קצרים לשבת

באמת מפחיד...

הצטרפת למועדון המכובד של over the bar scar club -otbsc
מזל שהפעם יצאת בזול...
את כל כך עושה לי חשק לחזור לרכיבות שטח! מקווה שנצליח פעם לחבור לרכיבה מדהימה כזו.

susieada

New member
2 רגליים ו2 גלגלים...

אני מאושרת איתך שהפעם יצאת מהנפילה רק עם כמה שפשופים וכל המפרקים בשמלותם!! הגיע הזמן שתחווי נפילה עם תוצאות "שיגרתיות!!" כל הכבוד שהמשכת למרות עירעור הבטחון העצמי והפחד. נעים לדעת שיש אנשים טובים שליוו ועודדו אותך..
תמונות קסומות!
גם הקינוח מקסים - ריצה ביער אהוב עליך עם 2 רגליים סולידיות עם הקרקע!

תנועה B

New member
רכיבת סובב כנרת

בשבת היו עבורי שני דברים משמעותיים:
האחד, יציאה משגרת המסלולים הרגילים שלנו. המאמן החליט לעשות סובב כנרת ושמחתי לצאת מהשגרה. הבוצה חולקה לשניים וקבוצה אחת עשתה, בנוסף לסובב, את העלייה מחמת גדר לכיוון הרמה. אומרים שזו עליה

הקבוצה השנייה עשתה חלק קטן ממעלה גמלא והמשיכה בסובב. היה יפה מאוד לרכב במסלול אחר, עם כבישים אחרים ונופים קסומים. נהנתי.

השני, היה עניין חלוקת הקבוצה. המאמן שלנו החליט לחלק את הקבוצה לשניים: מהרים יותר (אנשי ברזל ושות') ואחרים מהירים טיפה פחות. הוא שייך אותי לקבוצה השנייה וכך הפסדתי את העלייה המדוברת, עליה שמעתי הרבה ומאוד רציתי להכיר אפילו קצת. בתוכי חשת סוג של אכזבה על שאני בקבוצה השנייה. יצא שרוב הדרך הובלתי והיה מצוין ולא פשוט... אבל בחלק האחר שיש בתוכי יש גם את הרצון להיות שייכת לחזקים... לא נעים להודות, אבל זו האמת. בסך הכל נהנתי מהרכיבה והקצב והכל ובכל זאת היה בתוכי איזה טעם חמצמץ... יש בתוכי כל מיני קולות מעורבבים כי בסך הכל היה מצוין. כי בסך הכל הרגשתי חזקה ("ראש לאריות...") והאיש שהוביל אותנו ממש אדם נעים אז למה חמוץ לי???
לא נעים הודות...

חגגה

New member
אחלה מסלול ואחלה מזגאויר

אצלכם בקבוצה אין שועלים. רק אריות. אז היכן שלא מוקמת, אני בטוחה שנתתם בראש...
נחמד להיפגש גם פה

susieada

New member
תקופה של כאב...

כנראה שיש גרורה באגן או בעמוד השדרה שלוחץ על עצב... כואב...
השבוע בדיקות דם, PET CT, מקווה שתמצא גרורה אחת אשמה שניתן יהיה להקרין אותה...
בינתיים קשה לי לשבת, ללכת, לשכב.... לוקחת משככי כאבים חזקים מאי פעם שעוזרים לחלק היום.

שבוע נפלא לכולן.

מור שלז

New member
כואב לקרוא אותך ככה

מחזיקה לך אצבעות לבדיקות השבוע

מקוה שתמצא הגרורה האשמה בקרוב, ושניתן יהיה להקרין אותה.

ועד אז פשוט
, כי המילים כבר לא מספיקות...

susieada

New member
תודה

גם אפנה לרופא שלי עם ההצעה שלך בקשר לתרופה.. חייבת למצוא משהו שיחזיק מעמד יותר מ4 שעות... 2 ביום לא מספיק...

קיץ 2011

New member
הרבה חיבוקים ובריאות

קשה לי לקרוא, רוצה לתת הרבה חיבוקים.

הרבה בריאות!! (וקישתא כאבים)

חגגה

New member
כואב לי בשבילך...

כל כך לא מגיע לך!! ואת כל כך גיבורה, איך שאת מקבלת את גזירת הכאב הזו.
גדול

susieada

New member
ממש לא גיבורה וממש לא מקבלת את הכאב הזה...

בוכה, לוקחת משככי באבים, אין יכולת להתאמן.
אני ערכתי נסיון... בתקופה של 8 וחצי חודשים שנאלצתי ללכת עם קביים, הרגשתי שיפור במצב קבוע של פחיסת חוליות עמוד השדרה. החודשים האלה ריווחו לי בין החוליות והעלימו את ההקרנת הכאב שחייתי איתה 3 + שנים. אז הערב, עמדתי 45דק' עם הקביים (יש תוכנית טלויזיה אחת שהתמכרתי אליה) - היה יותר טוב... צריכה להכניס את האימון הזה לסדר היומי שלי..
סוף סוף "אימון."

אבל גיבורה? לא... בחופשיות אני מתלוננת ומתפתלת... ומנסה לקבל את עצמי במצב הזה.

אחת הבעיות עם כאב בסדרי הגודל הזה, שהוא נוטה להפוך מוקד קיומי שקשה הסיח ממנו את הדעת, והוא דורס לעתים מרכיבים חשובים בזהות: אהבה ושמחה וחדוות האימון.
הגרעין שלך המיוחד מאד חזק בפנים, אני שמחה שאת מוצאת דרכים קטנות ומחוכמות להקל על עצמך, קבלי מלוא הרשות להתלונן, לקטר ולבכות - הרווחת את זה באלפי שעות של עידוד מחבק ואופטימי, זה בכלל לא יקלקל את המאזן שלך.
מחזיקה לך אצבעות ושולחת מלוא מחשבותי הטובות לתוצאות המינוריות ביותר האפשריות, ומציאת נתיב להקלה בכאב וחזרה לשגרה נעימה.
אם את מוכנה לסבול חברה במצב הזה, אשח לבוא לבקר

נשיקות!

למעלה