
כי עולם המים שחו את המסלוללפני ההזנקה ובטוח ראו שקצר (אם לא במרחק אז בזמן).
כי בת"א היה ים גבוה והמצופים לא זזו לשום מקום.

כי באיזשהו מקום מכעיס אותי שבאורוע של העצמת נשים מזלזלים במדידות (פעם שלישית שאני משתתפת, פעם שלשית שהשחיה קצרה מדי).

כי זה הארוע המדהים של השנה והחשוב של השנה והוא צריך להיות יותר מקצועי גם ברמה הזו. כי כל השאר היה מדהים.

susieada

New member
אני מודה לך על התגובה ...

ומעבירה הלאה למנהל התחרות ולדני.
מסכימה אתך!
אני שמחה שהשאר היה מדהים!

oggi2

New member
היה מצוין, תודה.

אני אתחיל בזה, שאני ממש שונאת לקום מוקדם לטרי', כנראה שזו אחת הסיבות שהטרי' האחרון שלי היה בדיוק לפני שנה, וזה שלפני, לפני שמונה, מאז האולימפי האחרון גם עברו שמונה שנים, ואפילו להוציא את עצמי לרכוב על אופניים לא יצא לי בחודשים האחרונים. אבל אני כן אוהבת לשחות בים ולרוץ :p. ובכל זאת הלכתי על האולימפי. כי אם כבר לקום מוקדם- אז שיהיה בגדול..
אווירה נעימה, מזג אוויר שיחסית ריחם (להוציא את הקטע הזה, נו, עם האופניים)..
הים היה בעדינו (אבל בואו נודה- המסלול היה קצר יותר, עם כל הכבוד לי, אין מצב ששחיתי ק' וחצי ב-18 דק...), חלוקת מים- כמעט כמו שצריך, כשאני יצאתי לריצה לא הייתה תחנה אלא אחרי הלוייתן. למזלי הכינותי מראש בקבוקים קפואים כך שהיה לי אחד מוכן לריצה. מתנדבים מקסימים ומפרגנים.
צבע משובח לחולצה :)
הטקס היה מרגש, סוזי ודני- אתם פשוט משכמכם ומעלה, זה אחד ממפעלי ההנצחה המרשימים והמבוססים, אחד שגדל כל הזמן ומתפתח.
ואני רק הערה- לכרוז שהזניק אותנו למים ונתן תדריך (לא י.חץ..), אנחנו רק נשים! אז דבר בלשון נקבה :).
תודה, כנראה שנתראה שוב שנה הבאה.

מור שלז

New member
יפה לך אולימפי על הדרך... אחרי 8 שנים!

והיה כיף לפגוש אותך לאורך הדרך בטריאתלון. נראית קלילה כל כך ...

טרינשים שלי

כל השבוע האחרון היה באווירת טרינשים, פעילות הקבוצה, ההכנות ועוד.
הגענו מוקדם עם המון התרגשות.
באופן אישי היתה לי תחרות מדהימה - לשם שינוי הייתי מאוד מרוכזת, מה שלא ברור מאליו אצלי, מאוד ממוקדת בדרך (טוב, נו, חוץ מבזמן שראיתי צלמים ודפקתי פוזה). סיימתי בתחושה מצוינת ובתוצאה מצוינת.
גם לבת שלי היה נפלא, קשה בריצה אבל ניפלא.
הרכיבה באילון היא צ'ופר אמיתי, למרות רוח הפנים המטורפת בהלוך, הטיסה בחזור פיצתה על כך בגדול.

יחד עם זאת חשוב לי להעיר על מרחק השחיה - הוא היה ממש קצר משמעותית, במקרה הטוב 500 מטר וחבל, התאמנו, עבדנו, הים היה מעולה בשבת לא היתה סיבה. התוצאות של כולם מפרגנות מידי בשל העובדה הזו, שזה סבבה לאגו אבל מיותר.

תודה לדן וסוזי שנתתם לי לא מעט במות השבוע לדבר על האירוע ועל הקבוצה - היה לי לכבוד ולענוג.

יאללללללה 30/5 נרשם ביומן!

בדברים שלך בטקס הסיום

היית תמצית האירוע הזה בעיני

(אני ממש מקווה שלא התפדחתי עכשיו בגדול, ושמדובר עליך ולא על מישהי אחרת)

michal3621

New member
שאלה קצת מפגרת , אבל עזרה בבקשה

מישהי יכולה להסביר לי מה הכוונה למקום ומקום בקטגוריה? כי האולימפי לא הוזנק לפי קבוצת גיל...לא שאני מופתעת מהיותי לא הסכין הכי חדה , אבל קצת הסבר לא יזיק לי.
אני מקום 12 ומיקום בקטגוריה 52 . הגיוני שאני מקום 52 מכל משתתפות האולימפי (נראה לי גג היו 70), אז מה זה מקום 12 ?

didi651

New member
פשוט מאד

את ממוקמת במקום 52 מכלל הבנות שהתחרו במקצה האולימפי ומקום 12 בקבוצת הגיל שלך.

מור שלז

New member
כל הכבוד
דיברת מקסים

איזה יופי שהיתה לך תחרות מדהימה! מגיע לך אחרי כל האימונים האלו...
והיה כיף לפגוש אותך בסיום

עם האנרגיות שלך, עם הדיבור הרהוט (אין מה לעשות, רואים שאת מורה
) ועם המעגלים ההולכים ומתרחבים שאת יוצרת סביבך, הבאת משהו מיוחד ומתאים כל כך לטריאתלון הזה.

מור שלז

New member
טרינשים שלי: זינוק ב-5:45 ... סיום ב-13:30

היה יום מיוחד.
הי היום מרגש.
רגעים של התרגשות, של כוח, של עצמה ושל הקשר המיוחד הזה שנוצר בין נשים. מי שלא היה שם לא יבין....
והיום ההתרגשות היתה כפולה ומכופלת עם עשרות נשים שאימנתי בדרך לטריאתלון ועם קבוצת tri we can על שם חזי רול ז"ל, שהנשים שבה הן בעיני הגיבורות האמיתיות של היום הזה.
חוץ מהטריאתלון עוד השארתי את האוטו בבית כך שזכיתי בסך הכל לאימון נפח משובח שהחל עוד לפני הזריחה והסתיים עם השמש הקופחת של צהרי היום.

תודה לסוזי, תודה לדני ותודה לכל המתנדבים שיוצרים את הטריאתלון המיוחד הזה כל שנה מחדש

למעלה